Tchyně je blázen

115
6.11.21 00:53

Tchyně je blazen

Dobrý večer, je to silene s čím si nevím rady. Jsem s mamzelem 6 let. Celou dobu říkala tchyně ze má nějaké pole at postavíme, když jsme se o to začali starat cca po 5 letech a řekli ze to prevedem na stavební ze ona sama to celou dobu rikalla, tak nám řekla ze jo at to prevedem ze ji se to nechce dělat a papirovani a tak ale až to uděláme což se zvýší cena o moc ať ji to napisem zpátky 😯manzel nechapal já taky a rozhadal se s ni a teď se nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
578
6.11.21 00:58

Tak samozřejmě to smysl nedává. Ale nechápu, proč jste se s ní rozhádali, dávat vám nic nemusí, je to její pozemek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
6.11.21 01:04

Jestli je „blázen“, tak by převod stejně neplatil. Můžeš se uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.11.21 01:06
@Lingua píše:
Tak samozřejmě to smysl nedává. Ale nechápu, proč jste se s ní rozhádali, dávat vám nic nemusí, je to její pozemek.
v životě jsme ro nechteli ale když do tebe nekdo jede 6 let proč nic nedelas tak oak začneš a když začneš je nasrana
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
6.11.21 02:10

Proč blázen? Že vám pozemek nechce přenechat?

• Citovat
  • Upravit
9025
6.11.21 03:16

A vy jste jí za ten pozemek něco zaplatili? A ten pozemek je aktuálně čí? To je pět let napsaný na vás, nebo až teď by to tchyně napsala na vás s tím, že byste jí všechno vyřídili a pak vrátili zpátky? Jestli to druhé, tak bych se jí vysmála do obličeje a pozemek odmítla. Pokud už váš je, tak jí ho vraťte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.11.21 06:54
@Serpentini píše:
A vy jste jí za ten pozemek něco zaplatili? A ten pozemek je aktuálně čí? To je pět let napsaný na vás, nebo až teď by to tchyně napsala na vás s tím, že byste jí všechno vyřídili a pak vrátili zpátky? Jestli to druhé, tak bych se jí vysmála do obličeje a pozemek odmítla. Pokud už váš je, tak jí ho vraťte.

Proč by ji měli vracet pozemek? Jestliže jim ho nechala, přepsala atd… Proč by sakra měli něco vracet? :think: Pokud je pozemek tchýně, může si sním ona delat co chce.

• Citovat
  • Upravit
72725
6.11.21 07:13

@Beryta 3× jsem to četla, než jsem pochopila.. jinak dávat vám nic nemusí, si kupte a máte klid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.11.21 08:05

No tobě to koherentní vyjadřování taky moc nejde.

Na cizí pozemek nemáš nárok a to že jsi naštvaná že ti někdo nedal něco, na co nemáš nárok - no to je tvůj problém, ne tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
6.11.21 08:12

@Ou Neboli slibem neurazis? Nejsem z toho zakladatelcina příspěvku úplně moudrá, ale jestli jim několik let něco slibuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
6.11.21 08:19

Jestli dobre chapu, tak potrebujete udelat zmenu uzemniho planu. Ta trva roky. A nemusi to vyjit, ne kazda zmena se schvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.11.21 08:38
@mackA159 píše:
Proč by ji měli vracet pozemek? Jestliže jim ho nechala, přepsala atd… Proč by sakra měli něco vracet? :think: Pokud je pozemek tchýně, může si sním ona delat co chce.

Protože se o něj jinak budou x let dohadovat. Mně by to za to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
6.11.21 09:28

A ten pozemek je čí? Myslím papírově - manžela, vás obou nebo tchýně?
Předělat pole na stavební pozemek není nic jednoduchého.
To si radši kupte svůj pozemek a postavte si. Alespoň nebudete muset být celoživotně někomu vděční. Stejně by jste tam nebyli šťastní. Žít někde, kde je to zatížené hádkou a rozloženými vztahy, to není dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
6.11.21 11:00
@Beryta píše:
Dobrý večer, je to silene s čím si nevím rady. Jsem s mamzelem 6 let. Celou dobu říkala tchyně ze má nějaké pole at postavíme, když jsme se o to začali starat cca po 5 letech a řekli ze to prevedem na stavební ze ona sama to celou dobu rikalla, tak nám řekla ze jo at to prevedem ze ji se to nechce dělat a papirovani a tak ale až to uděláme což se zvýší cena o moc ať ji to napisem zpátky 😯manzel nechapal já taky a rozhadal se s ni a teď se nebaví

No a čí je teď ten pozemek? Už váš, a ona ho chce zpět? Musí být váš, jinak by jste okolo toho těžko mohli něco zařizovat bez tchyně. Asi bych jí poslala do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21304
6.11.21 11:47
@Beryta píše:
Dobrý večer, je to silene s čím si nevím rady. Jsem s mamzelem 6 let. Celou dobu říkala tchyně ze má nějaké pole at postavíme, když jsme se o to začali starat cca po 5 letech a řekli ze to prevedem na stavební ze ona sama to celou dobu rikalla, tak nám řekla ze jo at to prevedem ze ji se to nechce dělat a papirovani a tak ale až to uděláme což se zvýší cena o moc ať ji to napisem zpátky 😯manzel nechapal já taky a rozhadal se s ni a teď se nebaví

Tchyni to očividně smysl dává. Vy všechno oběháte, zařídíte, zaplatíte pálku za vyjmutí z půdního fondu, a jí pak předáte mnohem dražší stavební pozemek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová