Dlouhý protokol a poté ICSI - délka a případný další pokus

linečka
14.2.11 14:08

další dotaz ohledně IVF

****Mám další z mnoha dotazů,prosím o vaše názory nebo spíš zkušenosti.
Pokud mě čeká dlouhý protokol a poté ICSI, začínám 16.3., tak jak zhruba dlouho celý ten první pokus potrvá?
Druhý dotaz - pokud se nepodaří první pokus :-? tak kdy zhruba se začne pokus druhý? Trvá to třeba jen do další menstruace nebo se dělá nějaká delší očista těla?
Moc děkuji všem, co mi sdělí nějaké užitečné informace :-)

Příspěvek upraven 15.02.11 v 13:30

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
14.2.11 14:17

ahoj, mozno otazka uplne od veci, ale nerozmyslali ste, ze by ste najprv vyskusali soft plus isci?

ten prvy pokus byva casto neuspesny kvoli tomu, ze nevedia ako reagujes na hormony :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
14.2.11 14:28

co je prosím SOFT PLUS?

• Citovat
  • Upravit
17359
14.2.11 14:35

:lol: nie soft plus, ale soft s isci. neviem aky mate problem, ale kedze idete na isci predpokladam, ze asi so spg.

soft je IVF, ale stimuluje sa napr. len clostilom, alebo niecom slabsim, je menej vajicok, pri IVF bezne okolo 10, pri softe okolo 2-3, podla toho ako reagujes. urobi sa punkcia, potom oplodnenie, potom sa vratia do Tvojho tela.

hlavny rozdiel je v pocte vajicok a v cene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.11 14:38

Já měla sice krátký protokol, ale dlouhý se pokud vím začíná zhruba uprostřed cyklu něčím na utlumení vaječníků, pak přijde normálně MS a pak se tak 2 týdny píchají injekce, jde se na OPU (odsátí vajíček) a za pár dní na transfer. Mezi IVF se nechávají obvykle tak 2, 3 měsíce pauza (někdo může díky nabuzeným vaječníkům otěhotnět mezitím přirozeně). Hlavně ale záleží, jak se která cítí psychicky, kdy má chuť a víru do toho jít znovu.
Jinak u nás 1.IVF nevyšlo, ale nebylo to, že by to zkoušely, jak budu reagovat. Vajíček bylo oplodněných 11.

• Citovat
  • Upravit
14046
14.2.11 14:39

dalsi ivf nejrive po 3 mesicich

dlouhy protokol trva vetsinou cyklus a pul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
14.2.11 14:39

aha :lol: :lol: :lol:
no u mě je problém ten, že se u mě očekává málo vajíček i když dojde ke stimulaci, takže asi nemá smysl, aby to zkoušeli zase něčím mírnějším, nevím 8-o

• Citovat
  • Upravit
14046
14.2.11 14:42
soldi píše: :lol: nie soft plus, ale soft s isci. neviem aky mate problem, ale kedze idete na isci predpokladam, ze asi so spg.

soft je IVF, ale stimuluje sa napr. len clostilom, alebo niecom slabsim, je menej vajicok, pri IVF bezne okolo 10, pri softe okolo 2-3, podla toho ako reagujes. urobi sa punkcia, potom oplodnenie, potom sa vratia do Tvojho tela.

hlavny rozdiel je v pocte vajicok a v cene.

jenze zakl. ma v popisu slabou funkci vajecniku a uz clostik mela, takze soft by bylo na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.2.11 14:46
linečka píše:
aha :lol: :lol: :lol:
no u mě je problém ten, že se u mě očekává málo vajíček i když dojde ke stimulaci, takže asi nemá smysl, aby to zkoušeli zase něčím mírnějším, nevím 8-o

prepac, podpisy mam vypnute, necitala som.
ak si pri clostile mala co len jeden folik, tak to na soft staci, napisala som to len preto, ze co Ta citam, tak mam pocit, ze mas z toho dost obavy a toto je menej invazivna metoda.
lebo aj ked mas pri IVF 10 folikulov, neznamena to, ze bude v kazdom vajicko, ja som skor za jedno riadne vajce, nez za 10 pochybnych :lol:

vychadzam len zo skusenosti znamej, ktora zaplatila za IVF tazke money a nakoniec sa podarilo pri softe, ktory je ovela menej narocny, psychicky aj financne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
14.2.11 14:46

ano přesně tak! bohužel clostík nezabral :-(

• Citovat
  • Upravit
17359
14.2.11 14:57

ach, linecka, to mi je luto :-(

tak drzim palce nech sa ivf podari na prvy pokus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
14.2.11 14:58

děkuji a gratuliji k prckovi, je krásnej ale podívat se moc nechtěl, co? má pořád ručičky před očima :lol:

soldi píše:
ach, linecka, to mi je luto :-(tak drzim palce nech sa ivf podari na prvy pokus :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
17359
14.2.11 15:27

linecka, neubehne vela casu a budes mat tiez take videjko :srdce: :hug: potom Ti cele toto trapenie pride ako kratky okamih, uvidis :srdce:

a ano, maly sa statocne schovaval :lol: hlavne, ze to, co ma medzi nozickami ukazuje uz od 16tt, co len z neho vyrastie? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
15.2.11 13:32

8-o nikdo mi nezodpověděl moje dotazy :-(

• Citovat
  • Upravit
65322
15.2.11 13:48

Ale odpověděl :mrgreen:
dlouhý je zhruba měsíc a něco.....od poloviny cyklu přes MS a v dalším cyklu v polovině asi dojde k odběru
A pauza by měla být 2-3 měsíce,když se to nepodaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital