Clostilbegyt a cysty

2909
22.1.10 19:01

Clostilbegyt

Zdravím všechny snažilky. Jsou tu zajímavé diskuze tak jsem se rozhodla přidat k vám. :potlesk: Též mám problém s otěhotněním. Snažíme se s manželem již 9měsíců zatím bezúspěšně. :cry: Již pátý měsíc beru duphaston a nyní první měsíc clostilbegyt. Včera jsem byla na kontrolním UZV a v pravém vaječníku mám 5cm cystu. Folikuly jsou jen malé. Největší má 8mm. Před menstruací mám přijít ještě na UZV jestli se cysta nezvětšuje a aby se vidělo co a jak dál. Tak nevím co nás čeká, ale pomalu a jistě si začínáme zjištovat informace o umělém oplodnění. Nemáte taky někdo zkušenosti s cystami a jejich dalším průběhem????? Prosím o informace!!!!!!! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
22.1.10 20:31

Ahoj, já měla cystu 4,5 cm, na kontrolu jsem šla až po ms a už tam nebyla. Dr. říkal, že většina odchází s ms, že záleží na jejím složení. Cystu už jsem pak nikdy neměla, objevilm se mi za 2 měsíce myom 4 cm v děloze, ten už 5 měsíců je beze změn, což je důležitý, tak se s nim nic nedělá. Držim palce, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
22.1.10 20:43

Taky jsem slyšela, že po menstruaci zmizí. No uvidíme. Při mém štěstí! Manžel už je z toho neštastný. Prožívá to víc než já. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
23.1.10 19:14

Ahojky, než jsem otěhotněla, tak jsem měla téměř každý druhý cyklus cystu. Ta poslední měla 7×5cm 8-o !!! Vždy jsem šla na kontrolu po MS a cysty byly pryč. Brala jsem clostilbegyt asi 4 cykly a za další 4 měsíce jsem byla těhu. Na mimi jsme čekali 3 roky. Takže neboj, neboj, mimi se přihlásí samo, až to bude nejmíň vhod :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
24.1.10 13:05

Ahoj Deni. Četla jsem o tom, že se cysty s menstruací ztratí. No uvidíme, co mi řekne ve středu doktorka. Od včerejška mě pobolívá na pravé straně zřejmě to bude ten vaječník. Mohlo by to být od té cysty nebo, že by probíhala ovulace???!!!! Měla jsem jen malé folikuly tak ovulace to asi nebude ne? Jsem z toho celá jelen!!!! 8-o :roll: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.11 16:21

Ahoj holky, dnes mi byla zjištěna taky cysta:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat