Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Naopak. Je potřeba bránit tradiční hodnoty demokracie proti pomateným progresivistům. ![]()
Nepamatuju se, že by někdy bylo nějaké období, kdy se někde neválčilo, nebyly nějaké problémy. Žádné generace neměly hezký život bez problémů, nebudu sahat do středověku, ale stačí první světová, druhá světová, komunisti, divoké devadesátky… Jen se na nás teď valí víc informací, dezinformací co se kde děje a co se chystá. Nesmíš se tím nechat otrávit.
Jako je např. prodejná pomatená a naivní aktivistická Greta, Klus, Šabatová a další.
@ZuzaM píše: Více
Ano, vím, jen mám pocit, že je toho teď opravdu hodně a jedna horší věc než druhá.. Člověka, tedy alespoň mě, to pak úplně utápí..
Svět se v zádel obrací obecně. Lidi si dělají co chtějí, neberou ohledy na ostatní a běda, jak někdo někomu řekne, že dělá něco špatně
Pak to má normálně fungovat kolem nás ![]()
Máme se moc dobře, jen to nikdo neříká nahlas. Co ti konkrétně chybí? Čeho máš nedostatek?
Ale prosím tě, děje se nám akorát tak velké prd. V sobotu jsme byli v Osvětimi, takže mě nedojmeš. Neřeš blbosti.
Příspěvek upraven 24.09.25 v 17:30
@kouřící králík píše: Více
To je pravda! Na této úrovni se máme opravdu dobře, i já - mám skvělého syna, manžela, práci co mě baví…
Jen se snadno nechám unést zprávami třeba právě o válce a v tu chvíli mě úplně opustí chuť do života a přepadne strach. Nic se mi nechce, nic nemá cenu. Nemůžu to ovlivnit, jen čekat
@Anonymní píše: Více
Proto zprávy nesleduju a jak je mi fajn ![]()
Jako odborník pracující s AI si myslím že do 10 let nastane konec lidstva, tak jak ho známe.
@Dahlia0409 píše: Více
Když nesleduješ zprávy, jak se potom budeš rozhodovat ve volbách?
Ten pocit nemám. Vypni zprávy, pokud v tobe vzbuzují tyhle pocity.
@884135 píše: Více
K volbám si můžu řešit svoje, ze si přečtu články a tak, ale nekoukám vyloženě každý večer na zprávy, nebo ze bych seděla a četla noviny, na mobilu zprávy, atd
Nemáte ten pocit? Že je všechno špatně? Že nám hrozí nebezpečí? Že nemá cenu nic do budoucna plánovat?
Poslední dny mě tyto myšlenky paralyzují a nevím co s tím..