Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, dostala jsem clexane v těhotenství, doktorka mi po telefonu řekla ať píchám do břicha, ale nedošlo mi, že jak mi rychle vyrostlo břicho, tak tam mám strie … na stehně mi zase nejde chytit kožní řasajak moc vadí, když to píchnu mezi ty strie? Ne přímo do nich
Ahoj, taky jsme mela strie a pichala to vsude mozne spis jakoby trosku k bokum.
Nejsem doktor. Nevim. Ale ja strie mela a nenapadlo mi to resit. Ale samozdrejme sem to primo do strie nepichala.
@LP4 já právě četla někde, že strie jsou problém.. no uvidim, pokusim se jim vyhnout
za 14 dní jdu na kontrolu tam řeknu o ukázku, abych mohla píchat jinam
@Anonymní píše:
@LP4 já právě četla někde, že strie jsou problém.. no uvidim, pokusim se jim vyhnoutza 14 dní jdu na kontrolu tam řeknu o ukázku, abych mohla píchat jinam
A proc by strie meli byt problrm kdyz se ji clovek vyhne?
Clexane možno pichat do břicha, střední části stehna spíše z vnější strany a nebo do paže, taktéž spíše vprostřed délky a z vnější strany…do paže a stehna je to bolestivější a více se dělají modřiny…hodně lékařů trvá na břiše..
Ouu no pěkný…asi ste trefila nějakou zilku…mazat heparoidem a v blízkosti té modřiny nic nepichat
@Anonymní píše:
Ahoj, dostala jsem clexane v těhotenství, doktorka mi po telefonu řekla ať píchám do břicha, ale nedošlo mi, že jak mi rychle vyrostlo břicho, tak tam mám strie … na stehně mi zase nejde chytit kožní řasajak moc vadí, když to píchnu mezi ty strie? Ne přímo do nich
Já začala píchat předevčírem a zítra to místo břicha zkusím do stehna, mám břicho tak napnuté, že se mi vůbec nedaří udělat pořádně kožní řasu, už tak mám na břichu modřiny od inzulínu a tohle je peklíčko 🙄
Pícham si něco jiného, pravidelně kuli nemoci a do stehna je to technicky pro mě mnohem jednodušší, stehno je přirozene tvrdší a alespoň já vidím lépe žily, abych ji netrefila. ![]()
@Marlovee píchala bych si to do stehna, ale nevím jak a kam, nejde mi udělat řasa
Ja pichala s dcerou ke konci stehna, zadek, ruce, do bricha mi to neslo, tuk zadny, kuze napnuta, se synem jsem se vic nacpavala tam jsem pichala bricho, zadek a sem tam stehna, do ruknl to boli dosty stehna jsem tentokrat vzdy trefila zilu tak jsem to delala jen nekdy…
Ahoj, dostala jsem clexane v těhotenství, doktorka mi po telefonu řekla ať píchám do břicha, ale nedošlo mi, že jak mi rychle vyrostlo břicho, tak tam mám strie … na stehně mi zase nejde chytit kožní řasa
jak moc vadí, když to píchnu mezi ty strie? Ne přímo do nich