Cisteni zubu u mimi

Lenka76
21.9.10 08:45

Cisteni zubu u mimi

Holky,kdy jste zacaly cistit mimcum zuby?rika se,ze od prvniho zubu,ale nevim,jestli to jde dat do praxe.jeste jsem to nezkousela,mala ma zub a pul :lol: mam koupit kartacek nebo je gaza lepsi?dik za info.
Omluvam se,jestli uz tato diskuze tu byla,nemuzu to najit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
21.9.10 08:48

Já jsem začala čistit dceři od 2 zubů. Nejdříve navlčeným kapesníkem. Pak mě začala fest kousat, tak jsem přešla na kartáček (klasika, ne prsťáček). Sice mi teď u čištění trochu řve, ale je to pro její dobro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.9.10 08:49

jojo taky jsme začali od prvního zoubku, měla kartáček nna kousání a ze začátku jí to moc bavilo. Teď už teda vůbec, chvíli si tam šmrdlá sama a pak čistím násilím já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
21.9.10 08:51

Začala jsem hned od prvních zoubků-kartáčkem.Nejdříve jsem čistila jen vodou,teď používám pastu od Weledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.9.10 09:18

Ahoj,já čistím od prvních zubů,ale je to velký boj,malému se to vůbec nelíbí,hrozně vyvádí.Čistila jsem nejdřív prsťáčkem,pak kartáčkem od 6-ti měsíců,ale je to houby platné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.9.10 09:20

momi zkus taky tu pastu od weledy, malé docela chutná a tak aspoň chvíli ten kartáček žužlá. Ale pořádné vyčistění máme taky s řevem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.9.10 09:22

Ahoj, Mája má zub a čtvrt :mrgreen: a už čistíme. Koupila jsem sadu kartáčku v DM drogerii a čistíme jen vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rita79
21.9.10 09:27

Moje holka mela vsechny zuby v 1O mesicich,muj zubar z toho byl sam udiveny.Jenze jsem ji nechtela nijak stresovat a mucit,pac nechapala samozrejme proc to delam.Dr. mi sam rikal,ze staci,abych ji dala kartacek na hrani do ruky.Tak to opravdu fungovalo,mala kousala kartacek jak diva,vydrzela i pul hodiny ho prehazovat v puse a kousat a kousat.
U dalsiho ditete bez uspechu,ten do pusy nic nedal a kdyz jo,tak jen na vterinu,takze to muselo jit trochu nasilim.

• Citovat
  • Upravit
3379
21.9.10 09:56

Naty dostala od babičky k prvnímu zoubku sadu kartáčků. Byl tam prsťáček, gumový kartáček a klasický kartáček se štětinama. Takže od prvního zoubku jsem čistila prsťáčkem, pak si Naty začala sama drhnout zoubky a dásně tím gumovým kartáčkem. Teď už máme i stoličky, tak čistím klasickým. Občas jen s vodou, občas s dětskou pastou. Naty si to chvilku okusuje sama a pak dočistím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.9.10 11:43
Panuška píše:
momi zkus taky tu pastu od weledy, malé docela chutná a tak aspoň chvíli ten kartáček žužlá. Ale pořádné vyčistění máme taky s řevem. :roll:

Zkusím,už jsem tu dost o ní četla.Měla bych čistit 2× denně,ale večer malej tak vyvádí při mytí,že to ano nezkouším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
21.9.10 12:28

Cistila sem od prvnich zoubku tim gumovym kartackem na prst s trochu pasty, co je pro tak maly deti. Pak si cistil sam, teda zvejkal a cisti do ted, ale docistuju a to se mu nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.9.10 12:53

hned jak se kubíkovi začli prořezávat zoubky tak jsme mu dávali ten kartáček na zoubky pro nejmenší, taková (plasto-guma :wink: ) a od dvou zoubků mu dáváme pastu (elmex) každé ráno a večer mu dám ro ručky kartáček a už jede :-) a nedej bože když na to zapomenu tak se pěkně o svůj denní přídel kartáčku přihlásí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.