Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, asi už tu podobná témata jsou, tak se omlouvám, ale jsem na RD a nějak válčíme s penězma, malá moc nespí, takže volného času moc není, ale aspoň v těch chviličkách bych chtěla něco dělat a přivydělat si aspoň pár korun, nemáte nějaká nějaký zaručený typ, třeba co máte samy vyzkoušené, jak si přivydělat na RD? Moc děkuju a hezký den přeju
![]()
Já chodím s letákama, a ještě venčíme pejska, aspoň jsme s dětma na čerstvém vzduchu ![]()
Já po večerech jezdím uklízet. Alespoň si vydělám okolo 3 tisíc. Sice nic moc ale každá korunka se hodí. A s letákama také jsem chodila.
To by taky zajimalo co by se dalo vse delat, po vecerech uklizet jit nemuzu nemam kloudne hlidani…Manzel jezdi dom jak kdy…Letaky jsem delala, kdysi jako brigadu, ale to me nejak nebavilo a v tedlech vedrech se to nedalo,…Ja bych si predstavovala neco z domova, ale ........Ale nevim kloudne co.
![]()
Já prodávám oblečení z Anglie, hodina práce denně a peněz je víc jak celej rodičák. ![]()
No venčení pro mě nepřipadá v úvahu, mě samotný občas večer musí přijít někdo vyvenčit a ty letáky mě taky napadly, ale to je u nás obsazené ![]()
@saiiimona píše:
@Marcelka89 To prodáváš přes internet?
Jj přes net. Mám inzeráty různě po bazarech a aukcích. A pro balíky si jezdí kurýři ke mě takže se s ničím ani na poštu netahám a domů mi to taky přivezou ![]()
Taky dělám letáky a dvoje a ted jsme z kamaradkou začli objednávat z anglie, udelali jsme si živnosták a super:-)
@misphulin píše:
Taky dělám letáky a dvoje a ted jsme z kamaradkou začli objednávat z anglie, udelali jsme si živnosták a super:-)
Jo jo přesně o tom mluvím. Ženský se hrozně bojí do toho rizika jít, protože všude slyší jak se to neprodalo nebo že oblečení bylo hnusný atd. Když si objednáš přímo z Anglie nebo od někoho kdo je spolehlivej a řekneš si o fotky co bude v balíku tak vyděláš ani nevíš jak
Já si zkusila objednat jednou balík z Anglie a věci v tom hrůza
Navíc vše vyprat, nafotit atd atd, hroznýho času a práce s tim mi přijde.. Navíc do dnes se mi to tady válí
Nestíhám dát na prodej ani věci po malý na net.. ![]()
@Marcelka89 áá, tak to by mě zajímalo.. Není to trochu složité? já jsem tak trochu poseroutka na tohle a protože mám strach z toho, že vůbec nevím, jak co funguje, tak o tom radši ani nic nezjišťuju. Jak jste k tomu přišli?
@saiiimona píše:
Já si zkusila objednat jednou balík z Anglie a věci v tom hrůzaNavíc vše vyprat, nafotit atd atd, hroznýho času a práce s tim mi přijde.. Navíc do dnes se mi to tady válí
Nestíhám dát na prodej ani věci po malý na net..
protože máš špatnej systém. Když budeš fotit po jednom tak ti to nikdo nekoupí. Buď celej pytel o něco dráž, nebo na setíky třeba po 15 kusech. Otevři si aukro a vyber si jen kategorii sety oblečení. Uvidíš sama.