Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky zdravim…mate tip na nejake pleny vel. 3,co by byly vetsi nez pampers premium care velikosti 3???
jde o to,ze trojkove premiovky nam delaji uz otlacky a kdyz zkusim ctyrkove,tak jsou vetsi…tak neco mezi tim???
nechci zas kupovat baliky zbytecne,tak bych prosila treba o nejaky tip,at tu „na jistotu“ a nez jeste neco priberem,tak at pouzivame a pak prejdem na ty ctverky…
diky a pekny vecer
ahoj, řešili jsme stejný problém. tady na diskusích jsem vyčetla, že větší „trojky“ by měly být huggies nebo babylove. koupili jsme babylove - jsou opravdu větší a už jsme u nich zůstali
.
hugies,s nima mam blbou zkusenost,tak to mozna ty babylove,jeste jsem nemela,ale mam slevove kupony,tak mozna by to nebylo spatne…
Ano Babylove i ty Babylove nature (dřív Alany) jsou o něco větší. A možná i Tesco Baby esentials zelené jsou kouskem větší.
Příspěvek upraven 14.01.12 v 18:15
my jsme s nimi fakt spokojení, synovi je 13 měsíců (má velikost 5) a používáme je pořád. tak třeba vám taky sednou
.
tesco jsem mela ve dvojkach a byly ok,ale od trojek mame pampersky…
u nas byla super akce na pampers premium care 159 KC za balik,takze je zasoba,ale proste ted je problem,ze trojky maly a ctverky vetsi ![]()
ale nejsou ty babylove jak prkna,nejake tvrde,neforemne???
RadanaH píše:
ale nejsou ty babylove jak prkna,nejake tvrde,neforemne???
nejsou
.
Babylove 3 taky používáme, jsou docela fajn, možná trochu tvrdší jak pampers, ale ne tolik jako huggies.
mam stejny problem pampers 3 uz jsou maly pres nozicky a protikaji na zadech a to mame neco pres 7kg, takze mam koupeny zeleny tesco essentials a jsou super
huggies jsem mela a uz nikdy vic, ty protykaly vzdycky. babylove jsem ted vzala 4ky a jsou opravdu hodne velke jeste, takze to si myslim, ze by nam 3 taky jeste stacily.
malej ma 7kilo…
hugies nam protykaly silene…co plina,to proteceni a prevlikani
![]()
ahojky.mu mame tesco zelene 3 a jsou vetsi nez pampers3.taky jsme meli pampers a tlacili nas ale tyhle od tesca jsou fajn.Mame 8 kilo.
ahoj kovinko,ty jsi myslim z Ol,co? ![]()
nejsou tesco nahodou v akci?jinak bych zkusila ty babylove,mam kuponek…
Pampers premium nám také protýkají, ale koupila jsem Pampers Activ baby 3 a řekla bych že jsou lepší. Dostali jsme i Pampers Sleep and play a po těch se osypal.
A máme také 7kg.
nebo ještě toujours z lidlu,jsou měkoučké,pružné,neprotečou a jsou v té velikosti větší,než pampers.
ahojik.ted mam asi materskou demenci,pac nevim co je to z Ol.:-)na jednu dizkuzi jsem chodim dlouho…Tak to zkus ale ja s nima zkusenosti nemam.akorat vim,ze huggies jsou taky maly.Tesco plenky ted v akci nejsou.skoda.ale mam doma nejake zasoby tak hold nemuzu brecet .