Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Simonka79 všechno je možný hlavně jde asi i o rasu
my máme fenecku pitbulku 7let a staforda psa 2roky když jsem čekala malyho a už měla velkej buben tak i přesto mě na břicho chtěly skákat vůbec nic nepoznaly ani jim nebylo divne proč jsem tak ,,tlustá ,, ![]()
Podle mě to pozná, dokonce i pohlaví. Když má stáhnutý ocas, tak holčička, když s ním vrtí, tak chlapeček. ![]()
@páájaa2 píše:
Podle mě to pozná, dokonce i pohlaví. Když má stáhnutý ocas, tak holčička, když s ním vrtí, tak chlapeček.
zkus ho počůrat.. když štěkne jednou, nejseš.. když štěkne dvakrát, seš v tom ..
Já co jsem těhotná, tak mám ségry psa taky furt za zadkem
a když byla ségra těhotná, tak jí furt takhle spala na břiše ![]()
@páájaa2 píše:
Podle mě to pozná, dokonce i pohlaví. Když má stáhnutý ocas, tak holčička, když s ním vrtí, tak chlapeček.
Tak my mame asi troubu, nepoznal nic
jediná změna byla u kočky, která mi místo na břiše začala spát na hlavě (to bylo moc mile vazne jsem si to užívala
)
U mě nikdy žádný pes nic nepoznal, chování nezměnil. Ani dítě, jak se tu občas píše.
Nase ne, ale je kastrovana, treba to bude ten problem
ale kdyz ta vase hárá spise bych to videla, ze hormony triskaji s ni
znama mi tvrdila, ze jeji kocka to pozna-neleha si na bricho… no, mi si tam leha furt.
![]()
U mě ani jeden z mých dvou psů nepozná těhotenství ani teď ve 22. tejdnu. ![]()
@Natálie27 máme stafordku 4roky téměř citlivou proto mne to zaskočilo.
Uvidíme… Je na čase je mi 40 let a mám epilepsii
![]()
@Simonka79
Myslim ze pes pozna jiny stav. Zalezi jak jste na sebe naladeni.Ja mam doma Zlateho Retrivra a hned jak jsem nedostala MS ji mam za zadkem a i venku vystekava vsechny kolem me. Prestane az ji reknu dost. Porad si me vsude moc hlida.Ale je to jen muj nazor.
@Simonka79 píše:
@Natálie27 máme stafordku 4roky téměř citlivou proto mne to zaskočilo.
Uvidíme… Je na čase je mi 40 let a mám epilepsii![]()
Jestli jste na sebe napojeny, je to mozny, ze neco citi. Moje kočka se mi v noci obmotala kolem krku a rano jsem se probudila s chřipkou a kašlem. Drzime palce i tlapicky s myma dvema kočičkama.