Clostilbegyt a MS (špinění)

1150
21.1.14 08:33

Clostilbegyt a MS

Ahoj, holky, beru clostil 4. cyklus a tenhle poslední mě trochu vykolejil. Poslední MS byla taková dost zvláštní, spíš než krvácení to byl hlen s krví. Ale jako MS jsem to počítala a 5. den nasadila clostil. Jenže včera, 13DC, jsem začala špinit a dnes se mi rozjíždí úplně „normální“ menses. Nepředpokládám, že by to mohlo být krvácení vyvolané ovulací… Stalo se vám něco podobného? Zítra pochopitelně mažu na gyndu, ale docela mě zajímá, jestli tahle abnormalita někoho taky potkala. Děkuju za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
6.7.16 21:27

Clostilbegyt ms a špinění

Užívám od května clostilbegyt a duphaston a v červnu u mě proběhla ovulace 2×. Dnes jsem tedy 17 nebo 19 DPO. Ms jsem.mela mít 2.7.. a nedostavila se, tak v pondělí 4.7. jsem byla na gynek.kde mi vyšel tehot.test negativní a dostala vyvolávačku. Asi za 3 h na to jsem začala špinit, což injekce tak rychle zabrat ještě nemohla. Nejdříve prý tak za 5 -10 dnů. To špíněni bylo jen trochu a hnědé barvy a druhý den zase nic a další den tedy dnes opět jen špínění, ale takové tmavší černé. Tak nevím od kdy začít brát clostilbegyt, když ho mám začít brát 3 den ms. Jestli mám ještě čekat až se to rozjede a taky hlavně aby se to vůbec rozjelo. Máte někdo zkušenost nebo stejný problém? Jinak mám celých půl roku pravidelnou ms přesně na den, 28 DC a zpoždění nebylo ani ten první měsíc, co jsem začala clostilbegyt užívat, akorát tedy ten první měsíc u mě neproběhla ta ovulace, neměla jsem žádné příznaky a ovul. testy jsem dělala SZ ten druhý měsíc v červnu s to už ovulace byla, jak jsem již psala 2× i podle mého gynekologa. Děkuji všem za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
6.7.16 21:33

Zkus si ještě jeden těhotenský test ;-)
S clostylbegytem bych počkala až na opravdovou menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.7.16 21:46
@pajisek90 píše:
Zkus si ještě jeden těhotenský test ;-)
S clostylbegytem bych počkala až na opravdovou menstruaci.

Díky míč za radu. :) Myslis, ze mám ještě naději, ze bych tedy mohla být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
7.7.16 09:32

Já si myslím, že jo. Menstruace nikde, tak by to mohlo vyjít. Ale s tím clostylbegytem bych opravdu počkala. Nebo bych se poradila s doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.7.16 09:49
@pajisek90 píše:
Já si myslím, že jo. Menstruace nikde, tak by to mohlo vyjít. Ale s tím clostylbegytem bych opravdu počkala. Nebo bych se poradila s doktorem

Tak dnes ráno se mi ms rozjela na plno :,( pořád jsem doufala, ale teď už je to jasné. Tak v sobotu clostik a snad se zadari příště. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí