Špinění v 1. trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
26.5.21 16:50

@Dadda8 Achjo 😔 no tak doufám ze bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
26.5.21 16:59
@Natalka284 píše:
Aha takže jakoby nemůže se stát ze bych mohla kvůli té modrince o to přijít? Strašně se bojím, řekla mi vlastně doktorka ze dítě je úplně v pořádku takže by se díky tyhle modrince kdybych zacla krvacet hodně nebo něco nemohla přijít o miminko?😔 😔

Hele stát se může cokoliv, nikdo ti nezaručí, že vše dobře dopadne, ten začátek je prostě 50:50. Ale mala modřinka by nic udělat neměla. Mas leky, drz se v klidu a víc dělat nemuzes. Pokud to není velké a nerupne to najednou, tak by se nic stát nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 18:05

@Natalka284 a co máš za léky?

• Citovat
  • Upravit
53
26.5.21 18:09

Utrogestan na noc jen tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.6.21 11:55
@Natalka284 píše:
Ahojte holky.
Jsem těhotná 8+6 tt a začala jsem včera špinit, a dnes jsem zacla znovu bylo to dost silné byla jsem i včera v nemocnici a vlastně skoro nic mi o tom nerekli jen to ze mi dali injekci proti krvácení. Holky nevíte prosím jestli to je normální? Bojím se ze o to přijdu

Ahoj já zacinam 6 týden a také sem tam spinim. Volala jsem i na gynekologii a prý dokud nejsou křeče nebo bolesti tak je všechno v pořádku. To se občas stává. Já jdu zítra na první ultrazvuk. Tak snad to bude taky vše ok. :palec: Tohle bude druhé vysněné. Měla jsem 4 samovolné potraty za sebou. Úspěch, ze se drží teď nejdéle broucek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6707
8.6.21 14:01

Ja spinila taky, teď jsem 8 + 6tt a par dni dobrý, řekla jsem to gynekologovi a napsal mi utrogestan. Chce to klid, žádný stres, námahu a pohlavní styk. Přejde to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.21 11:33

Chtěla bych dát jen zpětné info, sama nemám ráda, kdyz už pak ostatní nepíší, jak to s nimi dopadlo. Psala jsem tady na konci května ohledně špinění, které tedy pár dní na to přestalo. Já bohužel patřila do té smutné skupiny. U mě špinění znamenalo ZT.

• Citovat
  • Upravit
252
9.6.21 12:52

Dnes jsem byla na ultrazvuku. Tak jsem blbě spočítala a dnes jsem 4+6. Nic tam nebylo vidět. Ani to teda nezkoumal protože mu to sestra neřekla, že mi vyšel pozitivní test. Tudíž jsem se dočkala cytologie a fest mě prohrabnul. No u cytologie nával krve jak z vola. Teď jsem doma a naštěstí nekrvacim. Údajně to bylo jen z prekrveneho čípku takže vnější krev než vnitřní. Za týden jdu opět na ultrazvuk. Doufám, že bude vše tak jak má být, že bude bojovník jako jeho máma a už bude aspoň váček. Dnes mám celý den tlaky v podbřišku a občas křeč. Beru ascorutin. Dělali mi dnes odběr krve na Hcg tak držte palce. Tohle by byl pátý potrat a to už bych se na vše vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.6.21 14:22

Ahojte holky omlouvám se teda ze jsem nedala vědět, ale neměla jsem čas a ani vlastně náladu se bavit o tom. Protože jsem vlastně neprozivala moc hezké období a do toho vlastně mi zjistili srdeční arytmii. Jinak špinění už přestalo jsem za to moc rada ale pořad mám strach protože nemám za sebou ještě 1. Trimestr doufám ze vám všem dopadlo vše dobře a věřím co teď prožívají co polovina prožívala ze to bude v pořádku :srdce: držím vám palečky :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí