Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky, dneska jsem tu poprvé a chtěla jsem se zeptat, snažíme se o miminko s manželem. už půl roku mam nepravidelnou menstruaci doktor mi napsal clostilbegyt, chtěla jsem se zeptat zda nemáte s temito léky náké zkušenosti??? děkuju Simča
Ahoj Simčo,
moc Ti asi nepomůžu, ale jedna moje kamarádka se s manželem také dlouho snažila o miminko a říkala mi, že teprve po Clostilbegytu se jim zadařilo, takže ho všude chválí.
Mohla to být samozřejmě náhoda, ale i třeba taky ne a opravdu pomohl.
Každopádně přeju hodně štěstí!!!
M.
Ahoj simčo je to vlastne na podporu ovulace. Já ho užívala 3 mesice Clostilbegit+pregnyl+utrogestan a bohužel nezabral, tehotna jsem nezustala, jenom co jsem mela byl hyperstimulační syndrom, ale tím te nechci straštit, slyšela jsem i holky kterým zabral. Tohle ti píšu jen z me skusenosti.
je to antiestrogen, negativní zpětnou vazbou zvyšuje produkci vlastního FSH a tak stimuluje tvorbu folikulů. POkud ovulaci nemáš, může jí vyvolat, pokud máš, může způsobit, že tio naroste folikulů více a zvýší tak šanci na otěhotnění. Bohužel trošku snižuje výšku děložní sliznice.
mne pomohl k nasemu chlapeckovi, a znam hodne lidi kterym taky. Je pravdou ze zvysuje pravdepodobnost neuspechu zahnizdeni a casneho potratu, ale jen o malinko. Po uzivani je nejvyssi pradepodobnost do tri mesicu otehnotnet.
Ahoj, mě taky pomohl k našemu chlapečkovi, i když až za 1/2 roku užívání, poslední měsíc jsem brala 3×1. Žádné vedlejší účinky jsem neměla. Trpěla jsem PCO syndromem (vetší množství testosteronu), taky jsem pila bylinky a užívala Sarapis. Teď jsem těhotná znovu, bez Clostybegitu, bez bylinek, zcela neplánovaně a nechtěně.
Ahoj holky,
obnovuji diskuzi ![]()
Dnes jsem si vzala první pilulku Cloctilbegytu, o mimčo se snažíme přes půl roku a moc bysme si ho přáli. Je to někdo, kdo také začíná poprvé s těmito hormony? A kdo má s Clostilbegytem dobré zkušenosti a zadařilo se hned? ![]()
Budu moc ráda, když se tady budeme dělit se svými zkušenostmi ![]()
![]()
Mě pomohl v 6. cyklu k naší holčičce…už jsem přestávala doufat, ale zadařilo se…ovulaci jsem s ním měl každý měsíc…hodně štěstí ![]()
@Mama11 píše:
Mě pomohl v 6. cyklu k naší holčičce…už jsem přestávala doufat, ale zadařilo se…ovulaci jsem s ním měl každý měsíc…hodně štěstí
@tralala123 nám se po vysazení taky nedařilo, a to jsem HA nebrala dlouho…asi po roce snažení mi dr. clostík. Je dobrý chodit na pravidelné kontroly na utz jestli se dělají folikuly a pak stačí sexovat obden asi týden..
Ahoj, mě v roce 2009 zabral hned první měsíc a mam chlapečka už 4 letyho, loni jsem ho zkoušela znova a bez úspěchu. Teď jsem těhotná po IVF. Ale to je na delší vyprávění… Kamarádka zneho ma dvojčata po 3 letech snažení. Dr ji ho nechtěl napsat a jiné kamarádce zbyl tak si ho na ordinovali sama a tot vysledek. Držím palce ať zabere taky hned
@Mama11 píše:
@tralala123 nám se po vysazení taky nedařilo, a to jsem HA nebrala dlouho…asi po roce snažení mi dr. clostík. Je dobrý chodit na pravidelné kontroly na utz jestli se dělají folikuly a pak stačí sexovat obden asi týden..
@tralala123 Ahoj, já jsem brala clostilbegyt 3 cykly - ten poslední jsem měla už 4 denně, ale ani tak nezabral a vaječníky nereagovaly. Ale to proto, že reaguju na jiný typ hormonů. Dostala jsem pak puregon úplně v nejnižší dávce a vyrostl mi ukázkový folikul a teď jsem po inseminaci ![]()
@tučňačka píše:
Ahoj, mě v roce 2009 zabral hned první měsíc a mam chlapečka už 4 letyho, loni jsem ho zkoušela znova a bez úspěchu. Teď jsem těhotná po IVF. Ale to je na delší vyprávění… Kamarádka zneho ma dvojčata po 3 letech snažení. Dr ji ho nechtěl napsat a jiné kamarádce zbyl tak si ho na ordinovali sama a tot vysledek. Držím palce ať zabere taky hned
@Kyslíková píše:
@tralala123 Ahoj, já jsem brala clostilbegyt 3 cykly - ten poslední jsem měla už 4 denně, ale ani tak nezabral a vaječníky nereagovaly. Ale to proto, že reaguju na jiný typ hormonů. Dostala jsem pak puregon úplně v nejnižší dávce a vyrostl mi ukázkový folikul a teď jsem po inseminaci