Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Minulý týden jsem byla na prvním ultrazvuku ( dle menses 7+1tt ). Těhotenství bylo potvrzeno a prý je plůdek menší, bez srdeční akce. Nasadila mi utrogestan kvůli lehkému špinění. Dnes jsem byla znovu 8+1tt a srdíčko pořád nikde. Prý mám utrogestan vysadit. Ani mi neřekla, jaký týden odpovídá a poslala mě do nemocnice. Tam jdu v pátek. Cykly mívám nepravidelně a ovulace nevím kdy byla. Za leden byl sex pouze 16.1 ale ráno, odpoledne i večer ![]()
Je tady někdo, kdo to měl podobně a těhotenství dopadlo dobře?
@Berulinka99999 píše:
Minulý týden jsem byla na prvním ultrazvuku ( dle menses 7+1tt ). Těhotenství bylo potvrzeno a prý je plůdek menší, bez srdeční akce. Nasadila mi utrogestan kvůli lehkému špinění. Dnes jsem byla znovu 8+1tt a srdíčko pořád nikde. Prý mám utrogestan vysadit. Ani mi neřekla, jaký týden odpovídá a poslala mě do nemocnice. Tam jdu v pátek. Cykly mívám nepravidelně a ovulace nevím kdy byla. Za leden byl sex pouze 16.1 ale ráno, odpoledne i večer
I kdyby jsi měla ovulaci o 5 dní posunutou což tě maximu co vydrží spermie údajně počkat, tak by už mělo být dávno srdíčko.
Bohužel
@Berulinka99999 píše:
Minulý týden jsem byla na prvním ultrazvuku ( dle menses 7+1tt ). Těhotenství bylo potvrzeno a prý je plůdek menší, bez srdeční akce. Nasadila mi utrogestan kvůli lehkému špinění. Dnes jsem byla znovu 8+1tt a srdíčko pořád nikde. Prý mám utrogestan vysadit. Ani mi neřekla, jaký týden odpovídá a poslala mě do nemocnice. Tam jdu v pátek. Cykly mívám nepravidelně a ovulace nevím kdy byla. Za leden byl sex pouze 16.1 ale ráno, odpoledne i večer
bohužel