Clear blue test odpoledne

Anonymní
19.1.19 16:50

Clear blue test odpoledne

Zdravím vás dámy. Mám otázku jsem asi jeden den po vynechání ms a koupila jsem si dneska clear blue digitální test s ukazatelem týdnů. Zkoušela jsem ho hned po příchodu domů.. Moci nebylo moc a byli tam i nějaké, jak to nazvat „bílky“ Nebo něco.. Po delší době mi test ukázal minusko. Myslela jsem si že už to vyšlo.. Proto se ptám, máte nějaké zkušenosti že vám tento test ukázal negativní odpoledne a ráno pri první moci pozitivní? Děkuji za všechny zkušenosti, doufám že jich bude hodně. Bylo by fajn si o tom něco pocist. Samozřejme tu diskuze jsou, ale staré třeba 2 až 3 roky a kvalita testu se podle mě mohla odlišit. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
19.1.19 16:52

Buď je brzy, nebo je to prostě negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tkanicka26
19.1.19 16:53
@Anonymní píše:
Zdravím vás dámy. Mám otázku jsem asi jeden den po vynechání ms a koupila jsem si dneska clear blue digitální test s ukazatelem týdnů. Zkoušela jsem ho hned po příchodu domů.. Moci nebylo moc a byli tam i nějaké, jak to nazvat „bílky“ Nebo něco.. Po delší době mi test ukázal minusko. Myslela jsem si že už to vyšlo.. Proto se ptám, máte nějaké zkušenosti že vám tento test ukázal negativní odpoledne a ráno pri první moci pozitivní? Děkuji za všechny zkušenosti, doufám že jich bude hodně. Bylo by fajn si o tom něco pocist. Samozřejme tu diskuze jsou, ale staré třeba 2 až 3 roky a kvalita testu se podle mě mohla odlišit. :(

Když je mínus,tak negativní.Každá ti max poradí,že máš zkusit za dva dny další test,pokud se ms stále nedostaví.Mně tento test zase udělal falešné slabé plus. Určitě udělej raději z ranní moči. :palec:

• Citovat
  • Upravit
M-A
689
19.1.19 17:26

Brzo, me clear blue ukazal az 5.den od vynechani a to rano, kdyz jsem zkousela driv byl negativni ikdyz uz bylo zpozdeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.1.19 17:50

Ahoj, v září 20ho mi ukázala negativní, 31ho dělaný normální test a na něm slušné 2 čárky, pro jistotu dělaný opět digitální 2.října a ukázalo mi to 2-3 týdny, těhotná jsem byla bohužel to skončilo v 10tt ZT. Teď ve čtvrtek 17.1 dělaný Digital a negativní, dnes na normálním testu slabá ale vidítelna druhá čárka, vyhráno ještě nemám ale můžu poradit že buď těhotná opravdu nejsi nebo je ještě brzy tak jak to bylo u mě, ale držím palce ať to dopadne tak jak si přeješ :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 18:22

Děkuji všem moc, holky. Uklidnily jste mě..... Zkusím v pondělí. Děkuji všem :srdce: :srdce: :srdce: dám vědět.

• Citovat
  • Upravit
1804
19.1.19 18:27

Mě se nestalo, ze by byl falešné negativní. Testovala jsem v den vynechání MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat