Clexane - kam píchat?

Anonymní
28.2.24 20:45

Clexane - kam píchat?

Ahoj, dostala jsem clexane v těhotenství, doktorka mi po telefonu řekla ať píchám do břicha, ale nedošlo mi, že jak mi rychle vyrostlo břicho, tak tam mám strie … na stehně mi zase nejde chytit kožní řasa :( jak moc vadí, když to píchnu mezi ty strie? Ne přímo do nich

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LP4
1368
28.2.24 20:48
@Anonymní píše:
Ahoj, dostala jsem clexane v těhotenství, doktorka mi po telefonu řekla ať píchám do břicha, ale nedošlo mi, že jak mi rychle vyrostlo břicho, tak tam mám strie … na stehně mi zase nejde chytit kožní řasa :( jak moc vadí, když to píchnu mezi ty strie? Ne přímo do nich

Ahoj, taky jsme mela strie a pichala to vsude mozne spis jakoby trosku k bokum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1368
28.2.24 20:48

A divala jsem se na youtube na videa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.24 20:50

@LP4 takže to nevadí? Když tam ty strie jsou?

• Citovat
  • Upravit
LP4
1368
28.2.24 22:19

Nejsem doktor. Nevim. Ale ja strie mela a nenapadlo mi to resit. Ale samozdrejme sem to primo do strie nepichala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.24 22:33

@LP4 já právě četla někde, že strie jsou problém.. no uvidim, pokusim se jim vyhnout :D za 14 dní jdu na kontrolu tam řeknu o ukázku, abych mohla píchat jinam

• Citovat
  • Upravit
LP4
1368
28.2.24 23:22
@Anonymní píše:
@LP4 já právě četla někde, že strie jsou problém.. no uvidim, pokusim se jim vyhnout :D za 14 dní jdu na kontrolu tam řeknu o ukázku, abych mohla píchat jinam

A proc by strie meli byt problrm kdyz se ji clovek vyhne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12001
29.2.24 03:14

Clexane možno pichat do břicha, střední části stehna spíše z vnější strany a nebo do paže, taktéž spíše vprostřed délky a z vnější strany…do paže a stehna je to bolestivější a více se dělají modřiny…hodně lékařů trvá na břiše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 21:06

@Vladusxx @LP4
tak po první aplikaci jsem dopadla takto 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
12001
1.3.24 21:13

Ouu no pěkný…asi ste trefila nějakou zilku…mazat heparoidem a v blízkosti té modřiny nic nepichat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.3.24 21:18

@Vladusxx koupím a budu mazat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
1.3.24 21:19
@Anonymní píše:
Ahoj, dostala jsem clexane v těhotenství, doktorka mi po telefonu řekla ať píchám do břicha, ale nedošlo mi, že jak mi rychle vyrostlo břicho, tak tam mám strie … na stehně mi zase nejde chytit kožní řasa :( jak moc vadí, když to píchnu mezi ty strie? Ne přímo do nich

Já začala píchat předevčírem a zítra to místo břicha zkusím do stehna, mám břicho tak napnuté, že se mi vůbec nedaří udělat pořádně kožní řasu, už tak mám na břichu modřiny od inzulínu a tohle je peklíčko 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
1.3.24 21:49

Pícham si něco jiného, pravidelně kuli nemoci a do stehna je to technicky pro mě mnohem jednodušší, stehno je přirozene tvrdší a alespoň já vidím lépe žily, abych ji netrefila. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.3.24 10:01

@Marlovee píchala bych si to do stehna, ale nevím jak a kam, nejde mi udělat řasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
2.3.24 19:14

Ja pichala s dcerou ke konci stehna, zadek, ruce, do bricha mi to neslo, tuk zadny, kuze napnuta, se synem jsem se vic nacpavala tam jsem pichala bricho, zadek a sem tam stehna, do ruknl to boli dosty stehna jsem tentokrat vzdy trefila zilu tak jsem to delala jen nekdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí