Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cvičit a cvičit a cvičit. Zaměřit se přímo na sehrání oko-ruka, plus posilování.
Samozřejmě ne abys vypadala jako rambo, ale abys něco unesla.
Nejlepší je jít přímo do posilovny a buď si zaplatit trenéra a nebo si najít někoho, kdo se tomu věnuje, aby ti doporučil jak nejlépe cvičit s ohledem na tvou konstituci a fyzičku.
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky jen taková otázka dá se získat síla v rukách a vytrvalost a rychlost myslím tím v práci, a případně jak? Mám odmala moc malou sílu vždy mě všichni říkali ty nic neuneseš ty nic nedáš a já prostě to potřebuji dát.
A byla to pravda, že nic neuneseš? Mně babi kolikrát říkala, ty tam nedosáhneš a já jí ukázala, že ano. Akorát mě pořád vidí ve 43 „malou“.
@Anonymní píše:
@Russet to je jedno já stejně potřebuji krs práci víc
Praxe dělá mistra. Dopředu se nepodceňuj.
Je třeba posilovat. Já jsem před dětma taky měla problém něco udržet, po dvou dětech je to v pohodě. Dětičky nebyly zrovna nejlehčí a chtěly často nosit. A rychlost taky natrénovat, běžné činnosti zkoušet zrychlovat.
Nevím, co znamená „nic neunesu“. Pokud máš problém zvednout 10kg, tak posiluj. Jestli hekáš, když přesunuješ 30kg, tak věř, že nejsi jediná
V práci jsou mimochodem pro ženy normy, takže tě nikdo nemůže nutit tahat víc, než je povoleno.
Ja nastoupila do maleho obchodu a dali mi na starosti mineralky a zeleninu. To bylo pro cloveka, co sotva zvladnul unest balik mineralek, vrazedne combo. Ale musela jsem to dat. Takze paleta s mineralkama vyssi nez ja (a to merim pres 16o cm), a ja jeden balik po druhem musela ukladat do skladu, podle datumu, pak to jeste jit doplnit do obchodu. Tudiz mi denne proslo nejakych 1oo baliku rukama. A do toho minimalne paleta zelenimy, brambory 25 kg pytle, bedny po 18, 13 a 1o kg. Nikdo se me neptal, zda to davam, musela jsem. Ano, zacatky byly krute, prisla jsem domu a byla jsem rada, ze jsem jeste zvladla sprchu, jinak jsem lehla a byla hotova. Ale timto jsem se krasne vyposilovala a pak jsem tahala 2o kg jak nic. 😎 Ale je fakt, ze dneska uz taky sotva unesu 15 kg.
Co jsem otehotnela a nesmela nic tahat (zamestnavatel zakazal), tak jsem zeslabla no. ![]()
Dobrý den maminky jen taková otázka dá se získat síla v rukách a vytrvalost a rychlost myslím tím v práci, a případně jak? Mám odmala moc malou sílu vždy mě všichni říkali ty nic neuneseš ty nic nedáš a já prostě to potřebuji dát.