Clostilbegyt - zkušenosti a nežádnoucí účinky

2451
14.2.11 23:03

Clostík - váš názor

Ahoj holky, mám cykly 40 - 50 dní, po hormonálním profilu předepsán clostylbegit, 2×1 od 3. dne cyklu. Četla jsem i jiné diskuze a nenašla odpověď - jaké se na Vás podepsaly nežádoucí účinky, zvracely jste, byly skoro slepé, měly závratě atd? Braly jste současně s clostíkem i jiné léky? Díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
14.2.11 23:09

brala som len jednu tbl, dva dni ma bolela hlava, potom uz pohoda.

viac mi vadilo, ze mi znizil sliznicu maternice, co defacto znemoznilo uhniezdenie vajicka.

s clostilom by sa mal brat nejaky progesteron.

inak to nie je nic strasne, ale keby Ti nesadol tak je aj prirodna nahrada clostilu- rovnaky efekt, ale ziadne neziaduce ucinky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
14.2.11 23:12

no mně jde o to že pracuju jako řidička z povolání, a nedovedu si představit tyhle nežádoucí účinky za jízdy, kdy mám šílenou zodpovědnost za lidi :roll: tak teď nevím, můj dr mi nic víc k němu nenapsal, začnu ho brát teď ve středu, a už v pondělí mu mám volat abychom se dohodli na utz, tak třeba ještě něco napíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.2.11 23:57

Brala jsem pouze Clostík a vůbec žádné vedlejší účinky jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
15.2.11 00:12

no tak to jsem docela ráda, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.2.11 09:22
Lenka512 píše:
Brala jsem pouze Clostík a vůbec žádné vedlejší účinky jsem neměla.

pripojuji se a to jsem citlivka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.2.11 09:24

Mi po clostíku taky nic nebylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
15.2.11 09:25

mám za sebou 6 cyklů s clostíkem a kromě bolesti břicha jsem neměla žádné potíže a ty bolesti byly jen krátce a nic hroznýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.2.11 09:34

Brala jsem clostik 1× denne a zadne vedlejsi priznaky jsem nepozorovala, jen doktorka na akupunkture rikala, ze jsem otekla, jak zadrzuju vodu.

Pokud budes brat utrogestan v druhe casti cyklu, tak bych ho byt tebou zavadela spodem. Kdyz jsem ho polykala, tak se mi pak hlava neprijemne motala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4842
15.2.11 10:46

Ahojky! Taky jsem brala Clostík 1 denně a kromě bolesti v podbřišku při ovulce a trochu změny nálad v době braní jsem žádné extra vedlejší účinky neměla. Ať ti pomůže jako nám! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18877
15.2.11 10:54

Tak mě bolela hlava, rozostřené vidění a taky bolesti břicha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
15.2.11 10:59

Tak se mnou teda clostil zamával pořádně. Ovšem až pár dní po dobrání, ale spíš po psychické stránce, ale bylo toho v té době víc, takže je možné, že to jen podpořil. Při jeho braní jsem řídila a potíže jsem neměla. Taky mě nasadili ještě utrogestan, ten také může zhoršit vidění a tam je problém, že se bere déle. Když se zadaří tak ještě první 3 měsíce těhotenství. Trochu na sobě pozoruju zhoršení očí a teď mi to potvrdil i oční lékař, ale oči se zhoršují v těhotenství. Clostil u nás hned na poprvé zabral :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
15.2.11 13:25

Ahoj já brala Clostík 7 měsíců. Byla jsem po něm oteklá první 2 cykly mě bylo po něm na :poblion: ale pak už ani ne. Měla jsem návali a změny nálad- trošku přecitlivěla :-D Jinak jsem s ním řídila ale jen krátké trasy cce do 30km tak nevímco udělaá s očima při delším soustředění. Janak přeju hodně štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.2.11 18:12

Brala jsem Clostík 5 - 9DC 2krát denně a snášela jsem ho celkem dobře. Bývalo mi špatně od žaludku a mívala jsem návaly, byla jsem unavená, v den ovulace jsem měla příšerné bolesti břicha, jinak nic. Žádné jiné léky jsem nebrala a povedlo se nám hned napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
15.2.11 23:42

Ahoj holky, moc díky za odpovědi, k netu jsem se bohužel dostala až teď :-( no tak to jsem zvědavá, co to teda provede se mnou, zítra začínám, tak držte palce, ať je vše v pohodě…snad bude, hlavně si nic nevsugerovávat, že :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí