Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky si myslím, že hodně záleží na pružnosti kůže. Je fakt děs, jak toho ty firmy zneužívají a chtějí za ty srandy na strie takové prachy… když by pravděpodobně stačil nějaký obyč mastnější krém nebo olej. Ale měla jsem hodně poukázek do lékarny, tak jsem si ty srandy koupila - nejdřív elasti-q a od cca 5. měsíce používám bi-oil, mažu opravdu poctivě 2× denně a v 38. tt na břiše nic, pár drobných jizévek na prsou, to mě štve
Ale snad aspoň to břicho bude bez úhony, i když prý ty poslední týdny bývají na strie nejkritičtější… tak uvidíme ![]()
@Janli ten jsem si koupila z nouze na dovolene, a smrdel uplne silene zas mne, tak jsem jednou namazala a na ty dovoleny jsem ho nechala
pritom jinak par veci Cien mam a pohoda. Nj, tehotensky cich!
Já u prvního mazala os třetího měsíce pečlivě ráno a večer, protože vím, že u nás v rodině je ke striím sklon. Mazala jsem elasti Q (nevím jak přesně se píše), někdy obyčejným, ale mastným krémem, stejně je mám
a hoodně, boky, stehna, dokonce i na lýtkách, protože mi ke konci otekly nohy.Ale určitě se mazej, už pro ten pocit.