Clostilbegyt - zkušenosti a nežádnoucí účinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
9.5.14 10:37

@irca11 Děkuju za odpověď. @Kyslíková Ty já právě nemám vůbec žádný. To mi spíš je blbě z Utrogestanu… divné. @kaluta Gratuluju k mimču, cisty závidím už o trocu méně :) Tak hlavně, že už je vše v pořádku. Nějak to do té středy nemůžu vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
6.6.14 20:42

clostik 1*denně

Ahojda, tak musím přidat také svoje zkušenosti s clostíkem. Mam PCO a ovulaci tak dvakrát do roko…asi… První den užívání pohoda, druhý den bolesti hlavy, třetí den lehké motanice a bolesti hlavy a pnutí v podbříšku, čtvrtý den velká únava, pořád bych spala-klidně 12 hodin denně bez problémů a pátý den únava jako blázen, ospalost, jsem oteklá-hlavě břicho, mam pocit že mam horečku-pálí mě obličej a dneska ty deprese… jsem celkove naprosto vyšťavená. Hlavně večer!!! Jako kdybych mela vysokou horečku, telo proste dava najevo nesouhlas!!! Takže pokud se ted nezadaří, tak si dám min.dva tři měsíce oddych a zkusím detox-to prý hodně zabírá. Tak mi držte palečky :-) Dneska jsem dobrala poslední clostík-uf…snad už bude jen líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.10.24 08:26

Vzala Clomida podle schématu od pátého do devátého dne menstruačního cyklu. A mohu říci, že jsem po první stimulaci otěhotněla. Clomid tablety skutečně pomáhají matkám stát se. Lék pro ty, kteří nemají ovulaci. Tuto drogu doporučuji všem. Clomid bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/drug/clomid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí