Císařský řez versus přirozený porod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3239
5.11.12 20:24

@anit25 Ja mela taky zadkem dolu :lol: Cisar byl 10 dni pred terminem, doktor rek uz je moc velkej na normalni porod a sla jsem. Ale asi je to dobry ze to miminko vi ze bude nejaka akce, alespon to neni takovej sok. Ten muj si plaval a ani netusil ze pujde ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
6.11.12 22:10

@Mobidick Ahoj, díky, že na mě myslíš :kytka: a díky za vysvětlení. Já měla zrovna dneska nějakou lehkou depresi, že kila nejdou dolů a dávala jsem si zase předsevzetí, že i s tou jizvou musím víc pracovat. Tak můžu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
6.11.12 22:14

@Špageta me porad chybí 6 dolu :nevim: :poblion: a o tvaru bricha radeji nemluvim :,( tehotenstvi je destrukce zenskyho tela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
6.11.12 22:28

@Mobidick jsem ráda, že to má někdo stejně :mavam: kolem sebe teď vidím samé bytosti z jiné galaxie :think: (po porodu si natáhnou znovu slimky a dobrý :cert: )já bojuju o 7 kilo dolů a celkově bych potřebovala zpevnit a zlepšit držení těla. Břicho o tom ani nemluvím - nejdřív dvojčata a teď další miminko. Taky mám pocit, že došlo k destrukci… a abych zahnala chmury, tak teď rozbaluju jednu čokoládovou karamelu za druhou. Pak mám zhubnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
6.11.12 22:36

@Špageta ja od čtvrtka budu chodit na nejake rehabilitace kvuli brichu, tak dam zase vedet jake cviky delat jako s tou jizvou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
6.11.12 22:45

@Mobidick Budu moc ráda a předem díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
7.11.12 10:15

Když tu mluvíte o břichu tak u mě to taky neni slavné mám po císaři přes dva měsíce a na břichu mám furt převis…fujky :zed: :zed: a nemluvim o striích všude možně takže holky nic si nedělejte z toho že máte pár kilo nahoře může být i hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.11.12 10:39

Ani mi nemluvte :lol: A to jsem po CS už skoro 7měsíců…a dolů bych ještě potřebovala 5kg, ale ať dělám co dělám, tak se to ani nehne :pocitac: Ale tak já na to prdím, plánujeme co nejdřív další, tak budu hubnout až po druhým :mrgreen: nMoje oblečení mi je, ač v tom občas vypadám jak velryba :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.11.12 10:40

@markovape strie? Cha, měla jsem totál celý břicho fialový, teď už se to ztrácí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
7.11.12 11:11
@Reinka píše:
@markovape strie? Cha, měla jsem totál celý břicho fialový, teď už se to ztrácí :dance:

a pomohlo ti na to něco a nebo sami od sebe se ztrácí? já nemám tolik břicho jako zadek a boky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.11.12 11:59

@markovape na to nic nepomůže, časem vyblednou ;) Já měla teda břicho komplet celý a trochu stehna, jo a na bokách, ty jsem měla nejorší, nejtmavší, ty jsou teda ještě vidět dost, těm to bude asi trvat…zkraje jsem to strašně obrečela, teď už to neřeším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
7.11.12 12:02

@Reinka: já jsem ráda že to mám čerstvě na zimu kdy budu chodit zahalená alebýt léto a představa jít do plavek no to bych asi nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.11.12 16:54

@markovape tak já nějak v létě neměla na koupání ani čas, ani chuť :mrgreen: takže to jsem ani neřešila :think: Byla jsem na koupálku jednou, na konci srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
7.11.12 17:07

@markovape Ja ten previs taky ale prijde mi ze i ty brisni svaly mam nejaky vystouply neni to jen spek :zed: nosim jen leginy na gumu :,( kalhoty nedopnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
8.11.12 11:02

krvácení po CŘ

Holky, jdu na CŘ v neděli - tedy nástup - a hele, oni když daj celkovou narkozu tak pak to ale z tebe teče ty čistky a jak se osprchuješ, když musíš ležet? nebo ti daj plenu? :oops: :oops:
Tywe to je něco…
Bojím se lokálky, řezali mi bouli na zádech před třema rokama, dali mi 150 injekcí a stejně jsem to hodně cítila......jsem moc živá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí