Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, potřebovala bych pomoc při výběru sirupů. Málá má 9 měsíců, a už pá r měsícu nmáme problém s usínáním. Přes den spí asi tak jednou,někdy se podaří i dvakrát. Večer má večeři kolem 19-20hod a u ní i usne,ale do hodiny se vzbudí a další spánek je až kolem půlnoci a to ji nemůže nijak uspát,dříve pomahal balon a ted už nic. Se kterým sirupem máte lepší zkušenosst, díky moc
Nám sedalie vůbec nepomohla, zato Pediakid byl zázrak. Doporučila jsem ho kámošce, té vůbec nezabral, tak jsem jí dala nevyužitou sedalii a zabrala krásně
Tak si vyber
![]()
Nám pomohla Sedalie. Tahle nespavost u nás vznikla kvůli zubům, bylo to o nervy.
Ahojky, Pajoš, my zkoušeli Pediakid i ty homeopatika a Pediakid u nás jednoznačně zabíral lépe. Taky malé dělám čají na spaná s meduňkou a do toho trochu medu.Nechávala bych jí spát přes den jen jednou, zkusila bych to. Pokud jí dáváte spát okolo osmé večer, tak nejdýl od 4 hodin vzhůru.My měli taky problémy se spánkem, ale až po roce nějak. Vstávala v pět, pak usínala okolo desáté a ještě odpoledne okolo druhé. Ale to se upravilo časem samo. Nejvíc zabírá procházka na čerstvým vzduchu nebo vyvětrat před spaním. Myslím, že to spaní od těch 8 má jako denní spánek.
Sedalii jsem nezkoušela, Pediakid syn dojíždí první balení a zatím furt čekám, kdy se ten zázrak stane
. A Pediakid je až od roka. Ale děkuju za připomenutí Sedalie, udělala jsem si plán, že využívá 2 balení a pak na to kašlu, když to nezabere, tak mám aspoň další naději
. Obávám se, že synovo špatný spaní je dlouhodobě od zubů, furt se mu něco klube. Už jsem přemýšlela i o návštěvě homeopata, ale odrazuje mě cena ![]()
Caty píše:
Ahojky, Pajoš, my zkoušeli Pediakid i ty homeopatika a Pediakid u nás jednoznačně zabíral lépe. Taky malé dělám čají na spaná s meduňkou a do toho trochu medu.Nechávala bych jí spát přes den jen jednou, zkusila bych to. Pokud jí dáváte spát okolo osmé večer, tak nejdýl od 4 hodin vzhůru.My měli taky problémy se spánkem, ale až po roce nějak. Vstávala v pět, pak usínala okolo desáté a ještě odpoledne okolo druhé. Ale to se upravilo časem samo. Nejvíc zabírá procházka na čerstvým vzduchu nebo vyvětrat před spaním. Myslím, že to spaní od těch 8 má jako denní spánek.
to asi má denní spaní,ale ona vstava tak nejpozdeji ve 3 a pak nespí,az po veceri tu hodku,a to jsme taky venku v kocare,doma se ji moc spat nechce
Ony ty sirupy jsou oba od roku,ale někde sem četla že se můůžou i dříve, my u homeopata byli,ale bylo to po lécích ještě horší
já myslela že oba sirupy sou od roka tak si jeden koupím taky se v noci budíme vrtíme už me to štve a dyž rostou zuby rači ani nemluvím.Rok mame v unoru.A oby sirupy sedají koupit bez předpisu??
Chtěla jsem se zeptat zda jste taky Pediakid podávali kvůli otmu že děti nejedli??Dcera mi odmíta veškerou stravu a v lékarně mi poradili toto na chuť jídla.Máte někdo zkušenosti?Děkuji
Nenysek píše:
Chtěla jsem se zeptat zda jste taky Pediakid podávali kvůli otmu že děti nejedli??Dcera mi odmíta veškerou stravu a v lékarně mi poradili toto na chuť jídla.Máte někdo zkušenosti?Děkuji
Sirupů Pediakid je více druhů, jeden na spaní, jiný na jídlo.
Tuším, že jsou dokonce tři: 1) na spaní, 2) na uklidnění, 3) na nechutenství. Syn dostával na spaní, bohužel žádnej zázrak se nestal. Chvíli se mi zdálo, že líp usíná, ale dlouho to nevydrželo. Na kvalitu spánku v noci to vliv podle mě nemělo.
peggy.sl píše:Nenysek píše:Sirupů Pediakid je více druhů, jeden na spaní, jiný na jídlo.
Rona píše:
Tuším, že jsou dokonce tři: 1) na spaní, 2) na uklidnění, 3) na nechutenství. Syn dostával na spaní, bohužel žádnej zázrak se nestal. Chvíli se mi zdálo, že líp usíná, ale dlouho to nevydrželo. Na kvalitu spánku v noci to vliv podle mě nemělo.peggy.sl píše:Nenysek píše:Sirupů Pediakid je více druhů, jeden na spaní, jiný na jídlo.
Dokonce jsou tři, to jsem nevěděla.. ![]()
Já jsem holkám koupila jantarové korálky a spí jako špalíčci.. ![]()
Ty jo, na to teď koukám - nikdy jsem o jantarovejch korálkách neslyšela, resp. samozřejmě vím, co je jantar a co jsou korále, ale nevěděla jsem, že to má takovýhle účinky. Ehm, neexistuje nějaká klučičí varianta, myslím, že taťka by nebyl rád, že má Davídek kolem krku korále ![]()
peggy.sl píše:Rona píše:Dokonce jsou tři, to jsem nevěděla..
Tuším, že jsou dokonce tři: 1) na spaní, 2) na uklidnění, 3) na nechutenství. Syn dostával na spaní, bohužel žádnej zázrak se nestal. Chvíli se mi zdálo, že líp usíná, ale dlouho to nevydrželo. Na kvalitu spánku v noci to vliv podle mě nemělo.peggy.sl píše:Nenysek píše:Sirupů Pediakid je více druhů, jeden na spaní, jiný na jídlo.
Já jsem holkám koupila jantarové korálky a spí jako špalíčci..
Rona píše:
Ty jo, na to teď koukám - nikdy jsem o jantarovejch korálkách neslyšela, resp. samozřejmě vím, co je jantar a co jsou korále, ale nevěděla jsem, že to má takovýhle účinky. Ehm, neexistuje nějaká klučičí varianta, myslím, že taťka by nebyl rád, že má Davídek kolem krku korále
peggy.sl píše:Rona píše:Dokonce jsou tři, to jsem nevěděla..
Já jsem holkám koupila jantarové korálky a spí jako špalíčci..
Já myslím, že tatínek do toho nemá co kecat… ![]()