Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To jsou krásní bobánci! Jáčivavy prostě miluju. Aktuálně- Jessi právě demoluje svůj pelíšek ![]()
Holky, můžu se zepta, co používáte za kapičky na slzící očenka vašich čivavích miláčků?
Od mala jsem se snazila ho odnaucit stekat…bude mu 5 a stejne steka:-D nejhorsi je kdyz nekdo zazvoni..to je hotova smrst:-D
@Poho87 píše:
Od mala jsem se snazila ho odnaucit stekat…bude mu 5 a stejne steka:-D nejhorsi je kdyz nekdo zazvoni..to je hotova smrst:-D
V klidu, u nás, když někdo zazvoní, tak ji musím chytit, nebo se radostí počůrá. Ona fakt miluje lidi.
Ahojky děvčata, tak já se přidávám mám dvě civavky dlouhosrste. Holku Eiva ta je s merle genem bílá, hnědá maska na hlavičce a modré oči a kluk Endy je klasický trykolor, černý hnědé flicky nad očima, hnědou důpku a capacky na nozickach. Jsou to miláčci a potvory zároveň, ustekane až hrůza stačí když někdo prochází kolem plotu a i když jsou v baráku tak štěkají. O to horší je to když někdo zazvoní nebo nedej bože přijde návštěva, to je zavirame do ložnice protože pořád štěkají ale jen když jsme uvnitř na zahradě at si štěkají jak chtějí. Teď máme půlročního chlapečka a oni ho zboznuji jak všichni říkají, že nemají rádi děti tak to nechápu hned jak jsem přišla dala jsem malého ocichat a od té doby mu dávají pusinky a lizou mu ručičky. Ještě vám povím, že Endy v jeho osmi měsících natrtkal Eivu které bylo v té dobe rokapůl a tak jsme měli šest krásných štěňat. Teď už jsme ho projistotu vykastrovaly ale leze na ni dál. No, doma se snimá opravdu nenudim spí samozřejmě v posteli a když chtějí drbat tak si pod ruku vlezou nebo šprtaji cumackem at je hladime. Omlouvám se za roman ale samy víte, že to jinak nejde ![]()
Joooo..jsou to malý potvory
dneska ten náš slaví narozeniny, je mu 5.Hrozně to utíká, můj život by byl o tolik chudší kdybych ho neměla. Včera něco provedl v naší posteli, tak dostal za vyučenou a šel trucovat pod postel.Po chvíli vyskočil na postel, tak jsem ho vyhodila a dobrou půl hodinu pobíhal po bytě, seděl u postele a koukal na mě těma kukadlama abych mu odpustila že chce hajat se mnou
musela jsem se při tom jeho pohledu smát..pak jsem ho teda vzala na milost a spinkal se mnou ![]()
Ahoj holky, no taky mame Civavu Adelku k tomu maltezacku a jeste venku německou dogu
vsechny tri jsou neuveritelni mazlici. Milujeme pejsky, kdyby to slo, mame jich jeste vic. Vsechny se bezvadne snášejí a hlida jedna druhou.
Omlouvam se za chyby, pisu s mobilu a je teda boj…
Endy ma 16 měsíců a váží 3kg, Eivinka má 26 měsíců a váží 3,7 kg takže celkem velká ale fenecka má větší. Očička necistim ničím neteče jim z nich moc. Naši papají granulky Pro plan, kapsicky Pedigree a kuřecí masicko s těstovinami. Žlázy chodíme vymackavat cca co půl roku vždycky když začnou sankovat. Jinak taky jsem nikdy neoblekala a naší hádání sníh miluji, to jsou venku pořád pak je jen otřu.
No jí ty očka netwčou taky nijak dramaticky, jen občas, když je třeba větrno. A já v zimě oblíkám na procházku. Když lítá po zahradě tak ne, zahřeje se sama. Máme 2 bundičky, větrovku, kterou používám když prší a teď se moje mamka „zbláznila“ a upletla ji 3 svetry. Dnes přišel nejnovější, tak mrkněte. Jess tu sice vypadá jak po obrně, ale to proto, že nechtěla spolupracovat ![]()
@Poho87 píše:
Joooo..jsou to malý potvorydneska ten náš slaví narozeniny, je mu 5.Hrozně to utíká, můj život by byl o tolik chudší kdybych ho neměla. Včera něco provedl v naší posteli, tak dostal za vyučenou a šel trucovat pod postel.Po chvíli vyskočil na postel, tak jsem ho vyhodila a dobrou půl hodinu pobíhal po bytě, seděl u postele a koukal na mě těma kukadlama abych mu odpustila že chce hajat se mnou
musela jsem se při tom jeho pohledu smát..pak jsem ho teda vzala na milost a spinkal se mnou
Chápu tě. Já nikdy na psy moc nebyla, spíš na kočky. Loni jsme byli na návštěvě, kde zrovna měli 2 březí fenky. Já na dně po pátém nevydařeném ivf jsem se zamilovala. Dopadlo to tak, že nám pak Jessinku darovali
Dobrý večer,
chci se zeptat mám 3 měsíční štěně čivavy (pes) a včera zvracel jednou a dnes také jednou a má i menší průjem, žere normálně, je hravý VŠE v pohodě ale to zvracení mě děsí, prosím o radu. Děkuji
@Tobbysek nedostal třeba jiné granulky? pokud bude blinkat i dále tak bych sním pro jistotu zašla na veterinu
Ty už má nové tak týden dva…na veterinu s ním jdu 5-6.2 na prevenci očkování které štěňátka musí mít. A ještě se chci zeptat jak moc mají štěňátkům slzet očička.
@Tobbysek Uvařila bych rýži a případně dala hořký čaj. Pokud má průjem tak třeba i 1/3 živočišnýho uhlí do vody, ale to dle vlastní úvahy. Pokud by to i tak trvalo tak zajít na veterinu.
Nedostal třeba něco z vašeho jídla? Jinak myslím, že pokud si hraje a je ok. Tak mu prostě jen něco nesedlo.To už si sice moc nepamatuji ale mám dojem, že stenatkum tečou více, přece jen jsou ještě nachylnejsi.