Špinění v 1. trimestru

53
25.5.21 13:34

Špinění v 1 trimestru

Ahojte holky.
Jsem těhotná 8+6 tt a začala jsem včera špinit, a dnes jsem zacla znovu bylo to dost silné byla jsem i včera v nemocnici a vlastně skoro nic mi o tom nerekli jen to ze mi dali injekci proti krvácení. Holky nevíte prosím jestli to je normální? Bojím se ze o to přijdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
25.5.21 13:41

Muze byt a nemusi, můžeš mít nějaký menší hematom třeba, to se pak nic neděje. Zkus byt v klidu, hod si nohy nahoru a cekej, ten první trimestr se proste muze stát ledacos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.5.21 15:01

@Kriss Tina dobře mas pravdu asi tak dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 09:18

Ahoj, mám bohužel podobný problém. Momentálně jsem v 9. týdnu a už týden špiním. Moje doktorka mi toho taky moc neřekla, ale beru Ascorutin a na noc Utrogestan. Taky se bojím, že o to přijdu :(

• Citovat
  • Upravit
53
26.5.21 09:25

No docetla jsem se právě ze je to jako normální. Akorat se dost bojím také ze normální v těhotenství špinit mi přijde divné. Jinak ti držím palce a musíme se na sebe dávat pozo :( :( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
26.5.21 09:27

Já střídavě krvácela/špinila ve dvou těhotenstvích a obě dopadla dobře. Poprvé od 6. týdne a podruhé od 8.týdne. Snažila jsem se ležet, nohy nahoře, brala Utrogestan a Ascorutin, podruhé s 1,5 letou dcerou to bylo horší, ale taky to dobře dopadlo. Držím vám palce, ať máte štěstí, jako jsme měla já, protože bohužel první trimestr je buď a nebo. Já taky byla na nervy, tak chápu, že je těžké zachovat klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.5.21 09:47

A chci se zeptat jestli to na tu noc zabírá protože to taky mám brát :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.5.21 09:51

No to mas asi pravdu ale když ti to dopadlo dobře tak doufám ze i nám 😔 jinak Dekuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 14:46

@Natalka284 já myslím, že Askorutin i ten Utrogestan jsou spíš jen takové placebo. Pokud ten plod není v pořádku, tak ho žádné léky neudrží.
Musíme prostě doufat, že to bude v pořádku. Kdy jdeš na kontrolu je své doktorce?

• Citovat
  • Upravit
53
26.5.21 14:52

Plod mi řekla ze je úplně v pořádku a ze to spineni je nějaká modřinka jako a to je úplně cely co mi řekla. A na kontrolu jdu 8 června

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
26.5.21 15:08

@Natalka284 modřinka je hematom, pokud je malý tak pohoda, já měla větší a prdnul mi ve 13tt krve jak z vola, fakt sem myslela ze musím vykrvácet, nechali mě v nemocnici a dali kapacky na zmírnění krvácení. Pak sem slabě krvacela a spinila ještě tak měsíc a musela mít klidový režim, ale dítě úplně v pohodě, jenom ten hematom musel vykrvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
26.5.21 15:16

Já měla první těhu bez jakéhokoliv krvácení, ve druhém jsem začala špinit asi v 7.tt. Vyděsilo mě to, upřímně jsem si myslela, že je po všem. Pak jsem vypozorovala, že se mi špinění objevovalo po námaze - zvedání 9ti kilové dcery. Bylo to tak celý 1.trimestr. A mimčo v pořádku.
Teď jsem ve 20.tt a naštěstí už nešpiním, ale dceru prakticky nezvedám a šetřím se.
Držím palce, ať je vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.5.21 16:14

Aha takže jakoby nemůže se stát ze bych mohla kvůli té modrince o to přijít? Strašně se bojím, řekla mi vlastně doktorka ze dítě je úplně v pořádku takže by se díky tyhle modrince kdybych zacla krvacet hodně nebo něco nemohla přijít o miminko?😔 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.5.21 16:15

@Thomassss Jo tak to začínám i pomalu já chápat když nic nedělám a nebo jsem v klidu tak nic. Ale jak začnu moc chodit třeba tak už mi to hned začne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
26.5.21 16:45

@Natalka284 To Ti nikdo nezaručí, ale když je to jen modřinka, tak by to mohlo být dobré. Nebezpečný je hematom, který je větší než miminko, když praskne a vyteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí