Čím nahradit xanax?

Anonymní
3.4.25 14:01

Čím nahradit xanax?

Předem se omlouvám za anonym ale jde o to že užívám lék xanax 1mg, krabička mi vydrží tak týden ani ne :,( a prostě obvoďák se dneska seknul a už mi to nechce předepisovat, doslova mi bylo řečeno ať se v tom plácám jak umím ale že už v tom prostě nejede… jenže když to nemám tak je mi moc špatně.

Dá se to nahradit něčím co je volně prodejné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2630
3.4.25 14:08

Alkohol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
3.4.25 14:14

No mozna by od nej bylo laskave, kdyz ti to doted predepisoval bez dalsiho vysetreni, aby se o tebe postaral ohledne reseni tve zavislosti, minimalne te odeslal k odbornikovi. Pripadne zkus nejake centrum reseni drogove zavislosti oslovit sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36906
3.4.25 14:21

Nedivím se mu. Běž se léčit k odborníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.25 14:23
@mokkk píše: Více

To jsem zkoušela… Jako je to tomu pocitu podobný ale není to úplně ono :(

• Citovat
  • Upravit
1322
3.4.25 14:23

Krabička má kolik kusů tablet? No i kdyby málo, dát to za týden je šílený, Xanax má být tableta poslední záchrany na akutní stavy nárazově.
Pokud máš tolik akutních stavů, tak je určitě potřeba komplexnější péče.

Ale doktor se tedy mohl postarat trochu líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
3.4.25 14:26

Musíš l odborníkovi. On ti to nejspíše předepsal jako nouzovku a čekal, že svůj problém budeš řešit.
Když zjistil že ne, tak ti to přestal dávat.

Kam ješté docházíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
3.4.25 14:28
@Anonymní píše: Více

B komplex. Ne, vážně, tohle řeš s odborníkem, vůbec ne s obvoďákem, tyhle lemply (většinu) snad už brzo nahradí AI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.25 14:31

Já právě chodím i k psychiatrovi ten mi předepsal nějaká antidepresiva plus ještě lék atarax jako SOS ale prostě je to strašně slabý takže stejně to kombinuju s těma xanaxama jenže dneska už prostě na mě sestra úplně vyštěkla do telefonu že už mě má plný zuby a že už mi odmítají dál dělat dealerskou stanici přesně takhle mi to řekla :,(

• Citovat
  • Upravit
1356
3.4.25 14:31

Xanax není určen pro dlouhodobé užívání kvůli rychlému vzniku závislosti, jak ostatně asi právě pociťuješ. Pokud máš psychické problémy, tak se objednej na psychiatrii a na na terapie a snaž se se svými problémy pracovat správnou cestou. Pokud se ti jen líbí ten „high“ stav a to je proč ho bereš, tak je mi líto, ale legálně tě nikdo nenechá fetovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.25 14:32

Jo právě že ten stav se mi líbil hodně a prostě brala jsem to aby mi bylo líp a teď už to beru jenom aby mi nebylo zle :,(

• Citovat
  • Upravit
1356
3.4.25 14:35

A ty antidepresiva bereš? Nebo jen lupeš benza?
Pokud ty AD nebereš, tak začni. Je tam delší nástup účinku, 2 týdny až měsíc, ale jakmile to zabere a máš ten správný typ/dávkování, tak ti to změní život. Můžu ze své zkušenosti potvrdit. Léčba trvala zhruba rok a půl a od té doby je mi skvěle, své problémy jsem si k tomu vyřešila na terapiích (nebo alespoň v rámci toho co je možné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
3.4.25 14:36

No tak to asi nebudeš ráda slyšet, ale tvůj lékař udělal dobře. Být tebou vyhledám odbornou pomoc léčby závislostí, jinak to bude horší a horší. Přece nechceš skončit jako fetka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.25 14:51
@Oxymoronka píše: Více

AD beru poctivě… Ale prostě jsem už asi i když jsem s nimi začínala byla moc zvyklá na xnx :,( takže to nezabírá :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.25 14:55

Já prostě vím že jsem hloupá husa ale prostě jakmile nemám benzáky tak je mi zle :,( vůbec nechápu proč dneska obvoďák tak otočil a byli na mě tak hnusný :,(

Jako nejvíc mě vydeptala ta věta jak mi sestra řekla že tady ale nejsou žádná moje dealerská stanice :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová