Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím vás dámy. Mám otázku jsem asi jeden den po vynechání ms a koupila jsem si dneska clear blue digitální test s ukazatelem týdnů. Zkoušela jsem ho hned po příchodu domů.. Moci nebylo moc a byli tam i nějaké, jak to nazvat „bílky“ Nebo něco.. Po delší době mi test ukázal minusko. Myslela jsem si že už to vyšlo.. Proto se ptám, máte nějaké zkušenosti že vám tento test ukázal negativní odpoledne a ráno pri první moci pozitivní? Děkuji za všechny zkušenosti, doufám že jich bude hodně. Bylo by fajn si o tom něco pocist. Samozřejme tu diskuze jsou, ale staré třeba 2 až 3 roky a kvalita testu se podle mě mohla odlišit.
Když je mínus,tak negativní.Každá ti max poradí,že máš zkusit za dva dny další test,pokud se ms stále nedostaví.Mně tento test zase udělal falešné slabé plus. Určitě udělej raději z ranní moči. ![]()
Brzo, me clear blue ukazal az 5.den od vynechani a to rano, kdyz jsem zkousela driv byl negativni ikdyz uz bylo zpozdeni…
Ahoj, v září 20ho mi ukázala negativní, 31ho dělaný normální test a na něm slušné 2 čárky, pro jistotu dělaný opět digitální 2.října a ukázalo mi to 2-3 týdny, těhotná jsem byla bohužel to skončilo v 10tt ZT. Teď ve čtvrtek 17.1 dělaný Digital a negativní, dnes na normálním testu slabá ale vidítelna druhá čárka, vyhráno ještě nemám ale můžu poradit že buď těhotná opravdu nejsi nebo je ještě brzy tak jak to bylo u mě, ale držím palce ať to dopadne tak jak si přeješ
![]()
Děkuji všem moc, holky. Uklidnily jste mě..... Zkusím v pondělí. Děkuji všem
dám vědět.
Mě se nestalo, ze by byl falešné negativní. Testovala jsem v den vynechání MS
Zdravím vás dámy. Mám otázku jsem asi jeden den po vynechání ms a koupila jsem si dneska clear blue digitální test s ukazatelem týdnů. Zkoušela jsem ho hned po příchodu domů.. Moci nebylo moc a byli tam i nějaké, jak to nazvat „bílky“ Nebo něco.. Po delší době mi test ukázal minusko. Myslela jsem si že už to vyšlo.. Proto se ptám, máte nějaké zkušenosti že vám tento test ukázal negativní odpoledne a ráno pri první moci pozitivní? Děkuji za všechny zkušenosti, doufám že jich bude hodně. Bylo by fajn si o tom něco pocist. Samozřejme tu diskuze jsou, ale staré třeba 2 až 3 roky a kvalita testu se podle mě mohla odlišit.