Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, mě by zajímalo jestli tento problém mají i chlapy? beru cipralex několik let, chuť na sex mám, ale můžu ho dělat tak hubou, protože pero mi nestojí a když jo, tak dlouho erekci neudržím. Na úzkosti pomohl a žádné už nemám, ale je mi 35 a tohle mě dost trápí. Bojim se změnit Ad, ale žrát prášky na péro v 35 se mi nechce.
Super dotaz
Taky beru cipralex a s erekcí problém nemám, a to jsem starší než ty. Taky si nejsem jist, zda to spolu vůbec souvisí. Rozhodně se ale nestyď a prober to se cvokařem, který by ti v tom měl umět poradit.
@Berserk hoj,hale opravdu to stím prý má hodně společného, protože ty Ad prý mají vliv na péro, ale jak vidíš opravdu to není na každého
Já mám AD setrealin a kventiax a šukám jak králík i několik hodin. A to je mi o 15 víc. A mám vyzkoušeno toto. Zkontroluj si tlak.. já měl zvýšený (a mám ještě cukrovku a onko problémy). Cukrovku řeším moderními prášky, tlak mi vyřešili právě prášky pro kluky. Tadafil (spíš známý obchodní název cyalis) 2× týdně mi uvolnil cévy, srovnal tlak na luxusních 120/80 a sex funguje geniálně.. neboli hledej souvislosti mezi léčivy a