Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedělám v zásadě v tomto směru nic, co se mi příčí, co nechci. A tak to má být. Svého chlapa jsem naučila se před sexem umýt a vůbec mi nevadí mu třeba říct, ať si pořádně umyje i hráz apod. Prostě pokud mi to zavání potem apod. tak nekouřím a tečka. A pokud není pořádně umytý tak není stejně vůbec nic. Mám velmi často záněty, stačí mi i koupání na koupališti, natož kdyby do mne šel upocený apod. Neexistuje. Je to na něm, zda chce, nebo ne.
Hele pokud ho zlobi prostata, tak za chvili nebude ani sex protoze se mu nepostavi…
Taky vyžaduji čistotu, a to hlavně před orálním sexem. Ale partner z toho je trochu překvapený, prý jeho ex to dělaly rády bez mytí. Takže on se umyl ráno a odpoledne nebo večer mu ho šla kouřit. Nechápu, přijde mi to trochu moc
![]()
@Anonymní píše:
Taky vyžaduji čistotu, a to hlavně před orálním sexem. Ale partner z toho je trochu překvapený, prý jeho ex to dělaly rády bez mytí. Takže on se umyl ráno a odpoledne nebo večer mu ho šla kouřit. Nechápu, přijde mi to trochu moc![]()
někdo to má rád s hermelínem ![]()
@Burj Chalifa
Fuj… Jako sama nechápu, jakmile už to je „něčím“ cítit, není mi to příjemný. Je to, podle mě, především o té čistotě.
@Anonymní píše:
Taky vyžaduji čistotu, a to hlavně před orálním sexem. Ale partner z toho je trochu překvapený, prý jeho ex to dělaly rády bez mytí. Takže on se umyl ráno a odpoledne nebo večer mu ho šla kouřit. Nechápu, přijde mi to trochu moc![]()
@Burj Chalifa píše:
někdo to má rád s hermelínem
A jako prekvapko vyleti i muška z predkozky… ![]()
Fuj neumyty chlap a oral proste u mne nejdou dohromady…
@Hanka1 píše:
A jako prekvapko vyleti i muška z predkozky…
Fuj neumyty chlap a oral proste u mne nejdou dohromady…
pak čuňata jsou oba.
@Burj Chalifa píše:
někdo to má rád s hermelínem
@Anonymní píše:Ex se před orálem neumýval, někdy snad i 2 dny a to byl hnuuus a nechápal, že se mi do toho nechce. Až se mi z toho navalovalo
P.
doufám, že jsi to neudělala.
@Anonymní píše:
Pokud ta zenska nema rymu nebo neztratila cich, tak neverim tomu, ze po celym dni mu ho normalni cistotna zenska preblafne.. ![]()
Poti se a chodi na wc i chlap se sedavym zamestnanim…
Za mě jedině umytý!!! A sex se světlem
Nevadí mi ani světlo z žárovky ani lampička, vše je lepší, jak tma
![]()
@Anonymní píše:Ex se před orálem neumýval, někdy snad i 2 dny a to byl hnuuus a nechápal, že se mi do toho nechce. Až se mi z toho navalovalo
P.
Dva dny nemytyho chlapa bych na sebe nenechala vlezt, natoz ho oralne uspokojovat, mne by se navalilo, i kdyby ho po dvou dnech vyndal z trenek ![]()
@Burj Chalifa píše:
doufám, že jsi to neudělala.
Oralni sex jedine po sprse, sex klidne bez a sprchu potom. Sex po ranu bez sprchy, bez libani a bez oralu…
Inko H.