Co na klouby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.3.13 09:56

Mužu mit dotaz??je mi 24ale mam 50kg šilene me bobí kloby kolena spise nekdy mi malinko otecou myslela sem si ze jit k doktorce je zbytecny ale je to cim dal horsi neoradite???a co myslite ze to muze byt…poprave nemam ani nejak estrou stravu abych to mu pomohla:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.1.14 12:05

Klouby

Jo, ten sirup Flex code jsem užívala také a mohu potvrdit jenom dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.4.15 15:28

Mě na klouby pomohla koňská mast a pravidelná procházka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.15 09:54
@Mamka335 píše:
Na klouby mi ortopéd doporučil přípravek - kloubní výživu Flex code sirup.
Stál 900Kč. Kupovala jsem 2 balení a potíže ustoupili.

K tomu nyní používám kurkumu (3× denně) a Vapnik.

Vše mi pomohlo.

Za 900 Kč to máte strašně drahé a naprosto zbytečně! Na internetu najdete přípravky i za polovic. Za sebe můžu doporučit proflex z vitalandu, gelmodel nebo enzycol. To jsou mnohem levnější přípravky a mají prakticky totožné složení. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.8.16 21:58

Nejlíp užívat kloubní výživu…dobrý je třeba GelActiv Proteo Enzyme Q, to je teď nový a oproti jiným výživám má ještě enzymy které působí ještě proti zánětům, já ho teda teď beru asi měsíc a snad už po dvou týdnech jsem cítila velkou úlevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.8.17 21:11

Ahoj holky, mě nejvíce na klouby pomáhá Hyalfit - je to kolagenový doplněk stravy. Začala jsem ho brát když jsem začala více sportovat a s tím se objevily i nějaké bolesti :/ Chvilku jsem si dala pauzu aby zabral a od té doby ho beru pravidelně - bolest se naštěstí už neobjevila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.8.17 17:24

Jaký je rozdíl mezi Hyalfitem a třeba nějakým jiným přípravkem? Zkoušela si i něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.8.17 15:19

Zkoušla jsem i nějaké masti a obdobné přípravky ale od jiného výrobce (z některých se mi ale z nějakého důvodu dělalo špatně). Masti mi přijdou jako dražší varianta s podobným účinkem a navíc je pohodlnější ráno zapít hyalfit než si to několikrát denně mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.8.17 15:55

Aha, no tak to si ho asi taky pořídím. Naštěstí ještě problémy nemám, ale věk člověk nezastaví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudinacek
13.9.17 12:07

Také jsem ho kupovala, našla jsem ho nejlevněji na eshopu fitness4u, mají ho tam opravdu levně oproti konkurenci, navíc prodávají i spalovače tuků

• Citovat
  • Upravit
54
14.9.17 19:38

@Labounkova Jak jsem psala výše, mě na ty sportovní problémy pomohl hylafit. Pokud si manžel ještě nestěžuje tak si myslím že to nebude zatím tak vážné a mohlo by mu to pomoct :) Jestli se mu to ale zhorší tak bych ho spíše nejdřív poslala k ortopedovi než aby experimentoval nějakými předraženými léky a nemělo to účinek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.10.17 15:23

Já toho užívala hromadu a nic moc nepomohlo :( Teď jsem dostala od kolegyně na vyzkoušení výživu jmenuje se Arthrosana. Užívám to na artrozu a musím to zaklepat, protože po měsíci mě koleno skoro nebolí. Stojí za vyzkoušení 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.11.17 14:49

Cloubex

Holky určitě vyzkoušejte Cloubex. Já nemohla na nohy a tohle mi jediné fakt pomohlo. Vysoká kvalita za dostupnou cenu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
10.12.17 23:23

Za mě: Priessnitz Péče o klouby Kolageny + Boswellie. Pomáhá mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.12.17 17:53

Zdravím, dnes mi lékař ortoped rekl, ze mám začínající artrozu, no v mým věku me dost šokoval. Můžete mi někdo doporučit co na klouby? S kolenem mam problemy asi 2 měsíce, ted 14 dni lezim v klidu, je to o dost lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí