Čivava - kdo má, sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15936
17.5.14 14:47

Ta moje žádné mimořádné zlozvyky nemá, třeba když něco chce hrabe na nás packou, což je skoro pořád :lol: spí s náma v posteli, kde jinde by taky spala :mrgreen: a často otravuje kocoura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.5.14 14:50
@Alušáček píše:
Ta moje žádné mimořádné zlozvyky nemá, třeba když něco chce hrabe na nás packou, což je skoro pořád :lol: spí s náma v posteli, kde jinde by taky spala :mrgreen: a často otravuje kocoura…

Muj to taky dela, to s tim hrabanim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.5.14 14:55

Nas to dela taky s tou packou kdyz neco chce treba kdyz jim, je u toho tak hrozne roztomilej ze se mu vzdycky strasne smeju :D jak muze byt neco tak roztomilyho ja bych ho umackala :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.5.14 15:00

Jo a kdyz uz ho snad hodinu mazlim a drbu a boli me ruka reknu, uz ne a dam ruku pryc tak on mi zacne cpat hlavu do te ruky at ho jeste hladim, kdyz vytrvam neky a dal ho uz nehladim nekde si sedne a hledi na me treba hodinu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.5.14 15:05
@Eeliskaa píše:
Jo a kdyz uz ho snad hodinu mazlim a drbu a boli me ruka reknu, uz ne a dam ruku pryc tak on mi zacne cpat hlavu do te ruky at ho jeste hladim, kdyz vytrvam neky a dal ho uz nehladim nekde si sedne a hledi na me treba hodinu:D

Jooo s tou hlavou to taky dela!! :mrgreen: :mrgreen: A teda stradne mu smrdi z pusy, zkousela jsem dobrutky z morskych ras, kapky do vody, kartacek s pastou a porad nesnesitelne. A to je docela mladoch. 3 roky. A takhle mu smrdi uz dva roky minimalne…Nekdy to nejde vydrzet, smrdi to i pres zavrenou tlamicku… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15936
17.5.14 15:30

S tim mazlením dokáže být taky neodbytná, nikdy nemá dost :) koukám, že ty čivavy jsou hodně podobné… moje je skoro pětiletá a z tlamičky jí zatím nesmrdí, ale mamka má krysařika a tomu smrdí pořádně, pomáhá jenom čištění laesrem u veterináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.5.14 16:03
@Alušáček píše:
S tim mazlením dokáže být taky neodbytná, nikdy nemá dost :) koukám, že ty čivavy jsou hodně podobné… moje je skoro pětiletá a z tlamičky jí zatím nesmrdí, ale mamka má krysařika a tomu smrdí pořádně, pomáhá jenom čištění laesrem u veterináře.

Aha, uz jsem se na to ptala i veterinare, stoji to pry 1000 kc, tak to zkusime… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 13:04

Ahojte Lidičky. Mám na Vás hodně velkou prosbu. :?: :?: :?: Sháním nějaké lidičky kdo si vzal nějakou nemocnou nebo týranou čivavku od množitelky z Kelče.
Jelikož je to už nahlášené na policii tak potřebuju více stížností aby už jí ty pejsky konečně odebrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.5.14 07:37

To je hrozne!!! Ty lidi jsou takove hovada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
25.6.14 21:19

Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli máme fakt čivavu nebo nás podvedli? nejdřív měla uši nahoře ted ji spadli, ale to prý by mohlo být přezubováním? taky mi přijde veliká teda je malá, ale v 8 týdnech měla 800g dle veterinářky standartní váha, ale ted ve 14 týdnech má 1700g tak začínám mít pochybnosti. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
25.6.14 21:19

Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli máme fakt čivavu nebo nás podvedli? nejdřív měla uši nahoře ted ji spadli, ale to prý by mohlo být přezubováním? taky mi přijde veliká teda je malá, ale v 8 týdnech měla 800g dle veterinářky standartní váha, ale ted ve 14 týdnech má 1700g tak začínám mít pochybnosti. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.6.14 21:20

Máme přerostlou čivivu. Má 3,5kg a není to tím, že by byla tlustá. Ale čiviva to určitě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
25.6.14 21:24
@omites píše:
Máme přerostlou čivivu. Má 3,5kg a není to tím, že by byla tlustá. Ale čiviva to určitě je.

Mohla by jsi sem prosim tě dát fotky? abych je porovnala? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.6.14 21:26

@manca 1
nic lepšího tak na rychlo asi nenajdu. Jedině ji vyfotit teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.6.14 21:42

@manca 1
Jsem se je snažila ještě vyfotit teď na živo, ale jako modelové jsou děsně neklidní :mrgreen:

Já tu naši čivavu jako štěně nezažila. Manžel už ji měl asi 3 roky, když jsem ho potkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný