Co na klouby?

16557
11.2.11 10:24

Co na klouby?

Ahoj ženy :-D
Začala jsem 4× týdně cvičit-posilovna a zumba a nějak mě,asi z tý zátěže,rozbolely kolena :oops: Včera po zumbě jsem si dokonce musela vzít aulin(antirevmatikum),jinak bych snad ráno nedošla ani do práce.CHtěla bych si koupit něco na klouby,chrupavky a vazivo,uvažovala jsem o gelatině plus :nevim: Užíváte to některá?Nebo s čím máte zkušenost vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4967
11.2.11 10:32

Ahoj Mahdalko.

Jestli tě bolí jen klouby, vyzkoušela bych Colafit. Je to čistý kolagen, moje mamka ho užívala a moc jí pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.2.11 10:34

Aha,dík zatyp,ten neznám.Já právě nevím,čím to je a jestli to jsou jen ty klouby.Bolí mě to dost pod kolenama,hlavně když chodím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.2.11 10:35

Menší zátěž, jiný druh sportu - aqua aerobic, nějaký doplněk stravy a posilovat (lehce) kvadriceps.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.2.11 10:45

Když mě právě ta zumba baví,na tu bych chtěla chodit dál,ale je pravda,že se při ní dost skáče :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.2.11 11:23

Zátěž se nesmí přehnat, jinak si můžeš nadosmrti oddělat kolena. Záleží na tom, kolik vážíš, jestli sportuješ od mala nebo teď začínáš, jak máš osvalené tělo…atd atd. Zumba je hit, ale pokud tělo není zvyklé sportovat, a třeba má i trochu nadváhu, tak je to zabiják na klouby. Tak pozor na to :-D Všeho s mírou a přidávat zátěž postupně ! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.2.11 11:29

No,nadváhu snad nemám :think: Vážím ted 61 kg na 173 cm :nevim: V mládí jsem sportovala,alepak jsem hodně dlouho nic nedělala,nějak nebyl čas,nálada atd.Měla jsem přestávku tak 10 let :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
11.2.11 12:16

Tak mě Želatina dost pomohla na kolena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
11.2.11 14:17
verisek píše:
Tak mě Želatina dost pomohla na kolena :palec:

Mně taky doporučila jedna paní co se zabývá cvičením, zdravým jídelníčkem atd., že nejlepší je obyč želatina, prý lepší než všechny léky z lékárny. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.2.11 14:42

Já bych doporučila OK Betu, má největší vstřebatelnost vápníku na trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
11.2.11 15:10

U nadměrné zátěže nejde ani o ten vápník ale právě o tu želatinu která „promazává“kluby a neničí se chrupavky.Vápník je na kosti a želatina na klouby-tak sem to teda slyšela já :nevim: Každopádně Gelatina plus obsahuje i ten vápník takže je tam vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.2.11 15:17

O nepřiměřenou zátěž jde (a to zčista najednou cvičení 4× týdně je), když si hopsáním odrovnáš menisky tak se můžeš želatinou cpát do alelujá a chodit stejně nebudeš.
Já bych na čas zumbu zrušila, nahradila pilates nebo jógou na protažení a plaváním k relaxaci. Až trochu posílíš šlachy a hluboko uložené svaly (a budeš lépe ovládat rozložení hmoty těla při pohybu) tak můžeš zazumbit znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie 41
9.6.11 16:58

Kloubní výživa - rada

Pokusím se poradit a poukázat na můj případ. Bolesti kloubů jsou nepříjemné já sama jimi trpěla 16 měsíců. Léčba musí být komplexní - nejlepší je návštěva u ortopeda, který Vám poradí. Já jsem brávala geladrink, a také mazala mastí. Nakonec jsem dala na doporučení lékarnice a koupila Flex Code 500ml sirup - snad nejsilnější přípravek na klouby (s kyselinou hyaluronovou). Dobírám 2 balení a s výsledky jsem spokojena. Doufám, že jsem poradila. Přeji Vám brzké zlepšení Vašich stavů.

• Citovat
  • Upravit
9
11.6.11 18:28

Na klouby je dobré vepřové koleno. Můžete mi věřit, protože mám známého, co vyrábí přípravek na klouby a dávají tam vepřová kolena, takže úplně to stejné a ještě gynko na prokrvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamka335
22.5.12 15:38

Na klouby mi ortopéd doporučil přípravek - kloubní výživu Flex code sirup.
Stál 900Kč. Kupovala jsem 2 balení a potíže ustoupili.

K tomu nyní používám kurkumu (3× denně) a Vapnik.

Vše mi pomohlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí