Čím otisknout ručičky a nožičky

3595
15.1.12 19:13

čím otisknout ručičky a nožičky

ahoj, chci se zeptat, čím (jakou barvou) jste do miminkovské knížečky otiskovaly ručičku a nožičku, včera jsem knížku koupila, je tam na to místo, ale nevím, jakou barvou nebo čím ručičku otisknout. Máte tipy? Naše mimčo si pořád žužlá prsty, tak nevím, mám strach, aby se barva dala dobře smýt a ještě mu z toho něco nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pep
142
15.1.12 19:15

My použili prstové barvy normálně z papírnictví - jsou nezávadné a jdou dobře umýt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.1.12 19:44

Ahoj. Taky jsem otiskovala prstovými barvami a v ruce měla připravený vlhký kapesníček - abych hned umyla to nejhorší, pak jsem Máju vzala do umyvadla. S nožičkou to šlo hůř, nemohla jsem Máju na ni postavit :mrgreen: . MOžná doporučuju spíš otisknout na papír zvlášť, a ten tam pak nalepit. Aspoň mně se to napoprvé moc nepovedlo. Máme to zarámované na zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
15.1.12 19:49

my použili rtěnku - nic lepšího nás nenapadlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
15.1.12 20:04

no nám ručičky teda vůbec nešly otisknout, protože je držela porád v pěstičkách :) my použili vodové barvy a hned jsem ji to umyla pod tekoucí vodou a pak se ještě koupala…ale otisk máme teda jenom nožičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.1.12 20:05

My použili normálně vodovky :oops: :mrgreen: měla jsem je doma a nic jiného mě nenapadlo. Mě zase šla líp nožička, ručku nemáme, nechtěl ji moc otvírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Rampepurna
15.1.12 21:29

šťáva z červený řepy - kompotu, nebo koupit červenou řepu jakože kouli, tu rozkrojit
je to jistojistě nezávadný, je to jde hůř umýt a vyprat ;)

• Citovat
  • Upravit
9166
15.1.12 22:31

pleťový makeup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat