Čistota před milováním

Anonymní
3.7.16 19:02

Oralni sex jedine po sprse, sex klidne bez a sprchu potom. Sex po ranu bez sprchy, bez libani a bez oralu…
Inko H.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.7.16 19:03

Ne zakladatelka

Nedělám v zásadě v tomto směru nic, co se mi příčí, co nechci. A tak to má být. Svého chlapa jsem naučila se před sexem umýt a vůbec mi nevadí mu třeba říct, ať si pořádně umyje i hráz apod. Prostě pokud mi to zavání potem apod. tak nekouřím a tečka. A pokud není pořádně umytý tak není stejně vůbec nic. Mám velmi často záněty, stačí mi i koupání na koupališti, natož kdyby do mne šel upocený apod. Neexistuje. Je to na něm, zda chce, nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.16 19:04

Hele pokud ho zlobi prostata, tak za chvili nebude ani sex protoze se mu nepostavi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.16 19:14

Taky vyžaduji čistotu, a to hlavně před orálním sexem. Ale partner z toho je trochu překvapený, prý jeho ex to dělaly rády bez mytí. Takže on se umyl ráno a odpoledne nebo večer mu ho šla kouřit. Nechápu, přijde mi to trochu moc :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
3.7.16 19:17
@Anonymní píše:
Taky vyžaduji čistotu, a to hlavně před orálním sexem. Ale partner z toho je trochu překvapený, prý jeho ex to dělaly rády bez mytí. Takže on se umyl ráno a odpoledne nebo večer mu ho šla kouřit. Nechápu, přijde mi to trochu moc :nevim: :think:

někdo to má rád s hermelínem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.16 19:21

@Burj Chalifa
Fuj… Jako sama nechápu, jakmile už to je „něčím“ cítit, není mi to příjemný. Je to, podle mě, především o té čistotě.

• Citovat
  • Upravit
9719
3.7.16 19:22
@Anonymní píše:
Taky vyžaduji čistotu, a to hlavně před orálním sexem. Ale partner z toho je trochu překvapený, prý jeho ex to dělaly rády bez mytí. Takže on se umyl ráno a odpoledne nebo večer mu ho šla kouřit. Nechápu, přijde mi to trochu moc :nevim: :think:
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.7.16 19:28
@Burj Chalifa píše:

A jako prekvapko vyleti i muška z predkozky… :mrgreen:
Fuj neumyty chlap a oral proste u mne nejdou dohromady…

• Citovat
  • Upravit
36504
3.7.16 19:29
@Hanka1 píše:
A jako prekvapko vyleti i muška z predkozky… :mrgreen:
Fuj neumyty chlap a oral proste u mne nejdou dohromady…

pak čuňata jsou oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.16 19:31
@Burj Chalifa píše:
:poblion: Ex se před orálem neumýval, někdy snad i 2 dny a to byl hnuuus a nechápal, že se mi do toho nechce. Až se mi z toho navalovalo :poblion:
 P.
  • Citovat
  • Upravit
36504
3.7.16 19:32
@Anonymní píše: :poblion: Ex se před orálem neumýval, někdy snad i 2 dny a to byl hnuuus a nechápal, že se mi do toho nechce. Až se mi z toho navalovalo :poblion:
P.

doufám, že jsi to neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.7.16 19:33
@Anonymní píše:

Pokud ta zenska nema rymu nebo neztratila cich, tak neverim tomu, ze po celym dni mu ho normalni cistotna zenska preblafne.. :poblion:
Poti se a chodi na wc i chlap se sedavym zamestnanim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.16 19:34

Za mě jedině umytý!!! A sex se světlem :mrgreen: Nevadí mi ani světlo z žárovky ani lampička, vše je lepší, jak tma :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
3.7.16 19:35
@Anonymní píše: :poblion: Ex se před orálem neumýval, někdy snad i 2 dny a to byl hnuuus a nechápal, že se mi do toho nechce. Až se mi z toho navalovalo :poblion:
P.

Dva dny nemytyho chlapa bych na sebe nenechala vlezt, natoz ho oralne uspokojovat, mne by se navalilo, i kdyby ho po dvou dnech vyndal z trenek :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.16 19:43
@Burj Chalifa píše:
doufám, že jsi to neudělala.
:oops: :oops: Byl to můj první, myslela jsem, že to je normální. Ale brutálně smrděl a fakt se mi navalovalo, hlavně z toho hnusu za předkožkou :poblion: :oops: Omlouvám se, jestli někoho zhnusím, ale byla jsem blbá :nevim: :zed: :zed: Teď bych to nedělala ani za zlatý prase.
 P.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí