Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honzuovka aha, ja myslela, ze to jde nejak nastavit na tom webu, aby te oslovovali i s tema diskuzema. Mne chodi jen dotazniky..
Ještě teda klikám na er-mailu, ale to je nic moc, taky mám cca po dvou měsících 250Kč a ještě k tomu tam mám tu odměnu za registraci, takže penízky moc nepřibývají.
Víc mailů chodí na zumailu.
@LLLL píše:
@Honzuovka aha, ja myslela, ze to jde nejak nastavit na tom webu, aby te oslovovali i s tema diskuzema. Mne chodi jen dotazniky..
ono to šlo při registraci, teď už nevím jestli to jde. Proto jsem to sem psala, aby si to případní zájemci zaregistrovali rovnou.
@Jaja87 jak pise honzuovka, minimalni castka k vyplate je asi 300,– a jinak posilaji jednou za pul roku castku, kterou mas na ucte (i pokud je nizsi nez 300,–) To proto, aby neposilali treba jenom 20,–
Taky mam r-mail, a po roce neco malo pres 400,–
Takze takovymhle tempem budu mit tisicovku za dva roky
![]()
@Honzuovka Presne tak r-meil je da se rici o nicem ..Uz me to ani nebavi klikat a meily vyhazuji a nekdy kdyz mam naladu vratim se k tomu a odklikam to ale vybrat se to muze az tam je litr coz to budu mit buh vi kdy ![]()
@LLLL píše:
Taky mam r-mail, a po roce neco malo pres 400,–Takze takovymhle tempem budu mit tisicovku za dva roky
![]()
taky to tak vidím, ale stejně mi to nedá a klikám jak blbá
![]()
@Honzuovka píše:Jsem taky maminka, kdybych chtěla shánět nějaké „ovečky“ jak tady povídáš, tak to můžu dělat někde úplně jinde a ne tady. Prostě jsem řekla čím si vydělávám na mateřské. Jen jsem ještě nepochopila proč jsi tady vůbec začala psát ty. Nenapsala jsi nic k tématu a jen sprostě nadáváš. Ale jo, jsme přece češi. Takových lidí, jako ty, kteří umí jen kritizovat, je u nás plno
Mě to přijde přehnaný. Jiní tady vnucují první poslední, ona jen napsala, co dělá, jak dělá a každý ať si z toho vezme co chce. Nevidím důvod, proč se tady urážet.
@LouLou píše:
@Diana Válková proc teda komentujes? obrazek si udela „kazdy“ hlavne o tobe.mne je to fuk.jen by me zajimalo, kolik mas provizi za kazdou novou ovecku? nebo jen tak mezi erotickym chatovanim nahodou prolezas maminkovske servery a jen tak z dobreho srdicka doporucujes maminkam tuhle super pracicku?
Tak ja
nevim registruji se, jmeno apod…Vse ok, ale nevim co mam jako napsat do bydliste, jsem asi debil nebo nevim, pisu tam celou adresu nic, napsala jsem jen mesto, nic napsala jsem jen psc a nic tak nevim co delam spatne… ![]()
Ještě tedy vyplňuju dotazníky na národnímpanelu, ale tam je možnost darovat peníze na charitu, já je za každej dotazník posílám na Bulovku na novorozenecký odd., slyšela jsem něco, že kdo si peníze vybírá cash, tomu pomalu a jistě přestanou dotazníky chodit. Tak to radši pošlu těm dětičkám.
@Honzuovka píše:
taky to tak vidím, ale stejně mi to nedá a klikám jak blbá![]()
taky tak
![]()
Ja jsem registrovana na dotazniky jeste na marketagent(tecka)com, ale to je tak jeden dotaznik za ctvrt roku ![]()
@Honzuovka A to mi prijde nejaky dopis dom nebo co, nebo jak se mam prihlasit k nim??Abych videla stav uctu apod???
Jsem z toho jelen..Chce to po me nejaky id. a heslo.