Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
D. třeba hřib, václavka, muchomůrka, prostě názvy dalších hub.
Příspěvek upraven 01.10.18 v 13:31
Pokud si pamatuji dobře, ze zadu byly vždy výsledky pro kontrolu, občas to byl boj
…
@01magda já se právě cítím až hloupe že to nevím ale já fakt školu nemusela
![]()
Boze, to jsou zas dotazy…
Za a) vrat se do skoly, jestli tenhle ukol pro decka zakladni skoly neumis vyresit
Za b) proc delas ukoly za sveho syna?? Pak ty decka maj neco umet, kdyz ukoly za ne resi rodice ![]()
@Kacenka.k8 píše:
Boze, to jsou zas dotazy…Za a) vrat se do skoly, jestli tenhle ukol pro decka zakladni skoly neumis vyresit
Za b) proc delas ukoly za sveho syna?? Pak ty decka maj neco umet, kdyz ukoly za ne resi rodice
K čemu člověk v běžném životě potřebuje znát, co znamená slova souradna?
Já to tady poradila jen díky tomu, že jsem se nad nimi zarazila, když jsem listovala synovou učebnicí češtiny… Naštěstí to tam bylo vysvětlené
@Kacenka.k8 píše:
Boze, to jsou zas dotazy…Za a) vrat se do skoly, jestli tenhle ukol pro decka zakladni skoly neumis vyresit
Za b) proc delas ukoly za sveho syna?? Pak ty decka maj neco umet, kdyz ukoly za ne resi rodice
Promiň, ale opravdu se musím zasmát. Takže:
![]()
@Kacenka.k8 píše:
Sorry,ale ty jsi blbá a protivná až to bolí ![]()
@Kacenka.k8 píše:
Opravdu jsi zakladatelce pomohla… ![]()
@Kacenka.k8 píše:
A ty se hod do klidu. Náhodou mě je milá přizná prostě že neví a to se cení. Jasně mohla zapatrat na netu…ale takhle to má jednodušší. Každej prostě není tak geniální jako ty.