Čím mazat těhotenské bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
6.4.10 22:03

Lidi a Samík:No je to děsný,taky jsem mazala od začátku těhu,vybledly mi až rok od porodu,takže jsem si říkala,že už v životě nevylezu v létě ven než v neoprenu :roll: Říkám si ,že snad při druhým těhu ty strie na těch uších asi fakt budu mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
6.4.10 22:07

No já je měla už v těhu na břichu(i ty velké), na nohou a rukou - to jsem fakt nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.4.10 22:13

NO a já mám i pod koleny a přitom jsem měla fakt jen to obrovské břicho,tak nevím,proč zrovna pod kolenama.No a nemluvě o vzhledu prsou po 19-cti měsičním kojení :roll: No prostě postava jak med :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
6.4.10 22:18

Tak já měla strie na prsou z toho když mi začli před pubertou růst a pak najednou narostly rychleji už v pubertě, takže teď mi ty strie na prsou zbělaly :palec: já mám teď 7,5měs dcerku a chci kojit tak do 9.měs. Hodně mě to zmáhá. :-( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.4.10 22:23

Na břichu ani jedna strie, ale popraskala mi jedna noha :lol: začátek nad zadkem, pokračuje to jako "mezi půlkama :oops: " a dál vnitřní stranou stehna až ke kolenu. Exotické.
Po porodu prsa, děs, strašně to svědilo - ale nezůstaly po tom nějaké viditelné známky, tak nevím, jestli to byly úplně strie.
Mazala jsem občas, co přišlo pod ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
6.4.10 22:45

Mazala jsem detskym olejem od Johnson's Baby a strie zadne, jen na jednom prsu......puvodne jsem si koupila nejaky spesl luxus brectanovy krem z lekarny, ale po mesici mi zacal smrdet, tak byl odsunut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.4.10 22:50

Stačí cokoliv mastný. A jak píšou holky, máš-li dispozice, můžeš se umazat, a stejně popraskáš :wink:

Já měla olej od Hippu na strie, ten mi seděl nejvíc, krásně mi voněl, olej od Babylove MAMA mi moc nevoněl, krém od Dermacolu Enja byl šílenej smrad a hnusná konzistence, očuchávala jsem olej od Weledy a taky mi smrděl.

Jo a teda taky nemám z těhotenství žádný strie, jen pár z dřívějška.

Příspěvek upraven 06.04.10 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
6.4.10 22:50

Myslím, že pokud jsou dispozice, stejně se ti udělají, maximálně to eliminuješ. Já měla od weledy proti striím. Nijak poctivě jsem to nemazala, přibrala 23 kg a strie se mi drobátko udělaly až za poslední týden, protože jsem přenášela 10 dní a břicho už bylo však oooobrovský. Kůže tu tíhu už nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.10 23:14

Ja mazala ElastinQ nebo jak se to to… bricho rano a vecer uz od zacatku… a strie zadny… zadek a boky malokdy a strie tam naky sou takze ovlivnit se to myslim trochu muze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.4.10 23:18

J8 mazala nejdříve olejíčkem od saloos, ale ten mě potom strašně dráždil, tak jsem zkusila elastiQ, ale ten mi zase strašně smrděl a nakonec jsem používala bonellu a byla jsem naprosto spokojená. Akorát jsem opravdu poctivě mazala jenom břicho a prsa a ty mrchy červený se mi udělaly na zadku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
7.4.10 07:19

Jestli jsou k tomu dispozice, tak vylezou strije, ať mažeš čím mažeš. Já nemazala bříško vůbec ničím a strije ani jedna. Zato na prsou mám strije jak brázdy na brambory :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.4.10 10:12

Tak ja ke striim dispozice mam-od puberty mam cely zadek a stehna pruhovane jako zebra :oops: ,nastesti to lety vybledlo(ale je to tam)
No a v prvnim tehu jsem mazala jakymkoliv kremem a strie ani jedna(ale mela jsem mini bricho).Ted zacinam treti trimestr,mazu(ale ne moc poctive),mam taky ten bilo ruzovy krem z DM za par kacek-trochu mi vadi,ze se spatne roztira,tak nekdy mazu normal telovym kremem,bricho mam spis mensi,strie zatim zadna..no tak uvidime.
Myslim,ze kdyz maji vyskocit,tak proste mrsky vyskoci a zadny krem tomu az tak nezabrani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.4.10 10:30

Mám dvě děti, po každé mega břicho :-D a ani jednu strii. Mazala jsem od začátku těhotenství dětským olejíčkem Aviril. Ten klasický v malé skleněné lahvičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
7.4.10 10:33

Používala jsem obyčejnou petrolejovou mast (čistou vazelínu) a strie se na břiše neudělali(zato na nohách jo :cert: ) U prvního jsem měla obr břicho, fakt jak na dvojčata a u druhého zase pidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
7.4.10 23:45

já používala elasti q a byla jsem spokojená, bříško jsem si masírovala každý večer přitom trošku pokecala s malou, a hodně mi vyhovovalo že neni moc mastný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí