Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kacenka.k8 píše:
Boze, to jsou zas dotazy…Za a) vrat se do skoly, jestli tenhle ukol pro decka zakladni skoly neumis vyresit
Za b) proc delas ukoly za sveho syna?? Pak ty decka maj neco umet, kdyz ukoly za ne resi rodice
A ty se hod do klidu. Náhodou mě je milá přizná prostě že neví a to se cení. Jasně mohla zapatrat na netu…ale takhle to má jednodušší. Každej prostě není tak geniální jako ty.
@Danulinka16 píše:
Sorry,ale ty jsi blbá a protivná až to bolí
Ale vzdyt ma pravdu…
@Limi123 píše:
Ale vzdyt ma pravdu…
A tak pravdu má ale nemusí tak útočně myslím že spousta lidí by tady nevěděla co co jde. A za syna úkoly urco nedělá. Syn se zeptal máma neví tak se popta dál a pak mu to vysvětlí nevidím na tom nic špatného
@Kacenka.k8 píše:
Boze, to jsou zas dotazy…Za a) vrat se do skoly, jestli tenhle ukol pro decka zakladni skoly neumis vyresit
Za b) proc delas ukoly za sveho syna?? Pak ty decka maj neco umet, kdyz ukoly za ne resi rodice
Proč na to reaguješ když nemáš nic k tématu? Já si náhodou myslím, že je fajn pomáhat dětem s úkolem. Vůbec není na škodu si zopáknout učivo základní školy. Někdy se až divím co jsem všechno zapomněla ![]()
@podaji píše:
A tak pravdu má ale nemusí tak útočně myslím že spousta lidí by tady nevěděla co co jde. A za syna úkoly urco nedělá. Syn se zeptal máma neví tak se popta dál a pak mu to vysvětlí nevidím na tom nic špatného
Ale jo no… Nemusi tak utocne, to mas pravdu
Prislovce by clovek znat mel a slova souradna jsem take neznala a o co se jedna jsem si domyslela behem 5 sekund.
@Kacenka.k8 bez komentáře ![]()
A všem ostatním moc děkuji. Jste zlaté
![]()
D znamená, které slovo je nadřazene jmenovaným slovům. Např. úterý, čtvrtek, sobota - dny v týdnu. Jablko, hruška, švestka - ovoce.
@lucenka píše:
K čemu člověk v běžném životě potřebuje znát, co znamená slova souradna?Já to tady poradila jen díky tomu, že jsem se nad nimi zarazila, když jsem listovala synovou učebnicí češtiny… Naštěstí to tam bylo vysvětlené
kdyby se mě někdo zeptal, co jsou to slova souřadná, budu čumět jako puk. Stačilo mi ale přečíst si skupinu těch slov a věděla jsem přesně, co se po mně chce.
@Kacenka.k8 píše:
Sorry,ale ty mas dost
,chtel nekdo po tobe tuto odpoved?
Ha, taky jsem už zapomněla, že se tomu říká slova souradna… Jinak to cvičení nahoře nad tím, ta přídavná jména, to ale nejsou pocity ne? ![]()
@mayecka píše:
@Fazulina máš pravdu už jsme to přepsali![]()
Super, a co jste tam napsali? Mě totiž přijde, že to není úplně jednoznačné:-), ale asi nad tím moc přemýšlím:-)))
No co, tak se učí s dítětem.. U nás taky kluk něco neví.. V normálních rodinách se většinou dětem , když neví, poradí.. A počítám, že to bude nějaká třetí třída možná i míň, toto kluk myslím měl ve druhé třídě..
Dneska jsem s ním taky chvilku stála na čj z češtiny..
ANo nevím všechno a nestydím se to přiznat a když vím, , tak mu poradím.. ![]()