Čj prosím poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
1.10.18 14:07
@Kacenka.k8 píše:
Boze, to jsou zas dotazy…

Za a) vrat se do skoly, jestli tenhle ukol pro decka zakladni skoly neumis vyresit

Za b) proc delas ukoly za sveho syna?? Pak ty decka maj neco umet, kdyz ukoly za ne resi rodice :roll:

A ty se hod do klidu. Náhodou mě je milá přizná prostě že neví a to se cení. Jasně mohla zapatrat na netu…ale takhle to má jednodušší. Každej prostě není tak geniální jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8500
1.10.18 14:19
@Danulinka16 píše:
Sorry,ale ty jsi blbá a protivná až to bolí :poblion:

Ale vzdyt ma pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.10.18 14:27
@Limi123 píše:
Ale vzdyt ma pravdu…

A tak pravdu má ale nemusí tak útočně myslím že spousta lidí by tady nevěděla co co jde. A za syna úkoly urco nedělá. Syn se zeptal máma neví tak se popta dál a pak mu to vysvětlí nevidím na tom nic špatného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
1.10.18 14:38
@Kacenka.k8 píše:

Za a) vrat se do skoly, jestli tenhle ukol pro decka zakladni skoly neumis vyresit

Za b) proc delas ukoly za sveho syna?? Pak ty decka maj neco umet, kdyz ukoly za ne resi rodice :roll:

Proč na to reaguješ když nemáš nic k tématu? Já si náhodou myslím, že je fajn pomáhat dětem s úkolem. Vůbec není na škodu si zopáknout učivo základní školy. Někdy se až divím co jsem všechno zapomněla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8500
1.10.18 14:47
@podaji píše:
A tak pravdu má ale nemusí tak útočně myslím že spousta lidí by tady nevěděla co co jde. A za syna úkoly urco nedělá. Syn se zeptal máma neví tak se popta dál a pak mu to vysvětlí nevidím na tom nic špatného

Ale jo no… Nemusi tak utocne, to mas pravdu :-) Prislovce by clovek znat mel a slova souradna jsem take neznala a o co se jedna jsem si domyslela behem 5 sekund.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
1.10.18 15:08

@Kacenka.k8 bez komentáře :mavam:

A všem ostatním moc děkuji. Jste zlaté :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
1.10.18 15:49

D znamená, které slovo je nadřazene jmenovaným slovům. Např. úterý, čtvrtek, sobota - dny v týdnu. Jablko, hruška, švestka - ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.10.18 15:56
@lucenka píše:
K čemu člověk v běžném životě potřebuje znát, co znamená slova souradna? 8o Já to tady poradila jen díky tomu, že jsem se nad nimi zarazila, když jsem listovala synovou učebnicí češtiny… Naštěstí to tam bylo vysvětlené

kdyby se mě někdo zeptal, co jsou to slova souřadná, budu čumět jako puk. Stačilo mi ale přečíst si skupinu těch slov a věděla jsem přesně, co se po mně chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.10.18 16:05
@Kacenka.k8 píše:

Sorry,ale ty mas dost 8o ,chtel nekdo po tobe tuto odpoved?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
1.10.18 16:09

Ha, taky jsem už zapomněla, že se tomu říká slova souradna… Jinak to cvičení nahoře nad tím, ta přídavná jména, to ale nejsou pocity ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
1.10.18 17:21

@Fazulina máš pravdu už jsme to přepsali :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
1.10.18 19:32
@mayecka píše:
@Fazulina máš pravdu už jsme to přepsali :) :hug:

Super, a co jste tam napsali? Mě totiž přijde, že to není úplně jednoznačné:-), ale asi nad tím moc přemýšlím:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
1.10.18 19:33

@Fazulina napsali jsme vlastnosti tak snad to projde :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
1.10.18 21:00
@mayecka píše:
@Fazulina napsali jsme vlastnosti tak snad to projde :mrgreen: :hug:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
1.10.18 22:02

No co, tak se učí s dítětem.. U nás taky kluk něco neví.. V normálních rodinách se většinou dětem , když neví, poradí.. A počítám, že to bude nějaká třetí třída možná i míň, toto kluk myslím měl ve druhé třídě..
Dneska jsem s ním taky chvilku stála na čj z češtiny..
ANo nevím všechno a nestydím se to přiznat a když vím, , tak mu poradím.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí