Čím si přivydělat na RD?

1914
20.8.12 09:13

Čím si přivydělat na RD?

Ahojky holky, asi už tu podobná témata jsou, tak se omlouvám, ale jsem na RD a nějak válčíme s penězma, malá moc nespí, takže volného času moc není, ale aspoň v těch chviličkách bych chtěla něco dělat a přivydělat si aspoň pár korun, nemáte nějaká nějaký zaručený typ, třeba co máte samy vyzkoušené, jak si přivydělat na RD? Moc děkuju a hezký den přeju :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
20.8.12 09:29

Já chodím s letákama, a ještě venčíme pejska, aspoň jsme s dětma na čerstvém vzduchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
20.8.12 09:31

@slavuska1 to je dobry vencit pejsky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
20.8.12 09:41

NO myslím, že není moc nabídek na venčení psů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
20.8.12 09:42

Já po večerech jezdím uklízet. Alespoň si vydělám okolo 3 tisíc. Sice nic moc ale každá korunka se hodí. A s letákama také jsem chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
20.8.12 09:45

To by taky zajimalo co by se dalo vse delat, po vecerech uklizet jit nemuzu nemam kloudne hlidani…Manzel jezdi dom jak kdy…Letaky jsem delala, kdysi jako brigadu, ale to me nejak nebavilo a v tedlech vedrech se to nedalo,…Ja bych si predstavovala neco z domova, ale ........Ale nevim kloudne co. :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
20.8.12 10:00

Já prodávám oblečení z Anglie, hodina práce denně a peněz je víc jak celej rodičák. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1914
20.8.12 10:02

@Marcelka89 To prodáváš přes internet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.8.12 10:03

No venčení pro mě nepřipadá v úvahu, mě samotný občas večer musí přijít někdo vyvenčit a ty letáky mě taky napadly, ale to je u nás obsazené :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
20.8.12 10:04
@saiiimona píše:
@Marcelka89 To prodáváš přes internet?

Jj přes net. Mám inzeráty různě po bazarech a aukcích. A pro balíky si jezdí kurýři ke mě takže se s ničím ani na poštu netahám a domů mi to taky přivezou :D

• Citovat
  • Upravit
199
20.8.12 10:04

Taky dělám letáky a dvoje a ted jsme z kamaradkou začli objednávat z anglie, udelali jsme si živnosták a super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
20.8.12 10:07
@misphulin píše:
Taky dělám letáky a dvoje a ted jsme z kamaradkou začli objednávat z anglie, udelali jsme si živnosták a super:-)

Jo jo přesně o tom mluvím. Ženský se hrozně bojí do toho rizika jít, protože všude slyší jak se to neprodalo nebo že oblečení bylo hnusný atd. Když si objednáš přímo z Anglie nebo od někoho kdo je spolehlivej a řekneš si o fotky co bude v balíku tak vyděláš ani nevíš jak

• Citovat
  • Upravit
1914
20.8.12 10:08

Já si zkusila objednat jednou balík z Anglie a věci v tom hrůza :-( Navíc vše vyprat, nafotit atd atd, hroznýho času a práce s tim mi přijde.. Navíc do dnes se mi to tady válí :-( Nestíhám dát na prodej ani věci po malý na net.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.12 10:11

@Marcelka89 áá, tak to by mě zajímalo.. Není to trochu složité? já jsem tak trochu poseroutka na tohle a protože mám strach z toho, že vůbec nevím, jak co funguje, tak o tom radši ani nic nezjišťuju. Jak jste k tomu přišli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
20.8.12 10:13
@saiiimona píše:
Já si zkusila objednat jednou balík z Anglie a věci v tom hrůza :-( Navíc vše vyprat, nafotit atd atd, hroznýho času a práce s tim mi přijde.. Navíc do dnes se mi to tady válí :-( Nestíhám dát na prodej ani věci po malý na net.. :-(

protože máš špatnej systém. Když budeš fotit po jednom tak ti to nikdo nekoupí. Buď celej pytel o něco dráž, nebo na setíky třeba po 15 kusech. Otevři si aukro a vyber si jen kategorii sety oblečení. Uvidíš sama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex