Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@anit25 Ja mela taky zadkem dolu
Cisar byl 10 dni pred terminem, doktor rek uz je moc velkej na normalni porod a sla jsem. Ale asi je to dobry ze to miminko vi ze bude nejaka akce, alespon to neni takovej sok. Ten muj si plaval a ani netusil ze pujde ven
@Mobidick Ahoj, díky, že na mě myslíš
a díky za vysvětlení. Já měla zrovna dneska nějakou lehkou depresi, že kila nejdou dolů a dávala jsem si zase předsevzetí, že i s tou jizvou musím víc pracovat. Tak můžu na to…
@Špageta me porad chybí 6 dolu
a o tvaru bricha radeji nemluvim
tehotenstvi je destrukce zenskyho tela…
@Mobidick jsem ráda, že to má někdo stejně
kolem sebe teď vidím samé bytosti z jiné galaxie
(po porodu si natáhnou znovu slimky a dobrý
)já bojuju o 7 kilo dolů a celkově bych potřebovala zpevnit a zlepšit držení těla. Břicho o tom ani nemluvím - nejdřív dvojčata a teď další miminko. Taky mám pocit, že došlo k destrukci… a abych zahnala chmury, tak teď rozbaluju jednu čokoládovou karamelu za druhou. Pak mám zhubnout…
@Špageta ja od čtvrtka budu chodit na nejake rehabilitace kvuli brichu, tak dam zase vedet jake cviky delat jako s tou jizvou ![]()
Když tu mluvíte o břichu tak u mě to taky neni slavné mám po císaři přes dva měsíce a na břichu mám furt převis…fujky
a nemluvim o striích všude možně takže holky nic si nedělejte z toho že máte pár kilo nahoře může být i hůř ![]()
Ani mi nemluvte
A to jsem po CS už skoro 7měsíců…a dolů bych ještě potřebovala 5kg, ale ať dělám co dělám, tak se to ani nehne
Ale tak já na to prdím, plánujeme co nejdřív další, tak budu hubnout až po druhým
nMoje oblečení mi je, ač v tom občas vypadám jak velryba ![]()
@markovape strie? Cha, měla jsem totál celý břicho fialový, teď už se to ztrácí ![]()
@Reinka píše:
@markovape strie? Cha, měla jsem totál celý břicho fialový, teď už se to ztrácí
a pomohlo ti na to něco a nebo sami od sebe se ztrácí? já nemám tolik břicho jako zadek a boky
@markovape na to nic nepomůže, časem vyblednou
Já měla teda břicho komplet celý a trochu stehna, jo a na bokách, ty jsem měla nejorší, nejtmavší, ty jsou teda ještě vidět dost, těm to bude asi trvat…zkraje jsem to strašně obrečela, teď už to neřeším ![]()
@Reinka: já jsem ráda že to mám čerstvě na zimu kdy budu chodit zahalená alebýt léto a představa jít do plavek no to bych asi nedala ![]()
@markovape tak já nějak v létě neměla na koupání ani čas, ani chuť
takže to jsem ani neřešila
Byla jsem na koupálku jednou, na konci srpna
@markovape Ja ten previs taky ale prijde mi ze i ty brisni svaly mam nejaky vystouply neni to jen spek
nosim jen leginy na gumu
kalhoty nedopnu
Holky, jdu na CŘ v neděli - tedy nástup - a hele, oni když daj celkovou narkozu tak pak to ale z tebe teče ty čistky a jak se osprchuješ, když musíš ležet? nebo ti daj plenu?
![]()
Tywe to je něco…
Bojím se lokálky, řezali mi bouli na zádech před třema rokama, dali mi 150 injekcí a stejně jsem to hodně cítila......jsem moc živá ![]()