Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Keshi píše:
Za mě: Priessnitz Péče o klouby Kolageny + Boswellie. Pomáhá mi.
Muzu taky jen doporucit.
Dámy a pánové, prosím o méně okatou propagaci produktu… fakt je to hrozně nenápadné…
Naši používali Kamzíka - no nic moc ale pak začali užívat ty vitamíny pro koně
Alavit? A prý dobrý. ![]()
Edit: Je to ALAVIS - nemohla jsem si vzpomenout
![]()
Příspěvek upraven 20.03.18 v 15:50
@chs.jasmin Jistě, pomohlo to. Protože to obsahuje KOŇSKOU dávku ![]()
@chs.jasmin píše:
Naši používali Kamzíka - no nic moc ale pak začali užívat ty vitamíny pro koněAlavit? A prý dobrý.
Asi myslíte Alavis - tak ten jsem taky zkoušela ale je fakt hnusnej a nedá se to pít a navíc to dávkování.
@78Lenka píše:
Asi myslíte Alavis - tak ten jsem taky zkoušela ale je fakt hnusnej a nedá se to pít a navíc to dávkování.
Jé, ano to je ono! ![]()
@78Lenka A vono si to nedá pokoj…
neplacená reklama z jedné IP adresy pro několik uživatelů… nechcete si přečíst pravidla užívání tohoto diskuzního fóra? ![]()
@entropy píše:
@78Lenka A vono si to nedá pokoj…neplacená reklama z jedné IP adresy pro několik uživatelů… nechcete si přečíst pravidla užívání tohoto diskuzního fóra?
Dobrý den,
uživatel byl blokován pro reklamu ![]()
Pěkný den ![]()
adminka Lucka
@kuratorka Tak nejlepší by bylo odstranit příčinu… jestli jsi třeba začala cvičit náhle intenzivně a nejsi zvyklá na pohyb, tak to není dobře… ty klouby, šlachy a vazy bys měla zatěžovat postupně. Nebo děláš něco, co je pro kolena nedobré, špatné provedení cviku třeba… Z čeho Tě to bolí?
Hele já bych ti určitě doporučila Alavis, vyzkoušela jsem toho hodně, ale jedině ten mi pomohl.
@liliputkaaa jak dlouho se musí brát ? to je normálně volně dostupné ?
dá se to koupit v lékarne, nebo na jejích stránkých Alavis.cz
Mámu docela často bolely klouby, ale mi jsme si mysleli, že je to i věkem, ale doktor jí oznámil začínající artrozu, tak jí doporučil orthomol arthroplus. Máte s ním někdo zkušenost?
Já ten alavis zkoušela, ale hrozně mě odradila ta chuť, takže za mě zlaté pilulky bez chuti
@Darija06 Ortoped mamce doporučil doplňek od pharma future a po delším užívání mamka pocítila úlevu, takže to má určitě efekt jaký má mít