Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj mi se asi taky clostíku nevyhneme já asi vubec neovuluju…jen by mě zajímalo jak se to snáší…slyšela jsem , že se po něm dost otéká, tak nevím, protože já sem nateklá každou chvíli a bez leku se cítím jako balooon…co by člověk neudělal pro mimi že???uvidíme … ![]()
Ahoj holky, já beru clostík od 3. do 7. DC. Teď mám už 5. cyklus a pořád nic
13.DC chodím vždycky na folikulometrii a pak dostávám ještě injekci pregnylu. Vajíčka jsou vždycky krásně velká a vše je nachystáno
ale asi je ještě někde chyba. Co se týče vedlejších účinků, tak první 2. měsíce mi nebylo vůbec nic, ale potom se začaly projevovat výkyvy nálad, podrážděnost, bolest hlavy a taky jsem přibrala ![]()
Přeji ať vám brzy zabere a hlavně dovede k vytouženému cíli ![]()
ahojky, beru clostík první měsíc, dnes už dobírám poslední 2 tablety a výkyvy nálad mám dost, k tomu bolest hlavy a spala bych pořád. doufám, že po dobrání to snad ustoupí. jinak si moc nemaluju, že by nám to vyšlo hned první měsíc
u prvního dítěte jsem ho taky brala snad půl roku, pak jsem vysadila a za 2 měsíce jsem konečně otěhotněla..tak uvidíme
držím nám všem palce!
Ahoj nemuzu sest let otěhotnět nahodou jsem zjistila ze nemam celou dobu ovulaci nasla jsem si na internetu clostibegyt a jedine co ze me jeden den bolela hlava ale to je u kazdyho jinak ale na druhou stranu jsem šest let nemala ovulaci a po clostibegitu se mi vaječníky zblaznily
ahojky, já mám ovulaci taky takovou, že ji spíš nemám, než mám. první měsíc s clostíkem nic, teď jedu druhý cyklus, tak jsem zvědavá na výsledky…vím, že je to běh na dlouhou trať, ale kdo z nás by nechtěl, aby byl co nejkratší.
Ahojky,ja jsem mela nezadouci ucinky bolela me hlava snad kazdy den
Brala jsem Clostilbegit a měla jsem po něm deprese. Naštěstí to trvalo jen pět dní, brát to další týden, tak dám výpověď v práci a skočím z okna. Vše, co mě štvalo, bylo tisícinásobně zesílené..takže pocity KO.
Ahojky, já už mám hormonů nad hlavu…clostík nezabíral a vůbec spousta dalších „podpůrných“ věcí, tak jsem byla 2× na IVF (poprvé OK, ale v 8.tt zamlklý potrat, podruhé se mimi ani nechytla)…někdy mám pocit, že mě už umí snad jen bolet hlava, břicho, prsa a být mi špatně…dny bez obtíží za poslední 2 roky bych spočítala velice rychle…při druhém IVF jsem byla na neschopence od první injekce, protože jsem to v práci poprvé taky nedávala, naprosto tomu rozumím…pořád si říkám, že to už necháme být, na přírodě nebo to prostě nebude, no…tohle mě akorát deptá a ničí, už ani neznám dobrou náladu, ta deprese je častější, ať se snažím sebevíc.
Já jsem na clostibegytu 3. měsíc. První měsíc mi nic nebylo, ale ani nezabral (zapomněla jsem jeden den si ho vzít). Druhý cyklus zabral, ale inseminace se nepovedla, ale 3. den po dobrání jsem v práci málem omdlela. Den před tím jsem byla na injekci na podpoření ovulace. Myslela jsem si, že ta slabost je po ní. Ale už je to měsíc a pořád se mi motá hlava, je mi slabo, někdy se mi podlomí nohy, někdy na omdlení, mám návaly a celé dny horký obličej a jsem stále unavená. Takže teď 3. cyklus jsem měla začít, ale bojím se, tak jsem objednaná k lékaři. Navíc jsem po utrogestanu měla pořád teplotu 37,3, prý je to normální. Tak nevím, čemu přiznat tu motolici a ty slabosti, možná je to vše dohromady.
Ahojky, mam dotaz - nekrvacela jste nejaka po clostilu? Ja par dni po ovulaci zacala krvacet jak pri MS (byla jsem teprv 19DC). Doktor rikal, ze to je vedlejsi ucinek clostilbegytu, ale nikde na internetu jsem nenasla, ze by se to nejake stalo. Jo a mimochodem muj „super“ doktor mi jeste pichnul agolutin na vyvolani menstruace, takze sotva prestavam krvacet, tak za par dni budu znovu ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat Vás co máte zkušenosti s Clostilbegytem jak jste se cítily do té doby než byla ovulace? Proč se ptám: Hodně jsem tady četla o pobolívání v břiše a že je cítit jak folikuly rostou a tak. Mě nic nebolí, nic necítím a tak si řikám, že to na mě asi nefunguje. Na kontrolu jdu až ve středu a mám dost strach, že to prostě na mě nezabírá. Mám PCO. Díky za odpovědi.
@Douby Břicho jsem nikdy necítila, spíš jsem měla nežádoucí účinky.
Hooodne mne po nem bolelo břicho pri ovulavi. Brala jsem ho dvakrat a dvakrat jsem diky nemu otěhotněla. Jednou to neklaplo a tentokrat to vypada jen a jen dobre. Vedlejší účinky me neminuly - udelaly se mi cysty na vajecnikach. Bylo to dost neprijemne. Jeden mi sam praskl a krasne se vstrebal a ted kdyz jsem byla na zacatku tehu, tak jsem mela na pravem vajecniku 2 a na levem jednu a ty se vytratily ![]()
už se zadařilo?
začínám brát clostík poprvé pozítří a říkám si, jak dlouhá cesta je přede mnou…