Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, mám cykly 40 - 50 dní, po hormonálním profilu předepsán clostylbegit, 2×1 od 3. dne cyklu. Četla jsem i jiné diskuze a nenašla odpověď - jaké se na Vás podepsaly nežádoucí účinky, zvracely jste, byly skoro slepé, měly závratě atd? Braly jste současně s clostíkem i jiné léky? Díky za info ![]()
brala som len jednu tbl, dva dni ma bolela hlava, potom uz pohoda.
viac mi vadilo, ze mi znizil sliznicu maternice, co defacto znemoznilo uhniezdenie vajicka.
s clostilom by sa mal brat nejaky progesteron.
inak to nie je nic strasne, ale keby Ti nesadol tak je aj prirodna nahrada clostilu- rovnaky efekt, ale ziadne neziaduce ucinky ![]()
no mně jde o to že pracuju jako řidička z povolání, a nedovedu si představit tyhle nežádoucí účinky za jízdy, kdy mám šílenou zodpovědnost za lidi
tak teď nevím, můj dr mi nic víc k němu nenapsal, začnu ho brát teď ve středu, a už v pondělí mu mám volat abychom se dohodli na utz, tak třeba ještě něco napíše…
Brala jsem pouze Clostík a vůbec žádné vedlejší účinky jsem neměla.
Lenka512 píše:
Brala jsem pouze Clostík a vůbec žádné vedlejší účinky jsem neměla.
pripojuji se a to jsem citlivka
mám za sebou 6 cyklů s clostíkem a kromě bolesti břicha jsem neměla žádné potíže a ty bolesti byly jen krátce a nic hroznýho
Brala jsem clostik 1× denne a zadne vedlejsi priznaky jsem nepozorovala, jen doktorka na akupunkture rikala, ze jsem otekla, jak zadrzuju vodu.
Pokud budes brat utrogestan v druhe casti cyklu, tak bych ho byt tebou zavadela spodem. Kdyz jsem ho polykala, tak se mi pak hlava neprijemne motala.
Ahojky! Taky jsem brala Clostík 1 denně a kromě bolesti v podbřišku při ovulce a trochu změny nálad v době braní jsem žádné extra vedlejší účinky neměla. Ať ti pomůže jako nám! ![]()
Tak mě bolela hlava, rozostřené vidění a taky bolesti břicha ![]()
Tak se mnou teda clostil zamával pořádně. Ovšem až pár dní po dobrání, ale spíš po psychické stránce, ale bylo toho v té době víc, takže je možné, že to jen podpořil. Při jeho braní jsem řídila a potíže jsem neměla. Taky mě nasadili ještě utrogestan, ten také může zhoršit vidění a tam je problém, že se bere déle. Když se zadaří tak ještě první 3 měsíce těhotenství. Trochu na sobě pozoruju zhoršení očí a teď mi to potvrdil i oční lékař, ale oči se zhoršují v těhotenství. Clostil u nás hned na poprvé zabral ![]()
Ahoj já brala Clostík 7 měsíců. Byla jsem po něm oteklá první 2 cykly mě bylo po něm na
ale pak už ani ne. Měla jsem návali a změny nálad- trošku přecitlivěla
Jinak jsem s ním řídila ale jen krátké trasy cce do 30km tak nevímco udělaá s očima při delším soustředění. Janak přeju hodně štěstí ![]()
Brala jsem Clostík 5 - 9DC 2krát denně a snášela jsem ho celkem dobře. Bývalo mi špatně od žaludku a mívala jsem návaly, byla jsem unavená, v den ovulace jsem měla příšerné bolesti břicha, jinak nic. Žádné jiné léky jsem nebrala a povedlo se nám hned napoprvé.
Ahoj holky, moc díky za odpovědi, k netu jsem se bohužel dostala až teď
no tak to jsem zvědavá, co to teda provede se mnou, zítra začínám, tak držte palce, ať je vše v pohodě…snad bude, hlavně si nic nevsugerovávat, že ![]()