Clostyl bez předpisu

Anonymní
9.3.18 12:41

Clostyl bez předpisu

Mám problém s ovulaci, prvního ročního syna máme po užívání clostylu. Teď už se snažíme od prosince o druhé miminko a vím, že ovulace ještě nebyla ani jednou. Mám tu ještě celé balení clostylu od prvního snažení a přemýšlím, že ho zkusím vzít ikdyž vím že je na předpis.
Vzali byste si ho také někdo nebo byste to neriskli? O tom jaké mohou být vedlejší účinky vím i o tom jak ho mám brát také. Ale to že se to po něm poprvé povedlo mě láká ho zkusit vzít i bez předpisu. A k lékaři jsem objednama až za tři měsíce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
9.3.18 12:55

Ja uz bych clostyl podruhe ani snad brat nechtela, zkusila jsem si nektere vedlejsi účinky :?
Co zkusit neco jineho na úpravu cyklu, ovulace? Casto tu ctu o gynexu, premyslim ze ho taky zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.18 13:21

@Anna85 gynex, čaje a vitamíny jsem zkoušela. Syna máme po třech letech snažení a hned na první pokus s clostikem

• Citovat
  • Upravit
20767
9.3.18 13:25

Snažíte se tři měsíce, co tomu dát ještě čas? Nevzala bych si to vůbec, je to svinstvo. Když už, tak po poradě s lékařem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.3.18 13:30

V žádným případě! Bez folikulometrie a lékařského dohledu ani omylem! Zkus bylinnou kůru od Podhorné z Naděje. U mě zabrala. Ty tři měsíce do kontroly to vydržíš!

• Citovat
  • Upravit
Dou
1094
11.3.18 20:49

Neber, počkej až po kontrole u doktora. Mě se po clostilu začala tvořit cysta. Nebo mám prý náběh. Snad jsem ji vypudila.. A snad bude už mimčo :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí