Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebrala slecna AD vymazani emoci je beznej priznak jenze člověk bez emoci je psychopat
Nebrala slecna AD vymazani emoci je beznej priznak jenze člověk bez emoci je psychopat
No tal to by mne taky zajimalo…nikdy jsem se s tim nesetkala ![]()
Možná s ním byla jen aby nebyla sama…nezainteresovaná…To pak jde se nijak neprojevovat, protože je Ti šumák, co prožívá ten druhý…
Takže neprojevovala zamilovanost, nechápu jak s ní mohl bejt rok, muže být nemocná, nikdy jsem se s tím nesetkala
@střepina hele, tadyv se o roku nic nepéíše, to je yase provokace ![]()
Jedna věc je nemít emoce, druhá věc je nedávat emoce najevo. Já taky nedávám nic moc najevo, spíš dávám emocím průchod, když jsem sama. Asi si ho nechtěla pustit moc blízko k tělu, z důvodů, které neznáme.
Tak to je hodně zvláštní představa…čekala jsem, že se bude jednat o chlapa…
@Kalla1412 o roce se tam píše…
Já třeba ani nemusím lidi, kteří dávají emoce příliš najevo. Sama taková taky nejsem. A třeba si paní prostě nechtěla tvého kamaráda z nějakého důvodu připustit k tělu. ![]()
@Kalla1412 Zakladatelka píše " a to ani po roce vztahu…"
Jinak gratuluji k holčičce! ![]()
Tohle ukážu příteli, až mi zase řekne, že jsem chladná
(a to já prostě někdy jsem
. Takže ono je to taky o názoru toho druhého, co to vlastně opravdu znamená být bez emocí pro druhého a pro mě.
Já jsem taky led..emoce mám v sobě, to už něco musí být abych je dala na jevo
..co mám malou se to trošku zlepšilo, no i tak bych měla na sobě pracovat ![]()
Holky setkaly jste se někdy s člověkem, který by nikdy nedal najevo žádné své emoce a to ani po roce vztahu? Myslím tím pláč, radost, naštvání, překvapení nebo cokoliv jiného a komunikoval by pouze jednoslovně nebo velmi krátkými větami?
Kamarád se nedávno s takovouto slečnou rozešel právě kvůli nedostatku emocí a mě prostě nedá spát že něco takového existuje. Nemůže to být nějaká porucha? Nesetkali jste se s tím někdo?