Těhotenství 8+1 ale bez srdeční akce

28.2.24 15:50

Těhotenství 8+1 ale bez srdeční akce

Minulý týden jsem byla na prvním ultrazvuku ( dle menses 7+1tt ). Těhotenství bylo potvrzeno a prý je plůdek menší, bez srdeční akce. Nasadila mi utrogestan kvůli lehkému špinění. Dnes jsem byla znovu 8+1tt a srdíčko pořád nikde. Prý mám utrogestan vysadit. Ani mi neřekla, jaký týden odpovídá a poslala mě do nemocnice. Tam jdu v pátek. Cykly mívám nepravidelně a ovulace nevím kdy byla. Za leden byl sex pouze 16.1 ale ráno, odpoledne i večer :D
Je tady někdo, kdo to měl podobně a těhotenství dopadlo dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36143
28.2.24 15:53
@Berulinka99999 píše:
Minulý týden jsem byla na prvním ultrazvuku ( dle menses 7+1tt ). Těhotenství bylo potvrzeno a prý je plůdek menší, bez srdeční akce. Nasadila mi utrogestan kvůli lehkému špinění. Dnes jsem byla znovu 8+1tt a srdíčko pořád nikde. Prý mám utrogestan vysadit. Ani mi neřekla, jaký týden odpovídá a poslala mě do nemocnice. Tam jdu v pátek. Cykly mívám nepravidelně a ovulace nevím kdy byla. Za leden byl sex pouze 16.1 ale ráno, odpoledne i večer :D
Je tady někdo, kdo to měl podobně a těhotenství dopadlo dobře?

I kdyby jsi měla ovulaci o 5 dní posunutou což tě maximu co vydrží spermie údajně počkat, tak by už mělo být dávno srdíčko.
Bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
28.2.24 16:04
@Berulinka99999 píše:
Je tady někdo, kdo to měl podobně a těhotenství dopadlo dobře?

bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
28.2.24 16:09

Bohužel to bude zamlklé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
29.2.24 19:50

Promiň, to nevypadá dobře :? Drž se, taky jsem si tím prošla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí