Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@CokeLady já jsem si vždycky říkala, že ty, který tam mají ty sáhodlouhý citáty plný lásky, tak, že to u nich musí být jen řeči..nevím, ale pokud se má někdo rád, tak stačí už to, že se prostě berou a nemusej to všem jakoby dokazovat v citátu..takže za mě, jasně stručně a výstižně
nějaký slintání na papír není nic pro mě
![]()
@CokeLady píše:
My jsme měli originální a přesto známé „Když se milujeme, není co řešit“ - KOFOLA
Sponzor obřadu ![]()
@Deniel píše:
My tam měli - Máme se rádi a tak se prostě bereme
Tak přesně tohle jsme měli taky ![]()
Tak my jsme si oznámení vymysleli sami - na jedné straně byl komiks popisující naše seznámení a další vývoj až ke svatbě (asi 6 obrázků, částečně malované a hlavy jsme si tam dofocovali aby tam byly ty pravé výrazy
a na druhé straně bylo něco jako „podlehli jsme nátlaku a rozhodli se zlegalizovat náš vztah…“ Romantika to moc nebyla ale všichni se u oznámení dobře bavili ![]()
My jsme měli taky „Máme se rádi, tak se prostě bereme.“
U nás to mělo i své opodstatnění, jelikož jsme se brali ve dvaceti, tak se nás pořád všichni vyptávali proč tak brzy a jestli musíme atd atd. Nemuseli jsme, ale chtěli jsme, takže to byla taková i jako odpověď pro rýpaly. ![]()
Tak to jsme řešili po svém… „Hledali jsme souznění a našli jsme jeden druhého.“
@CokeLady píše:
Jen nápis KOFOLA tam nebyl, ale poznal to každej
Aby ne
(já tě nesnáším, kdykoli tě někde vidím, musím se jít napít Coly
)
@Tersuita my jsme to měli jako oboustrannou A5 - kulturní zpravodaj. Měli jsme tam i naši karikaturu, co jsme si nechávali kreslit před lety v USA a taky tak odlehčeně podané. Z citátů, veršovánek a zlatých holubic mám osobně osypky ![]()
@Angua Tak nějak
Když si vzpomenu na ty vyjevený pohledy, když jsem šla uličkou za zvuku svatebního pochodu a zpěvu Svěráka „Pojď Járo do chomoutu…“ (manžel je Jaromír), směju se ještě teď
Jinak ten zpravodaj taky super nápad ![]()
„Už se nemusíte ptát kdy se budou brát.“ Ale my jsme měli takové atypické oznámení. V úvodu bylo „Konečně! ano' si řeknou moji páníčkové“ pak byla fotka našeho psa, pak údaje o budoucích manželích a nakonec ten citát. Bylo to hlavně proto, že nemám ráda ta okoukaná oznámení. Naše holka nám pak šla i za drůžičku na svatbě, měla krásnou mašli a obojek s kamínkama. Jinak tenhle citát kvůli tomu, že se náš všichni pořád ptali, tak kdy do toho praštíte a pořád se smáli manželovi, že na to nemá a mě všichni říkali, že stejně zůstanu na ocet.
@CokeLady píše:
My jsme měli originální a přesto známé „Když se milujeme, není co řešit“ - KOFOLA
Hláška z kofoly, že je originální?
. To asi pro milovníky Coly a Kofoly, ale jináč je to snad nejčastější hláška všechno možného ![]()
@Tersuita píše:
@Angua Tak nějakKdyž si vzpomenu na ty vyjevený pohledy, když jsem šla uličkou za zvuku svatebního pochodu a zpěvu Svěráka „Pojď Járo do chomoutu…“ (manžel je Jaromír), směju se ještě teď
Jinak ten zpravodaj taky super nápad
To je dobré
My jsme měli jako svatební pochod intro z Fear of the Dark od Iron Maiden ![]()
@katka379 píše:
My měli toto:
Jako je koráb připoután k molu,
jako je s ohněm spojen dým,
patříme k sobě, půjdeme spolu,
Ty jsi má láska, já to vím.
To je moc hezký…písnička z Popelky, viď? ![]()
My neměli taky nic, všechno co se nabízelo vypadalo jako přeslazený klišé ![]()