Menopur a 3. IVF

5052
8.2.11 13:57

Menopur a 3.IVF

Ahoj, včera jsem zahájila poslední pokus IVF a DR mi změnila léky nasadila mi Diphereline + Menopur chtěla jsem se zeptat četla jsem dost příspěvků i mimo emimino,že tento lék není moc účinný pomohl někomu? Jsem v hrozném stresu jak s těch injekcí mixuju 6 denně do jedné stříkačky a vůbec mi to nejde :cry: tak,že to nevyjde kvůji těm lékům.
Díky za jakékoli info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10120
8.2.11 14:14
ahoj, já jsem menopurem stimulovala a koukni na můj metřík
držím palečky, ať to vyjde
jo a měla jsem 18 folíků z toho 12 vajuch (celkem 15, ale 3 byly nekvalitní)
Blanka S píše:
Ahoj, včera jsem zahájila poslední pokus IVF a DR mi změnila léky nasadila mi Diphereline + Menopur chtěla jsem se zeptat četla jsem dost příspěvků i mimo emimino,že tento lék není moc účinný pomohl někomu? Jsem v hrozném stresu jak s těch injekcí mixuju 6 denně do jedné stříkačky a vůbec mi to nejde :cry: tak,že to nevyjde kvůji těm lékům.
Díky za jakékoli info.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
8.2.11 14:37

Díky a kolik jsi si píchala injekcí najednou? já mám 4 a je to hrůza to namícht

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
8.2.11 14:41
já to měla různě nejprve 3 ampulky, už si nepamatuji kolik dní a pak 2 ampulky a k tomu cetrotide a nakonec pregnyl
Blanka S píše:
Díky a kolik jsi si píchala injekcí najednou? já mám 4 a je to hrůza to namícht
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.2.11 14:47

Já měla na Menopur taky největší a nejlepší reakci. I těhotenství z toho vzešlo :wink:

Měla jsem 375 jednotek. takže dvě inj + luveris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
9.2.11 22:37

Já měla taky Menopur - dvě ampule a výsledek dole  :lol:

U mě naopak nejlepší reakce po dvou IVF s Gonalem - jednou dlouhý a jednou krátký protokol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.2.11 10:56

ahoj, já stimulovala menopurem na IUI, sice se nezadařilo, ale konečně mi narostla krásná sliznice a folikul 20mm, snášela jsem ho výborně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.2.11 13:39

Děkuju moc za info ještě bych se chtěla zeptat dostala jsem mens. v neděli a mám to pořád při předchozích IVF s jiným lékem jsem to mněla za 3 dny pryč mněly jste to dýl? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.2.11 13:43
Blanka S píše:
Děkuju moc za info ještě bych se chtěla zeptat dostala jsem mens. v neděli a mám to pořád při předchozích IVF s jiným lékem jsem to mněla za 3 dny pryč mněly jste to dýl? Díky moc

já jsem teď měla ms po menopuru silnější, a samotné krvácení pokud nepočítám špinění trvalo déle jen asi o 1 den. Ale na intenzitě jsem to určitě poznala…ale to bylo tím, že mi konečně po menopuru narostla pořádná sliznice, tak asi proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.2.11 13:49
loka píše:
Blanka S píše:
Děkuju moc za info ještě bych se chtěla zeptat dostala jsem mens. v neděli a mám to pořád při předchozích IVF s jiným lékem jsem to mněla za 3 dny pryč mněly jste to dýl? Díky moc
já jsem teď měla ms po menopuru silnější, a samotné krvácení pokud nepočítám špinění trvalo déle jen asi o 1 den. Ale na intenzitě jsem to určitě poznala…ale to bylo tím, že mi konečně po menopuru narostla pořádná sliznice, tak asi proto.

moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.2.11 13:56
Blanka S píše:
loka píše:
Blanka S píše:
já jsem teď měla ms po menopuru silnější, a samotné krvácení pokud nepočítám špinění trvalo déle jen asi o 1 den. Ale na intenzitě jsem to určitě poznala…ale to bylo tím, že mi konečně po menopuru narostla pořádná sliznice, tak asi proto.
moc děkuju

není zač, přeju ať je další pokus úspěšnější! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.10.11 20:35

první...

Ahojky všem.Chci se zeptat,dnes jsem si poprvé píchla Menopur.Bolelo z něj někoho moc bříško?Je to normální?
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital