Krvácení, cysta - snažíme se o miminko.

Anonymní
2.2.19 22:39

Krváceni, cysta

Zdravím, potřebovala bych poradit, moje Dr v pátek neordinovala. Byla mi objevena cysta na vaječníků 4cm. Nyní trošičku krvácim.. Do ms je ještě přes 20 dnů..krvacela jsem i kolem 11 ledna.. Ale to bylo spíše bezbolestne splnění.. Avšak poslední ms v prosinci. O mimi se snažíme.. Může být to krváceni /sspineni ta cysta? Testy mám bohuzel negativní ale cítím se opravdu jinak. No tehotenstvi to pravdě povodně nebude. i když je možné že se mi jen neprodukuje hcg do moci (v rodině to tak měli dvě sestrenky, ale. To je vedlejší) Četla jsem že když praskne cysta je to bolestné… Ale já nic necítím… Co může být příčina krváceni? Děkuji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
2.2.19 22:55

A jak máš dlouhý cyklus? Píšeš že poslední byla v prosinci a další má být za 20 dní. To mně fakt nesedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 23:00
@P4ja píše:
A jak máš dlouhý cyklus? Píšeš že poslední byla v prosinci a další má být za 20 dní. To mně fakt nesedí :nevim:

Kolem 30 dnů.. No ano.. Za 20 dní.. V lednu jsem ms neměla vůbec. Vynechala mi. Jen jsem dva tři dny spinila. Nic víc 8o poslední ms kolem 16 prosince. Jen nevím z čeho spinim. Když mě nic neboli

• Citovat
  • Upravit
40415
2.2.19 23:02
@Anonymní píše:
Kolem 30 dnů.. No ano.. Za 20 dní.. V lednu jsem ms neměla vůbec. Vynechala mi. Jen jsem dva tři dny spinila. Nic víc 8o poslední ms kolem 16 prosince. Jen nevím z čeho spinim. Když mě nic neboli

Cysta může způsobovat špinění i nepravidelný cyklus…
Záleží, jakou máš, jestli vodovou, krvavou nebo jinou a jak je uložená atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
2.2.19 23:12
@Anonymní píše:
Kolem 30 dnů.. No ano.. Za 20 dní.. V lednu jsem ms neměla vůbec. Vynechala mi. Jen jsem dva tři dny spinila. Nic víc 8o poslední ms kolem 16 prosince. Jen nevím z čeho spinim. Když mě nic neboli

Takže ti mešká už skoro měsíc? Šla bych na gyndu takhle těžko říct. Může to způsobit ta cysta a nebo rozhozené hormony. Takhle fakt těžko říct. Doktor ti řekne víc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 23:25
@free333 píše:
Cysta může způsobovat špinění i nepravidelný cyklus…
Záleží, jakou máš, jestli vodovou, krvavou nebo jinou a jak je uložená atd. :nevim:

Dr mi řekla že je na levém vaječníků víc neřekla. .. :,( byla jsem tam tento týden.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.19 23:26

@P4ja u Dr jsem byla minulý týden. Řekla jen že cysta na levém vajecniku o velikosti 4cm. Ale cyklus mi vynechal a spinim někdy krvácim. Nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21091
2.2.19 23:38
@Anonymní píše:
@P4ja u Dr jsem byla minulý týden. Řekla jen že cysta na levém vajecniku o velikosti 4cm. Ale cyklus mi vynechal a spinim někdy krvácim. Nevím :nevim:

Tak asi bych tam zavolala nebo došla ještě jednou a ptala se, jestli je to opravdu ta cysta a nebo je příčina jinde

Ještě mě teda napadl sex a nebo třeba námaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.19 01:43
@P4ja píše:
Tak asi bych tam zavolala nebo došla ještě jednou a ptala se, jestli je to opravdu ta cysta a nebo je příčina jindeJeště mě teda napadl sex a nebo třeba námaha.

Tak styk naposled na ovulaci 7.1. Námaha ani ne. Jen domácí úklid. Nevím nevím. Někdy mě píchá děloha ale to je vše.

• Citovat
  • Upravit
15156
3.2.19 07:15

Spineni,krvaceni a rozhazeny cyklus cysta normálně zpusobuje. Test máš negativní,sex naposledy 7.1. takže těhotenství to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
3.2.19 07:27

Ja jsem tez mela cystu a to muze doprovazet endometrioza.. nechci te strasit.. ve zkratce je to onemocneni vajecniku a prave proto jsem mela cystu 5 cm.. tu odoperovali endometriozu zalecili.. spatne se s ni otehotni.. nejlepsi lek na ni je tehotenstvi to ji muze i uplne vylecit az se treba ani nevrati.. ale drzim palecky at jsou to jen ty hormony..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.19 20:51

Cysta , injekce na vstřebávání

Ahoj holky, jsem tu nová. Minulý týden mi gynekolog našel cystu po 10denním zpoždění měsíčků. Píchl mi injekci aby se vstřebala sama . 4 dny na to jsem dostala měsíčky , ty trvali pouze 2 dny a nyní jen špiním :think: , gynekolog má příští týden dovolenou jinak bych skočila na kontrolu ale pro svůj klid na duši se ptám a asi je to blbá otázka, ale cysta je tím že jsem měla měsíčky je pryč?

• Citovat
  • Upravit
256
25.2.19 09:22

Ahoj.. jsou cysty ktere se udelaji pred MS a behem ni pak zanikaji a takhle porad dokola a pak jsou cysty ktere se udelaji ale uz tam zustane a delaji problemy treba s MS, otehotnenim, bolesti bricha.. nektere nerostou takze o ni nemusis ani vedet a nektere rostou a ty se pak operuji kdyz mas obtize.. nejdulezitejsi je ze cysty se musi resit delaji problem pri otehotneni a nejlepsi lek na to je bud antikoncepce nebo otehotnet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
16.3.19 10:12

Holky je tu někdo ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.10.20 19:40

Holky, ozivuji diskuzi…je to vic jak tyden, co jsem zacala krvacet mimo cyklus. Sla jsem k lekari a nasel mi cystu 5×5cm a nasadil Norethisteron na zastaveni krvaceni. Beru ho tyden a porad krev :( Vcera uz jsem myslela, ze dobry, ale dnes zase…mate zkusenosti? Nemel by ten Norethisteron to krvaceni zastavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí