Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc děkuju za rady ohledne tlaku! Dnes byl tlak trochu lepší, jen mi doktorka nasla jen 2 folikuly po 15mm a asi 6 po 8mm, stimuluju 5. den, v neděli se uvidí, ale vypadá to jen na ty dva folikuly
To moc velká šance na úspěch není, co myslíte? ![]()
neztrácej naději…5. den ještě nic není a i kdyby, tak i ze dvou folikulů může být jedno krásný mimčo. věř jim trochu! já mám z jednoho embrya dvojčátka ![]()
Hlavu vzhůru. Já měla tři folikuly, tři vajíčka, všechny velmi špatná kvalita. Dr. mi řekl, že bych měla uvažovat o dárkyni a že tento pokus je téměř ztracený. Brečela jsem jako malá holka. No, a z toho pokusu máme 4,5 letou dceru a za rok a půl na to jsem otěhotněla přirozeně a máme další holku. Takže nic není ztraceno, hlavně zůstat aspoň trošku v klidu.
Držím palce
![]()
Mohu se zeptat měla jsem ve středu 19m a druhý 17. V pátek jeden 23mm a druhý nevím. jaká je pravděpodobnost že mě po injekci aplikovanou v patek mě prasklý obě?
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat měla jsem ve středu 19m a druhý 17. V pátek jeden 23mm a druhý nevím. jaká je pravděpodobnost že mě po injekci aplikovanou v patek mě prasklý obě?
Ptala ses tu už několikrát. Nikdo nedokáže odpovědět. Mohly oba, jeden nebo ani jeden folikul nemusel být kvalitní. Vydrž do termínu ms a potom testuj. Dřív ne. Protože máš v sobě ovitrelle a ten může dělat falešné výsledky. Já ho měla na testu ještě 11den po pichnuti.