Clexane preventivně – pomohl někomu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
3.2.19 20:52

Tak koukám že je to dost složitá otázka ono přeci jen všechna tato vyšetření.. Jako je imuno či hematologie mi byli dělané před otěhotněním během těhotenství to zatím nikdo nestihl a během tehu se ženské tělo dost meni a třeba i krev.. Nevím tedy přesně jen mě to tak napadá :think: přeci jen podle této diskuze nejsem první a myslím že ani poslední teď jen doufat ve zdárný konec s drobeckem v náručí :srdce: jsem ochotna zkusit vše opravdu vše!! a navíc poprvé někdo něco s něčím u mne Pohl tak musím věřit že za pár dnů najdu // a nepeoplacu po nich nezdar… :? Všem děkuji za příspěvky :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.3.19 18:46
**

Zensky, chtela jsem se zeptat, kdy jste zacinaly s tim clexanem 0.4 pro prevenci? Nekdo ihned po OPU? Nebo vsechny az po ET (prip. po KET)?

Edit: Z diskuze to vypada, ze muj dotaz nebyl pochopen jak potrebuju. Takze jeste doplnim: Rada bych zkusenosti pouze zenskych, ktere nemaji zadnou trombofilii a braly clexane jenom preventivne. Dekuju

Příspěvek upraven 07.03.19 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.3.19 19:04

Druhý den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
7.3.19 19:06

Clexan je bezpečné antitrombotikum a je to prevence, proti krevním sraženinám. Myslím že je lepší si to píchat, než se na to vykašlat, jestli pomůže nezjistíš, protože když je to ok, tak to ani nepoznáš..

• Citovat
  • Upravit
52
7.3.19 19:11

@KacenkaKKK diky. A tos sla na ET nebo KET? Mutaci jsi zadnou nemela, hadam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81531
7.3.19 19:24

Při trombofilii od počátku stimulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.3.19 19:27

Mně nic není, ale maminka měla trombózu, proto radši od začátku. Měla jsem to u všech ivf, jak et, tak ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.3.19 19:48

@Lama Lama promin, ale toto je tema clexane jako prevence, ne pri trombofilii. Potrebuju zkusenosti pouze a jen zenskych, ktery braly clexane jako prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.3.19 19:50

@KacenkaKKK aha, tak to mi tedy taky nepomuze. Nemame v rodinne historii zadnou trombozu. I tak diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81531
7.3.19 19:58
@Sesame píše:
@Lama Lama promin, ale toto je tema clexane jako prevence, ne pri trombofilii. Potrebuju zkusenosti pouze a jen zenskych, ktery braly clexane jako prevenci.

Nepsala jsi konkrétně, že ne při trombofilii. A clexane při trombofilii samozřejmě JE preventivně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.3.19 20:38

@Lama Lama psala jsem “pro prevenci”. Vlakno bylo zalozeny pro zdravy zensky, ne trombofiliaky, pro ktere je tu temat snad 20+. A proto jsem napsala prave jen sem.

Dotaz uz jsem doplnila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
7.3.19 23:20

Nemám žádnou mutaci a o miminko jsem přišla před porodem .V dalším TT jsem preventivně píchala od zjištění těhotenství a všem bylo v pořádku.Nevim jestli díky němu,ale miminku neublíží a pro mě to byla větší šance donosit díky bohu živé a zdravé dítě .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.3.19 23:27

Já jsem píchala preventivně a tentokrát to dopadlo dobře, jen dřívějši porod..ale jestli je to tím..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.3.19 23:28

@Efka2015 a pichala jsi i pred ET nebo jen po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.3.19 23:35

@Sesame měla jsem v den ET, ale píchla jsem si den před, ať to není tak velký šok :lol:
Non stejně jsem to probrečela..

Hlavně mě štve, že není, kdo by mi řekl, zda to příště píchat zase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí