Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Test mi prijde vadny-rozpity-nehodnotitelny
a druhou carku ani naznak nevidim ![]()
Já myslím, že tam ta druhá čárka je, zkus si udělat ještě jeden test, zítra další a budeš mít jistotu, ale za mě ano. Přeju ať sílí. ![]()
Držím palečky, ať to vyjde. Mne to bohužel ve stejné situaci nevyšlo, také 14 dní po IUI jsem měla HCG 20 a bylo to pouze biochemické těhotenství. Poznalo se to podle toho, že HCG nerostlo tak, jak mělo, o dva dny později bylo 35 a podobně. Odešlo to samo po vysazení Utrogestanu… A obráceně, když to vyšlo, měla jsem již 12 DPO hodnotu okolo stovky.
Každý reaguje individuálně, ale zatím bych se ještě moc neradovala. A test lehce pozitivní máš, ne že ne. Uvidíš, jak bude sílit - ale pozor, i u biochemického většinou chvilku sílí, ale ne tak, jak by člověk očekával.
Kdybys chtěla, písni SZ, pošlu ti své rozsáhlé zkušenosti s HCG i s testy, jak co vypadá ![]()
Ahoj holky, jsem 16.den po IUI a na TT slabá čárka, 14.den po IUI mi byla odebrána krev s výsledkem 20, tudíž lehce pozitivní. Jsem tedy těhotná nebo nikoliv? Přikládám foto 16.den po IUI, tedy po ovulaci. Jen bych ještě zmínila, že mám dlouhé cykly, cca 33 - 35 dní. Děkuji