Pozná pes těhotenství?

3905
2.2.19 13:53

@Simonka79 všechno je možný hlavně jde asi i o rasu :) my máme fenecku pitbulku 7let a staforda psa 2roky když jsem čekala malyho a už měla velkej buben tak i přesto mě na břicho chtěly skákat vůbec nic nepoznaly ani jim nebylo divne proč jsem tak ,,tlustá ,, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
915
2.2.19 13:58

Podle mě to pozná, dokonce i pohlaví. Když má stáhnutý ocas, tak holčička, když s ním vrtí, tak chlapeček. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
2.2.19 13:59
@páájaa2 píše:
Podle mě to pozná, dokonce i pohlaví. Když má stáhnutý ocas, tak holčička, když s ním vrtí, tak chlapeček. :palec:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
2.2.19 14:00

zkus ho počůrat.. když štěkne jednou, nejseš.. když štěkne dvakrát, seš v tom ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
2.2.19 14:02

Já co jsem těhotná, tak mám ségry psa taky furt za zadkem :lol: a když byla ségra těhotná, tak jí furt takhle spala na břiše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
2.2.19 14:03
@páájaa2 píše:
Podle mě to pozná, dokonce i pohlaví. Když má stáhnutý ocas, tak holčička, když s ním vrtí, tak chlapeček. :palec:
:potlesk: :mrgreen:
Nahodou, nase fenka labradorka me porad ocuchavala bricho i kdyz jeste nebylo nic videt a vrcela kdyz se ke me nekdo priblizil. Podotykam, ze psice byla tchyne a my byli jen na navsteve. Delala to cely tehotenstvi, jinak jsem ji byla vzdycky burt :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.2.19 14:11

Tak my mame asi troubu, nepoznal nic :lol: jediná změna byla u kočky, která mi místo na břiše začala spát na hlavě (to bylo moc mile vazne jsem si to užívala :pocitac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
2.2.19 14:16

U mě nikdy žádný pes nic nepoznal, chování nezměnil. Ani dítě, jak se tu občas píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
2.2.19 14:21

Nase ne, ale je kastrovana, treba to bude ten problem :mrgreen: ale kdyz ta vase hárá spise bych to videla, ze hormony triskaji s ni :lol: znama mi tvrdila, ze jeji kocka to pozna-neleha si na bricho… no, mi si tam leha furt. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.19 14:34

U mě ani jeden z mých dvou psů nepozná těhotenství ani teď ve 22. tejdnu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.2.19 14:52

@Natálie27 máme stafordku 4roky téměř citlivou proto mne to zaskočilo.
Uvidíme… Je na čase je mi 40 let a mám epilepsii :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
2.2.19 14:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
2.2.19 14:59

@Simonka79
Myslim ze pes pozna jiny stav. Zalezi jak jste na sebe naladeni.Ja mam doma Zlateho Retrivra a hned jak jsem nedostala MS ji mam za zadkem a i venku vystekava vsechny kolem me. Prestane az ji reknu dost. Porad si me vsude moc hlida.Ale je to jen muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.2.19 15:01

@Lekninka91 hahaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24131
2.2.19 15:09
@Simonka79 píše:
@Natálie27 máme stafordku 4roky téměř citlivou proto mne to zaskočilo.
Uvidíme… Je na čase je mi 40 let a mám epilepsii :andel: :andel:

Jestli jste na sebe napojeny, je to mozny, ze neco citi. Moje kočka se mi v noci obmotala kolem krku a rano jsem se probudila s chřipkou a kašlem. Drzime palce i tlapicky s myma dvema kočičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí