2. den po císaři se mi špatně dýchá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2943
3.2.16 19:17

cisar a spatne dychani

Ahojte chtela jsem se zeptat jsem 2 den po cisari v celkove narkoze a strasne spatne se mi dycha a tlaci me zaludek a na hrudi mela jste to nektera? Rikala jsem to dr tak mi vzala krev a ekg a vse ok. Dela mi to pri chuzi jak lezim tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
3.2.16 19:21

@martinkaaa89 Ahoj,předpokládám že jsi v nemocnici, zeptej se lékaře, určitě ti pomůžou, nebo řeknou co to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
3.2.16 19:31

@mamule42 no ja jim to rekla vzali mi krev a ekg a vse ok, ale hrozne se bojim, rekli mi ze mam vic chodit, ale prijde mi ze cim vic chodim tim to je horsi :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
3.2.16 19:46

Ahoj, jsem skoro mesic po druhem cisaria a mela jsem neco podobneho - spatne se mi dychalo, tlak na hrudi…ja navic zpomalene mluvila nemohla jsem popadnout dech, i jsem sebou svihla…preslo to treti den, kdy jsem se poradne najedla a dostala do sebe cukr…dr to nejak jmenoval, nevim presne, ale vysvetlil mi to tak, ze i kdyz jsem dostala vyzivu v kapacce, tak to memu telu nestacilo a dostavilo se proste kompletni vycerpani…

Tot moje zkusenost, preji, aby bylo co nejdriv lepe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
3.2.16 19:51

@kessi22 tak snad to tak bude no je pravda moc toho nejim, zkusim hroznovy cukr mam ho tu a uvidime. Me rikala sestra ze to muzr delat i spadle bricho… kdyby to nebylo tak neprijemne :?. Dostala jsem i transfuzi tak i proto se bojim aby to nebylo nic hrozneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
3.2.16 19:55

@martinkaaa89 nemela jsem to, ale dej si ten cukr, pripadne cokoladu a nacerpej energii, mne dosly v nemocnici v den propusteni sily a namohla jsem vstat ani z postele na wc :-( zustala jsem tam o den dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
3.2.16 20:02

@martinkaaa89 stalo se mi přesně to samé. Byla jsem také v celkové narkóze. Když jsem ležela, byla jsem v pohodě. Jakmile jsem vstala, nemohla jsem dýchat ani mluvit. Jen jsem lapala po vzduchu. Tenkrát jsem to říkala sestře, i u toho byla, ale nic se mnou nedělali. Po dvou až třech dnech (už si přesně nepamatuju) to z ničeho nic ustalo. Čím to bylo, dodnes netuším :nevim: Přeji brzké zotavení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
3.2.16 20:06

Ja sice nemela cisare, ale po obou porodech se mi spatnr dychalo…bylo mi receno, ze to muzr byt tim, jak se vse vraci zpatky (hrudni kos, branice…nevim co, nerozumim tomu), ale snad vis, co jsem tim myslela :) Nez jsem sla domu, bylo vse ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.2.16 20:07

Také jsem to tak měla, oznamovala jsem to hned na jipce, protože jsem měla pocit, že se udusím. Prý to bylo kvůli intubaci, ale byl to akutní císař a museli mě resuscitovat. Nevím jestli se intubuje i při plánovaném bezproblémovém císaři, pokud ano, mohlo by to být tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
3.2.16 20:13

@Šláša U císaře v celkové narkóze se intubuje vždy. Týjo, co se proboha stalo, že Tě museli resuscitovat? 8o 8o To je hrozný. Nemusíš odpovídat, vím, že se jedná o osobní věc. No ještěže jsi tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
3.2.16 20:22

Trosku jste me uklidnily holky, tak snad se to zlepsi, ja se prave desne bala zda to nemuze byt embolie, ale to by asi zjistili z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
3.2.16 20:23

Oni nějak po probuzení upozorňují po císaři na bolest v krku kvůli té intubaci, alespoň mně to říkali. Jestli to nesouvisí s tím, ona pro to tělo narkóza asi taky není procházka růžovým sadem. Řeš to na místě s lékaři, pokud by to neustávalo. Po císaři se člověk cítí všelijak, mně hrozili transfuzí, protože jsem ztratila dost krve, byla jsem úplně zelená a měla jsem neuvěřitelně nízký tlak a hemoglobin. Nakonec jsem se do propuštění po stránce krve úplně spravila :) Odpočívej, a ať jsi brzo fit! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.2.16 20:26

@Koty Sama nevím a doktoři mi to taky nebyli schopní říct. Tři dny mi porod vyvolávali, nakonec prcek začal ztrácet ozvy tak jsme jeli na císaře, nakonec museli resuscitovat mě i malého. Já osobně to přisuzuji celkovému vyčerpání, množství léků které do mě nacpali a laksnosti doktorů, kteří podle mě měli zakročit mnohem dřív, ale nejsem odborník. Hlavně že jsme tu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
3.2.16 20:31

@Šláša no uf teda 8o Ještěže to dobře dopadlo pro Tebe i prcka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
3.2.16 20:33

@Šláša tak to je mi lito, hlavne ze jste v poradku. No jako ti doktori nekdy stoji za to, ja malem prisla o delohu :? :(, dr rikal ze to bylo tak spatne ze se rozhodovali ci ji nevzit, jak mi to rekl tak sem z toho porad spatna :,(… Jn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí