Cinestar - kontrolují "bezinfekčnost"?

38
6.11.21 10:08

Cinestar - kontrolují "bezinfekčnost"?

Ahoj, navštívil z Vás teď někdo od 1.11. Cinestar a chtěli nějaké potvrzení nebo to neřeší? Nejlépe C. v Liberci. Prosím o odpověď pouze ty, kteří tam skutečně byli nebo tam pracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
247
6.11.21 10:31

Doufám, že kontrolují, a pokud ne, tak po téhle diskusi stejně budou muset začít.

Určitě jste neplánovali jít do kina, kdybyste nesplňovali podmínky, tak si prostě jen připravte dokumenty, že podmínky splňujete, ukážete obsluze a nemusíte se bát a pátrat v diskusích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
6.11.21 10:31

Doufám, že ano, všude a důsledně. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
6.11.21 10:32

My byli v Českých Budějovicích. Děti nekontrovali, dospělé kontrolovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
6.11.21 10:33
@Moncicak22 píše:
Ahoj, navštívil z Vás teď někdo od 1.11. Cinestar a chtěli nějaké potvrzení nebo to neřeší? Nejlépe C. v Liberci. Prosím o odpověď pouze ty, kteří tam skutečně byli nebo tam pracují.

Však stále ještě je možné fungovat se samotestem na místě, tak to nebude takový problém ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.11.21 10:33

Kontrolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
6.11.21 10:38

ČB. Kontrolují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.11.21 10:55
@ábécédé321
@ábécédé321 píše:
Doufám, že kontrolují, a pokud ne, tak po téhle diskusi stejně budou muset začít.Určitě jste neplánovali jít do kina, kdybyste nesplňovali podmínky, tak si prostě jen připravte dokumenty, že podmínky splňujete, ukážete obsluze a nemusíte se bát a pátrat v diskusích.

Já to nezjišťuji pro sebe, certifikát mám, mně to může být jedno, ale přijde mi celkem vtipnotrapnokomické jak Svědkocovidovské světice mají pocit, že oni jsou ty poslední spravedlivé na tomto světě. Moje otázky zněly stručně jasně a výstižně a o tyhle dojmy jsem se fakt nezajímala. Jinak všem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
6.11.21 11:01
@zuza92 píše:
My byli v Českých Budějovicích. Děti nekontrovali, dospělé kontrolovali.

Tak ono u dětí není co kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.11.21 11:28
@Moncicak22 píše:
@ábécédé321Já to nezjišťuji pro sebe, certifikát mám, mně to může být jedno, ale přijde mi celkem vtipnotrapnokomické jak Svědkocovidovské světice mají pocit, že oni jsou ty poslední spravedlivé na tomto světě. Moje otázky zněly stručně jasně a výstižně a o tyhle dojmy jsem se fakt nezajímala. Jinak všem děkuji za odpovědi.

Vidíš, tak jsem tě odhadla správně, dokumenty o „bezinfekčnosti“ máš v pořádku. :palec:

Prostě do toho kina zavolej a zeptej se, máš odpověď za minutu a bez vtipnotrapnokomických komentářů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.11.21 11:34

Ostrava kontroluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65153
6.11.21 11:36
@ábécédé321 píše:
Vidíš, tak jsem tě odhadla správně, dokumenty o „bezinfekčnosti“ máš v pořádku. :palec:Prostě do toho kina zavolej a zeptej se, máš odpověď za minutu a bez vtipnotrapnokomických komentářů. :mavam:

Ty jsi vtipna, jako ze se jich zeptá, fakt kontrolujete platna opatreni nebo na to pecete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.11.21 11:46
@vokishka píše:
Ty jsi vtipna, jako ze se jich zeptá, fakt kontrolujete platna opatreni nebo na to pecete?

Přesně tak.
Z nějakého důvodu ji to zajímá, zda kontrolují, tak proč by se jich prostě nezeptala?
Minimálně je to pobaví. :potlesk:
A kdyby třeba nekontrolovali úplně 100% pečlivě, tak aspoň začnou! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.11.21 11:46
@Moncicak22 píše:
@ábécédé321Já to nezjišťuji pro sebe, certifikát mám, mně to může být jedno, ale přijde mi celkem vtipnotrapnokomické jak Svědkocovidovské světice mají pocit, že oni jsou ty poslední spravedlivé na tomto světě. Moje otázky zněly stručně jasně a výstižně a o tyhle dojmy jsem se fakt nezajímala. Jinak všem děkuji za odpovědi.

A trochu agresivní nejseš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
6.11.21 12:21

Z logiky věci taková firma jako je Cinestar a podobné kinofirmy, si nedovolí nekontrolovat. Věřím tomu, že kde jaké malé kino v pupíkově kontrolovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová