Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Bryle nemam, ale měla jsem v drdolu takovou tu drátěnku a tu mi sundali až na sále a sestra to položila vedle na stůl ( ne na ten s nástroji) a neřešilo se to..tak je můžeš poprosit aby ti je nechali poblíž a nasadili abys viděla na miminka ![]()
Ahoj, sice zkušenost nemám, ale doufám že ti je nechají. Přejde mi to hrozně hezký
, že myslíš takhle dopředu.
Ahoj, cisar 2× a vždy s brýlemi. Normálně jsem je požádala a šlo to v pohodě. Miminka jsem viděla jen krátce, ale bylo to pro me dulezite i pro komunikaci s lékaři.
@Janika35 nechají. Já měla taky čočky sundány a na očích brýle.
Mně brýle sundali až na sále, ale před vybavením miminka mi je nasadili, abych ho viděla.
Na sále jsem brýle neměla, ale malého mi dali hodně blízko, abych ho viděla. Viděla jsem ho chviličku, pak ho odvezli. Až budete chodit do porodnice na kontroly, tak si to zkuste domluvit.
Ja mela akut cisare, s epiduralem. Na sale se ptali, jestli si je muzu sundat, tsk jsem rikala, ze bez nich nic nevidim (hodne dioptrii) a nechali mi je ![]()
(Kdyz jsem podstupovala ivf, tak chteli, abych si nechala bryle v pokojiku dospavacim, rikala jsem, ze to nejde, ze bych bez nich ani netrefila na sal
sundali mi je az tesne pred uspanim:)
Normálně jsem je mela. Ale musela jsem o tom ted hodne premyslet. Ale mela. Celou dobu.