Sirup Pediakid nebo Sedalia

1272
14.1.12 13:50

Sirup pediakid nebo Sedalia

Ahojky, potřebovala bych pomoc při výběru sirupů. Málá má 9 měsíců, a už pá r měsícu nmáme problém s usínáním. Přes den spí asi tak jednou,někdy se podaří i dvakrát. Večer má večeři kolem 19-20hod a u ní i usne,ale do hodiny se vzbudí a další spánek je až kolem půlnoci a to ji nemůže nijak uspát,dříve pomahal balon a ted už nic. Se kterým sirupem máte lepší zkušenosst, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
14.1.12 13:55

Nám sedalie vůbec nepomohla, zato Pediakid byl zázrak. Doporučila jsem ho kámošce, té vůbec nezabral, tak jsem jí dala nevyužitou sedalii a zabrala krásně :lol: Tak si vyber :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.1.12 13:57

Nám pomohla Sedalie. Tahle nespavost u nás vznikla kvůli zubům, bylo to o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.1.12 13:57

Ahojky, Pajoš, my zkoušeli Pediakid i ty homeopatika a Pediakid u nás jednoznačně zabíral lépe. Taky malé dělám čají na spaná s meduňkou a do toho trochu medu.Nechávala bych jí spát přes den jen jednou, zkusila bych to. Pokud jí dáváte spát okolo osmé večer, tak nejdýl od 4 hodin vzhůru.My měli taky problémy se spánkem, ale až po roce nějak. Vstávala v pět, pak usínala okolo desáté a ještě odpoledne okolo druhé. Ale to se upravilo časem samo. Nejvíc zabírá procházka na čerstvým vzduchu nebo vyvětrat před spaním. Myslím, že to spaní od těch 8 má jako denní spánek.

• Citovat
  • Upravit
awantia
14.1.12 14:04

u nas zabral pediakid,sedaila nam nezabrala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
801
14.1.12 15:46

Sedalii jsem nezkoušela, Pediakid syn dojíždí první balení a zatím furt čekám, kdy se ten zázrak stane :mrgreen: . A Pediakid je až od roka. Ale děkuju za připomenutí Sedalie, udělala jsem si plán, že využívá 2 balení a pak na to kašlu, když to nezabere, tak mám aspoň další naději :). Obávám se, že synovo špatný spaní je dlouhodobě od zubů, furt se mu něco klube. Už jsem přemýšlela i o návštěvě homeopata, ale odrazuje mě cena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
14.1.12 16:06
Caty píše:
Ahojky, Pajoš, my zkoušeli Pediakid i ty homeopatika a Pediakid u nás jednoznačně zabíral lépe. Taky malé dělám čají na spaná s meduňkou a do toho trochu medu.Nechávala bych jí spát přes den jen jednou, zkusila bych to. Pokud jí dáváte spát okolo osmé večer, tak nejdýl od 4 hodin vzhůru.My měli taky problémy se spánkem, ale až po roce nějak. Vstávala v pět, pak usínala okolo desáté a ještě odpoledne okolo druhé. Ale to se upravilo časem samo. Nejvíc zabírá procházka na čerstvým vzduchu nebo vyvětrat před spaním. Myslím, že to spaní od těch 8 má jako denní spánek.

to asi má denní spaní,ale ona vstava tak nejpozdeji ve 3 a pak nespí,az po veceri tu hodku,a to jsme taky venku v kocare,doma se ji moc spat nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
14.1.12 16:07

Ony ty sirupy jsou oba od roku,ale někde sem četla že se můůžou i dříve, my u homeopata byli,ale bylo to po lécích ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
14.1.12 20:21

já myslela že oba sirupy sou od roka tak si jeden koupím taky se v noci budíme vrtíme už me to štve a dyž rostou zuby rači ani nemluvím.Rok mame v unoru.A oby sirupy sedají koupit bez předpisu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenysek
11.3.12 15:13

Chtěla jsem se zeptat zda jste taky Pediakid podávali kvůli otmu že děti nejedli??Dcera mi odmíta veškerou stravu a v lékarně mi poradili toto na chuť jídla.Máte někdo zkušenosti?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
20557
11.3.12 19:21
Nenysek píše:
Chtěla jsem se zeptat zda jste taky Pediakid podávali kvůli otmu že děti nejedli??Dcera mi odmíta veškerou stravu a v lékarně mi poradili toto na chuť jídla.Máte někdo zkušenosti?Děkuji

Sirupů Pediakid je více druhů, jeden na spaní, jiný na jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
11.3.12 21:05

Tuším, že jsou dokonce tři: 1) na spaní, 2) na uklidnění, 3) na nechutenství. Syn dostával na spaní, bohužel žádnej zázrak se nestal. Chvíli se mi zdálo, že líp usíná, ale dlouho to nevydrželo. Na kvalitu spánku v noci to vliv podle mě nemělo.

peggy.sl píše:
Nenysek píše:
Sirupů Pediakid je více druhů, jeden na spaní, jiný na jídlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.3.12 21:18
Rona píše:
Tuším, že jsou dokonce tři: 1) na spaní, 2) na uklidnění, 3) na nechutenství. Syn dostával na spaní, bohužel žádnej zázrak se nestal. Chvíli se mi zdálo, že líp usíná, ale dlouho to nevydrželo. Na kvalitu spánku v noci to vliv podle mě nemělo.
peggy.sl píše:
Nenysek píše:

Dokonce jsou tři, to jsem nevěděla.. :palec:
Já jsem holkám koupila jantarové korálky a spí jako špalíčci.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
12.3.12 11:50

Ty jo, na to teď koukám - nikdy jsem o jantarovejch korálkách neslyšela, resp. samozřejmě vím, co je jantar a co jsou korále, ale nevěděla jsem, že to má takovýhle účinky. Ehm, neexistuje nějaká klučičí varianta, myslím, že taťka by nebyl rád, že má Davídek kolem krku korále :roll:

peggy.sl píše:
Rona píše:
peggy.sl píše:
Nenysek píše:
Já jsem holkám koupila jantarové korálky a spí jako špalíčci.. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.3.12 12:43
Rona píše:
Ty jo, na to teď koukám - nikdy jsem o jantarovejch korálkách neslyšela, resp. samozřejmě vím, co je jantar a co jsou korále, ale nevěděla jsem, že to má takovýhle účinky. Ehm, neexistuje nějaká klučičí varianta, myslím, že taťka by nebyl rád, že má Davídek kolem krku korále :roll:
peggy.sl píše:
Rona píše:
peggy.sl píše:
Nenysek píše:
Já jsem holkám koupila jantarové korálky a spí jako špalíčci.. :D

Já myslím, že tatínek do toho nemá co kecat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie