Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@renap píše: VíceŘekni mi proč jsou ve zdravotnictví podstavy? Povídej a pak mi řekni jak moc jsem mimo realitu
Když budou lidi stále volit populismus, tak nic měnit nebude, spíš naopak. Tak co mně je to ful. Můj job ani AI neohrozí, takže tak..
@renap píše: Více
I když si lékařů a sester nesmírně vážím, tak se domnívám, že o organizaci ve zdravotnictví nemá žádný smysl diskutovat. Dokud neproběhne opravdovou reformou, tak je to známka punku . A školství to samé.
@Pidulka1991 jsi mimo realitu, když píšeš, že občas nepřijít do práce je normální a nemá to vliv na ostatní. Že to přece zaměstnavatel musí mít vyřešený. To je samozřejmě blbost, ve směnném provozu, kde je člověk sám. Vzdycky v tom případě musí přijít místo něj někdo místo svého volna.
Proč je málo sester?
To je dlouhodobý problém, a na určitých odděleních to tak bude.
Peníze určitě v tom roli hrají, ale kolika mladým holkám s VŠ se chce jít umývat a obracet ležáky na LDN?,co myslíš?
@Anonymní píše: Více
Myslím, že by bylo fajn společnost vzdělávat v oblasti zvládání / chování v krizových situacích, v oblasti poskytování zdravotní pomoci, v rozeznávání hrozeb atd.