Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, včera jsem zahájila poslední pokus IVF a DR mi změnila léky nasadila mi Diphereline + Menopur chtěla jsem se zeptat četla jsem dost příspěvků i mimo emimino,že tento lék není moc účinný pomohl někomu? Jsem v hrozném stresu jak s těch injekcí mixuju 6 denně do jedné stříkačky a vůbec mi to nejde
tak,že to nevyjde kvůji těm lékům.
Díky za jakékoli info.
Blanka S píše:
Ahoj, včera jsem zahájila poslední pokus IVF a DR mi změnila léky nasadila mi Diphereline + Menopur chtěla jsem se zeptat četla jsem dost příspěvků i mimo emimino,že tento lék není moc účinný pomohl někomu? Jsem v hrozném stresu jak s těch injekcí mixuju 6 denně do jedné stříkačky a vůbec mi to nejdetak,že to nevyjde kvůji těm lékům.
Díky za jakékoli info.
Díky a kolik jsi si píchala injekcí najednou? já mám 4 a je to hrůza to namícht
Blanka S píše:
Díky a kolik jsi si píchala injekcí najednou? já mám 4 a je to hrůza to namícht
Já měla na Menopur taky největší a nejlepší reakci. I těhotenství z toho vzešlo ![]()
Měla jsem 375 jednotek. takže dvě inj + luveris
Já měla taky Menopur - dvě ampule a výsledek dole ![]()
U mě naopak nejlepší reakce po dvou IVF s Gonalem - jednou dlouhý a jednou krátký protokol
ahoj, já stimulovala menopurem na IUI, sice se nezadařilo, ale konečně mi narostla krásná sliznice a folikul 20mm, snášela jsem ho výborně
Děkuju moc za info ještě bych se chtěla zeptat dostala jsem mens. v neděli a mám to pořád při předchozích IVF s jiným lékem jsem to mněla za 3 dny pryč mněly jste to dýl? Díky moc
Blanka S píše:
Děkuju moc za info ještě bych se chtěla zeptat dostala jsem mens. v neděli a mám to pořád při předchozích IVF s jiným lékem jsem to mněla za 3 dny pryč mněly jste to dýl? Díky moc
já jsem teď měla ms po menopuru silnější, a samotné krvácení pokud nepočítám špinění trvalo déle jen asi o 1 den. Ale na intenzitě jsem to určitě poznala…ale to bylo tím, že mi konečně po menopuru narostla pořádná sliznice, tak asi proto.
loka píše:Blanka S píše:já jsem teď měla ms po menopuru silnější, a samotné krvácení pokud nepočítám špinění trvalo déle jen asi o 1 den. Ale na intenzitě jsem to určitě poznala…ale to bylo tím, že mi konečně po menopuru narostla pořádná sliznice, tak asi proto.
moc děkuju
Blanka S píše:loka píše:moc děkujuBlanka S píše:já jsem teď měla ms po menopuru silnější, a samotné krvácení pokud nepočítám špinění trvalo déle jen asi o 1 den. Ale na intenzitě jsem to určitě poznala…ale to bylo tím, že mi konečně po menopuru narostla pořádná sliznice, tak asi proto.
není zač, přeju ať je další pokus úspěšnější! ![]()
Ahojky všem.Chci se zeptat,dnes jsem si poprvé píchla Menopur.Bolelo z něj někoho moc bříško?Je to normální?
Děkuji za odpověď.