Císařský řez - dají mi mimi na pokoj? Co kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Agrion
8.12.11 14:23

Ono ne vzdy se jedna o lenost personalu ale spise o jeho nedostatek… ono slouzi-li pres noc na oddeleni jen 1 sestra, coz neni nic vyjimecneho, tak i kdyby si nohy ubehala, tak nema sanci vsechny maminky a miminka opecovat…

• Citovat
  • Upravit
6299
8.12.11 15:29

Tak to asi záleží v jaké budeš porodnici, ale já měla malého taky KP a plánovaný císař v 38tt…
A mám na SC hezké vzpomínky…nástup jsem měla 19.5. v 7.00, přítel byl semnou hned od začátku, dostala jsem kapačku s vodou a co chvilku mi natáčeli monitor…po 12-té hod. přišly sestry a dali mi cévku, bandáž na nohy a jelo se…přítel mi seděl přímo u hlavy, mohl fotit i natáčet, držel mě za ruku, hladil po čele a pořád na mě mluvil, bylo to pro mě hodně důležité…během 20 min byl malý venku, to bylo 13.27, ukázali mi ho hned přes plentu, ještě mi z něho kapala krev na obličej…začala jsem brečet a přítel taky :srdce: Pak mi akorát zašeptal, že mi strašně děkuje a odešel se sestrou a s malým vedle…udělali mu všechno co bylo potřeba a zabaleného mi ho ještě jednou přinesli…to mě stihl kopnout do oka… :lol: A pak jsem usla, asi na 10 min, pak mě vezli na JIP. Přítel byl s malým asi 1 hod a pak jel domů…
Na JIP jsem musela 2 hod jen ležet, kvůli anestezii, ať mě nebolí hlava a pak už mě dali do pololehu, dali mi napít a dovezli malého…a pak ho přivezli ještě 2× na přiložení, na šestinedělku jsem se dostala hned druhý den ráno v 8, ale předtím mě čekalo to nejhorší, poprvé se postavit a jít do sprchy (nakonec to nebylo, až tam šílené, jak jsem si to četla). Sestry mi říkaly, ať si vybalím a zkusím jít pomalu na záchod, jestli se mi chce a až budu připravená, tak si mám říct o Lukáška…tak jsem ještě volala rodině, známým a všem…několikrát jsem šla do sprchy, na záchod, chodila po pokoji a po polívce jsem si nechala malého dovézt a už se mnou zůstal…sestry pořád chodily kontrolovat a ptaly se mě, jestli je všechno v pořádku, jestli si ho chci pořád nechat a jak s kojením…všechno nám šlo úžasně…přítel mi vozil meloun a piškoty a na šestinedělí jsem byla 4 dny a šli jsme domů, takže v porodce jsem byla celkem 5 dnů…jizvu jsem rozchodila po týdnu, jsem týden po porodu lítala po vesnic s kočárkem, věšela prádlo a uklízela, takže super a domů jsem šla o 11kg lehčí…Já mám na císaře krásné vzpomínky… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí