Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak koukám že je to dost složitá otázka ono přeci jen všechna tato vyšetření.. Jako je imuno či hematologie mi byli dělané před otěhotněním během těhotenství to zatím nikdo nestihl a během tehu se ženské tělo dost meni a třeba i krev.. Nevím tedy přesně jen mě to tak napadá
přeci jen podle této diskuze nejsem první a myslím že ani poslední teď jen doufat ve zdárný konec s drobeckem v náručí
jsem ochotna zkusit vše opravdu vše!! a navíc poprvé někdo něco s něčím u mne Pohl tak musím věřit že za pár dnů najdu // a nepeoplacu po nich nezdar…
Všem děkuji za příspěvky
![]()
**
Zensky, chtela jsem se zeptat, kdy jste zacinaly s tim clexanem 0.4 pro prevenci? Nekdo ihned po OPU? Nebo vsechny az po ET (prip. po KET)?
Edit: Z diskuze to vypada, ze muj dotaz nebyl pochopen jak potrebuju. Takze jeste doplnim: Rada bych zkusenosti pouze zenskych, ktere nemaji zadnou trombofilii a braly clexane jenom preventivne. Dekuju
Příspěvek upraven 07.03.19 v 20:41
Clexan je bezpečné antitrombotikum a je to prevence, proti krevním sraženinám. Myslím že je lepší si to píchat, než se na to vykašlat, jestli pomůže nezjistíš, protože když je to ok, tak to ani nepoznáš..
@KacenkaKKK diky. A tos sla na ET nebo KET? Mutaci jsi zadnou nemela, hadam.
Mně nic není, ale maminka měla trombózu, proto radši od začátku. Měla jsem to u všech ivf, jak et, tak ket
@Lama Lama promin, ale toto je tema clexane jako prevence, ne pri trombofilii. Potrebuju zkusenosti pouze a jen zenskych, ktery braly clexane jako prevenci.
@KacenkaKKK aha, tak to mi tedy taky nepomuze. Nemame v rodinne historii zadnou trombozu. I tak diky ![]()
@Sesame píše:
@Lama Lama promin, ale toto je tema clexane jako prevence, ne pri trombofilii. Potrebuju zkusenosti pouze a jen zenskych, ktery braly clexane jako prevenci.
Nepsala jsi konkrétně, že ne při trombofilii. A clexane při trombofilii samozřejmě JE preventivně. ![]()
@Lama Lama psala jsem “pro prevenci”. Vlakno bylo zalozeny pro zdravy zensky, ne trombofiliaky, pro ktere je tu temat snad 20+. A proto jsem napsala prave jen sem.
Dotaz uz jsem doplnila. ![]()
Nemám žádnou mutaci a o miminko jsem přišla před porodem .V dalším TT jsem preventivně píchala od zjištění těhotenství a všem bylo v pořádku.Nevim jestli díky němu,ale miminku neublíží a pro mě to byla větší šance donosit díky bohu živé a zdravé dítě .
Já jsem píchala preventivně a tentokrát to dopadlo dobře, jen dřívějši porod..ale jestli je to tím..? ![]()
@Sesame měla jsem v den ET, ale píchla jsem si den před, ať to není tak velký šok ![]()
Non stejně jsem to probrečela..
Hlavně mě štve, že není, kdo by mi řekl, zda to příště píchat zase..