Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky co je ověřene že fakt pomůže? Mam za sebou nějake stresy a beru nejake lehke leky na nerviky. Ale začali mi strasne padat vlasy. Kdyz he myju, tak vyčešu chomač a každe sahnuti do vlasu vytahnu vzdy aspon 5 ;( diky.
Ahoj, Plantur je dobrej. Ale záleží taky na příčině. Mně taky padaly vlasy a pak mi zjistily celiakii. Při bezlepkové dietě je to o hodně lepší.
@maluvka
Zrovna tento test mi delali. Vubec nevim ani jaky vitamin pomaha. Ach jo. Je to smutny jak to pada ![]()
@cezet koupit si třeba tohle
https://www.drmax.cz/…00mg-tbl-100?…
![]()
Lepší by bylo zjistit příčinu, jestli jsou v tom jen stresy nebo něco víc. Vím, že mi pomáhal Alpicort forte nebo tak nějak, taková vodička, pak mi přišli na hypo ŠŽ.
@mi.anetka dekuji. Zitra zjusim jit do lekarny. Treba mi neco daji.
Pomáhá biotin - vitamín H, můžeš si koupit i biosil, tam je i zinek a nevimco, kterej je taky dobrej na nehty+vlasy…
a možná vlasovej aktivátor..ale řešila bych hlavně zevnitř;)
@Normalnimatka řeším
děkuji moc. ale padá mi to tak, že to můsím řešit i takto.
Co je u vás padání vlasů? vyčešu po umytí fakt hrst v hřebenu, jinak věčně přes den vytáhnu 3-5 vlasů každou chvilku.
Co jsem začala hormonální léčbu. Denně mo jich vypadne kolem 500. Vitamíny beru, aktivatory mam, lepek nejim a padají a padají. Bohužel je to i napsaný vedlejší účinek mojí léčby
@cezet nebudu lhát. Mám už tak o půlku vlasů méně a mám pocit že už nejsem ženska. Je mi z toho zle a jsem kousek od nějakých prášků na nervy. Protože nejen že mi padají vlasy ale ještě tloustnu.
![]()
@lachtanice86 to je v čoudu, tak také moc držím palce
nemáme to lehké.
@cezet děkuji i tobě a jestli mohu doporučit vo už jsem měla já. Methionin, revalid, bione sos padání vlasu sprej, curapil, biosil, donna hair, reghaar, biotin plus, capillan a revitalon