Citlivé bradavky 2. trimestr

Anonymní
25.5.21 16:04

Citlivé bradavky 2. trimestr

Ahoj, jak dlouho vás v těhu bolely bradavky? Jsem v 17 tt a od začátku mi vadí i pohyb podprsenky, nedejbože když se jí dotknu. Je to teda něco mezi bolestí a tím že mi to je strašně nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
25.5.21 16:07
@Anonymní píše:
Ahoj, jak dlouho vás v těhu bolely bradavky? Jsem v 17 tt a od začátku mi vadí i pohyb podprsenky, nedejbože když se jí dotknu. Je to teda něco mezi bolestí a tím že mi to je strašně nepříjemné.

Cely prsa me bolely do 17tt. Sahani na bradavky je mi obcas neprijemne i doted.
Jsem 39tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
25.5.21 16:14

Týden po narození malé, přestaly bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.5.21 18:15

S tim toho bohuzel moc delat nejde, jsem take ve druhem trimestru a mam stejny problem. Tento problem se tykal i prvniho tehotenstvi. Takze preji pevny nervy. Snad jen zkuste vymenit podprsenku za pohodlnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
25.5.21 19:30

Já to mám také, ne v kuse, ale jsou dny, kdy nemůžu mít podprsenku ani těsné tričko, je to velmi nepříjemné. Ale jsem doma s prvním dítětem, tak si to mohu dovolit. Kdybych chodila do práce, musela bych to vydržet. To přejde, ono pak s kojením to nebude o moc lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.6.21 20:33
@Anonymní píše:

Ahoj, mám to taky tak, snad od 15tt a teď jsem 21+5 a strašné. Nejhorší je, když o ně třeba omylem zavadim, to se můžu vždycky zbláznit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí